Bana bir çözüm bir akıl lütfen:(

Evet bana dediği şuydu. Birbirimizi tanıyacaksak böyle tanıyalım diyen kendisi ama en ufak biseyde konusmayan , düşenelim diyen o . Bence sevgi karsındakini böyle salamamak, merak etmek. Kaybettim mi diye korkmak.
Ben antidepresan kullanıyordum , kendi kendime 2 aydır bırakrım ve ihtiyacım oldugunu dusunmuyorum. Cunku benım fikirlerim normal ne kadar yanlıs aktarsam da.ve bırakınca da bu dusunceler üzerime daha da çöktü.

Konudan alakasiz olarak soracagim antidepresanlarinizi bir anda mi kestiniz?
Evet bir anda kestim. Cunku asla dusunemıyordum , ilacım bitti ve ilk yanımda tasıdım içmedim korkmayım diye asırı zorlamadı bakarsanız ağlama krizi dısında .

Evet bir anda kestim. Cunku asla dusunemıyordum , ilacım bitti ve ilk yanımda tasıdım içmedim korkmayım diye asırı zorlamadı bakarsanız ağlama krizi dısında .

Ve daha once de bırakmıstım hayatıma girdiğinde daha oncesinde basladım, ılıskımız 2 yıllık ama onceside var bi 1 yıllık ara ve oncesi yine 2 yıl. O 1. Yılında baslamıstım o 1 yıllık arada 6 ay kadar yine bıraktım. Cunku artık kendim olmak istiyorum ben olmasada acı ceksemde ben olmak sadece

O tur ilaclari aniden birakmak cok yanlis
O sorunun katlanarak geri donmesine sebep olur. Aklinizda bulunsun

Bu ilaclari iki farkli zamanlarda toplam 1 sene kadar kullandim bende. Sakinlestirirler ama sorun cozmezler. Hayata bakis acimi degistirerek sarkilarla kendime telkinler vererek vs icine cok gomuldugum bir depresyondan kurtulmustum. Guc icimizde.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizin bir ifade sorununuz var
Ancak aranızdaki sorun adamın sizi önemsememesi
Bence devam etmeyin bu ilişkiye
Daha flörtte gözünüzün içine bakmayan adam ileride hiç bakmaz, sadece arkasını toplayan kişi olursunuz

Bu ilaclari iki farkli zamanlarda toplam 1 sene kadar kullandim bende. Sakinlestirirler ama sorun cozmezler. Hayata bakis acimi degistirerek sarkilarla kendime telkinler vererek vs icine cok gomuldugum bir depresyondan kurtulmustum. Guc icimizde.
Kesınlıkle guc bizde . İlac sadece bastırıyor ve düşünmeyi engelliyor , sanal bi mutluluk ve onemsememe getiriyor .

Aynen bütün sorun bu ben figüranım hepsi bu. İfade sorunum var ama bencede ama cok dusunerek yazmal veya konusmak bence insanı cok robotlastırıyor. Ondan sanırım kendimi yanlıs ifade ediyorum

Adam bencil ,eş değil anne istiyor siz birşey isteyince zor geliyor ,paylaşım yok zora gelince de manuple ediyor .
En kötüsü yarın öbürgün aşık oldum der gider bu arkadaş ,aldatır size suçu atar ,
Aramasın aramayın kopsun gitsin ,
Çok sevildiğiniz değer gördüğünüz bir ilişkiniz olur inş

Antidepresan konusunda bir şey diyemeyeceğim, çünkü bilgim yok bu konularda. Sadece söyleyebileceğim şu olur, eğer bir ilişki seni bu kadar yıpratıyorsa onu sürdürmenin çokta bir faydası yok. Bu adamın sana iyi gelmediği ortada. Sana iyi gelecek birileriyle olman senin için daha iyi olur sanki.

Bu arada sevgi anlayışın benden farklı. Ben birini kaybetmekten korkuyorsam onu hayatımda hiç istemem. Niye birini kaybetmekten korkayım, neden bunun adı sevgi olsun? Yani mutlu mesut bir ilişki yaşarken birini kaybedeceğim diye korkmak istemem, bu ona güvenmediğimi gösterir daha çok. Ayrıca ben arkadaşlarıma bile bana trip atarsanız hiç bir şekilde karşılık bulamazsınız diyorum. Hiç hoşlanmam bana trip atılmasından. Sorun neyse konuşma taraftarıyım.

Ayrılın bence. Eşimi çok seviyorum, o da beni sever önemser bilirim. Ama bunları sözlerle ya da romantik anlarla hissettirmez. Bu beni çoğu zaman kötü hissettirir. Acaba dedirtir. Sizin için de bunlar önemliyse acaba dememek için ayrılın.

Peki hasta oldugunuzda yanınızdan cekip gitmek demi mesela

İnanın böyle bir beklentim yok. Hissetmek farklı bisey . Bunu hissetmiyorum.güzel biseyide hissetmiyorum cunku bunu zorunda oldugundan yapıyor gibi .

Mutlu mesut degılseniz o ılıskide korkuyorsunuz belki de. Ya da hep sürüncemede kaldıgından olabilir. Bazı şeyler hissedilir anlatılmaz sanırım

biseyin icinde degilsiniz.
fazla onemseyerek soytariyi kral etmissiniz o kadar.
ayan beyan deger gormediginiz iliskide israrla neden duruyorsunuz? genceciksiniz, calisiyorsunuz ne bileyim, kendinizle derdiniz nedir?
orselenmiyor musunuz mesela sizin icin onemli olan derdiniz de " takma" yaniti aldiginizda? arkadasim dese arkadasligimi keserim. takma nedir?

ne zaman kendinize gelip ayrilirsiniz bilmiyorum ama, sevilmiyorsunuz. sizi sevmiyor.

Bayılma tehlikesi geçirmeye taktım ben de çok ilginç bi hikaye olmuş hayır ya bayılırsın ya bayılmazsın.. Hani ölüm tehlikesini anlarım kaza tehlikesinikalp krizi solunum durma tehlikesini anlarım da bayılma tehlilesi benim hastalığım seninkini döver abartısı olmuş...

Mutlu mesut degılseniz o ılıskide korkuyorsunuz belki de. Ya da hep sürüncemede kaldıgından olabilir. Bazı şeyler hissedilir anlatılmaz sanırım

Bana hitaben mi söylüyorsunuz bunları? Ben tek bir ilişki yaşamadım çünkü hayatıma sokabileceğim biriyle henüz karşılaşmadım diyelim. Bir de dindar biriyim, sevgililik bana ters çünkü karşı tarafın beklentileri farklı olur ben de bunu karşılamam. Benden ayrılmasın diye de isteklerini karşılamam. Bunlara saygı duyacak ve beni olduğum gibi kabullenecek biriyle ancak bir araya gelebilirim.

Madem ilişki yaşamadın ne diye akıl veriyorsun derseniz, akıl vermiyorum sadece dışarıdan biri olarak olaylara objektif bakabiliyorum. Ben mutsuz olduğum bir ilişki yaşamak istemem. Hiç bir kadının da kendini bir erkeğe ezdirmesine katlanamıyorum.

Kesınlıkle hala ilgi sevgi dileniyorum. Bende böyle hissediyorum dediğiniz gibi. Biliyorum farkındayım da ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…