Bana bir akıl fikir verin eşimle konuşmama gerekiyor mu?

Çocuk yok diye sende keyif yapıyor.. Ama anneler hep en küçük oğlundan kalıyor nedense.. Söylesen ne olacak ki adam annesini mi atacak evden

Son düzenleme:
Bu kadının kendi evi yok mu, neden her ay başkasında kalmak zorunda kalıyor? Bilemedim hem sizin için hemde kaynananız için üzüldüm. Her ay başka evde sığıntı olmak çok kötü bir his olmalı.

Bu kadının kendi evi yok mu, neden her ay başkasında kalmak zorunda kalıyor? Bilemedim hem sizin için hemde kaynananız için üzüldüm. Her ay başka evde sığıntı olmak çok kötü bir his olmalı.
Bunların hepsi kimin başının altından çıktı bu laf ilk kim söyledi merak ediyorum kim
ben de bilmiyorum ben de bunu yedim işte her ay birin de kalacak diye ama etrafındaki bütün komşuları hepsi burada kal niye oraya gidiyorsun başka eve komşular dedi hepsi akrabası yani aramızda sadece sekiz ev var eski oturdular evde
bütün evlatlar hepsi o komşuların onların içinde işin yok dediler o da oradan çıktı

Eşini al karşına konuş. Aynı şeyi kendisi yaşamak ister miydi acaba ? Senin annen olmuş olsaydı eminim geç saatlerde gelir üstüne birde surat yapardı. Evliliğinin en güzel zamanlarında bile sizinle kalmış bari o zaman diğerlerine gitseydi yada onlar söyleseydi. Çocuğunuz da yok rest çek al karşına konuş.

Ezik ezik durma esinle konusacaksin basta boyle konusulmadi ben bunu kabul etmiyorum eger herkeste kalmayacaksa bizdede kalamaz ya ayru ev acin yada herkesde sirayla kalsin yoksa ben annemin evine donuyorum deyin. Siz sesinizi cikarmadiginiz icin sizi saf bulmuş tum
Uyaniklar keyfine bakiyor farkindamisiniz

Zamanında benim kuzenimede aynı teklif yapıldı ve kabul etmedi daha doğrusu gelinlerin diğerleri kabul etmediği için baştan hayır dedi. Sonrasında dair kiraladılar ve masrafları kardeşler paylaştı. Rasti çekin bu böyle gitmez.

Zaten o Zaman nişanlıyken demişti bana eşim biri bende sürekli kalması her gün işten geliyorum sürekli kalabalık görünce ben sevmem demişti rahat edemiyorum diyordu bilmiyordum konuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…