Bana bir akıl fikir verin eşimle konuşmama gerekiyor mu?

Daha kendi evinizde söz hakki degilken ne diye hamile kaliyorsunuz ki
defalarca hamile kaldi kaldi , kimyasal oldu tekrar tekrar denedi.
hem bebekle isini zora kostuguna emin, hem evliligi bitmeye aday bir evlilik gelecegi belirsiz, hem ekonomik gücü yok, hem bebekle dönse ailesi sahip cikmaz. hem de ısrarla sorunlarini cozmeden uremeye calisiyor.
Kkdaki cogu mutsuz ama bosanamayn kadinin ozeti gibi bir sey. kötü kocaya israrla bebek veriyor
bunca zaman evden cikmayan kaynana bebegi bagane eder hic cikmaz diyoruz, yine de dogurmak istiyor

1 ay 2 ay ne fark ediyorki kaynana ile yaşamayı sonuç olarak kabul etmişsin bırak otursun seninle yemek pişirt arasıra ev işlerine yardımcı olsun iki gün sonra bebek doğacak ona da bakar sen de bu durumu lehine çevirmeye çalış... kaynanan evindeyken işe de girer çalışırsın daha rahat edersin belki kim bilir.

Hamile değilim

Hamile değilim ben herkes yanlış anlamış iş yapıyor hatta ev sahibine yemeğe gitt Hamile değilim beni herkes yanlış anlamış iş yapıyor hatta ev sahibine yemeğe gidip geldikten sonra daha bir farklı oldu daha bir şey karışmaz oldu ne bana ne eve kayananam da eşimde biliyor biliyorlar ne yaptıklarını

Hamile değilim yeter

Ben rahat değilim ki ayrıca bebek ona emanet etmem edemem yeni doğan bebeğe su verilmeli su gerekli diyor öyle bir kafa ayrıca şu an hemile filan değilim

Ben değil Herkes kabul etmişti ama şöyle bir şey var benim kaynanam oğluna düşükün o kadar ki şu şişesi ile kışın hafifi sıcak su dolduruluyor kalsın ben oğlumun ayağına koyarım diyor bende aldım dışarıya kapının önüne koydum sinir etti bu laf beni ev zaten sıcak ona gerek duymayacak kadar sıcak

Zor valla.
Allah yardımcınız olsun.

Ne kadar anlayışsız insanlar var. Elden ayaktan düşmemişsin. Nasıl sığabiliyorsun. İnsanın kendi evi gibisi var mı? Dünya iyisi de olsa evin gibi rahat olur mu? Evinde dilediğin gibi yatar kalkarsın ama evladı da olsa nasıl rahat edebiliyor?
Annemle abim altlı üstlü oturuyor. Abim yukarıda annem aşağıda. 13 senelik evli. 13 sene de toplasan annem 30 gün gitmiştir. O da dunurleri gelmiştir ondan. Haaa yengemle de arası iyi. Ama kadın evini seviyor. Rahatını seviyor. Abim annemden çıkmıyor o ayrı yani anlaması çok güç gerçekten. İnsanın evi gibisi var mı yaaa. Evim de evim
Eşin anladığım kadarıyla yumuşak yüzlü. Sen de anlayışlı olduğun için sen de kalıyor. Ama kalması bana çok saçma geliyor. Arzu eden evlat buyursun benim evime gelsin. Eşinle konuş diyeceğim de anam alınır darilir vs vs der. Tavrını koy.Burada kv nin anlayışlı olması çok önemli. Yani sıkıntı bir durum.

Maalesef öyle ama konuşamam lazım canımı sıkıyor bu konuşmaların hepsi dedikten sonra bir şey olduysa söylemesi lazım ona göre bende ne yapacağını nasıl düşünmem gerektiğini bileyim

Benim kuzenime kp ve kv kışın yani 3 ay yaninda diger zamanlarda köyde kalacagiz dediler kuzenim 3 ay degil mi idare ederim dedi kabul etti 6 aydır evli 6 aydir cümbür cemaat yasiyorlar baştan kabul etmekle hata yapmissiniz
Ben güvendim hepsine bir kere güvenirim güvenim boşa çıkarsa bir daha asla güvenemem ben kim olursa olsun şu an hiç birine güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…