Bi daha el kaldiramaz. Kaldirirsa ne olacagini kendi de iyi biliyor belki de bu yuzden boyle yapiyor. Burda o kadar cok tepki gosteriliyor ki insan derdini anlatamiyor ben de bu durumu anlamiyorum. Dediginiz gibi saf olabilirim biraz. Adamin derdi bosanmaksa bosansin bu sekilde beni sindirmek mi
Canım bak, çok kısa süreli bir evlilikte çok kötü şeyler yaşamışsın.Bi daha el kaldiramaz. Kaldirirsa ne olacagini kendi de iyi biliyor belki de bu yuzden boyle yapiyor. Burda o kadar cok tepki gosteriliyor ki insan derdini anlatamiyor ben de bu durumu anlamiyorum. Dediginiz gibi saf olabilirim biraz. Adamin derdi bosanmaksa bosansin bu sekilde beni sindirmek mi
Senin kocan ilk başta böyle miydi ?
Sakin çocuk yapma düzelir diye umutlanma düzelmez maalesef
Benim kocam da tam tersi ama bu bir hastalık çünkü ikisi de uç noktada yaşıyor kocam gereksiz yere kıskançlık krizlerine girer görüntülü arar inanmaz sürekli baskı yapar mesela ama senin ki de normal değil bunu bil canım
Anladım canım kişilik bozukluğu var o halde onda istersen bir psikologa git görüşBiliyoe musun baslarda asiri kiskancti ve surekli arar sorardi. Bi uctan bi uca yani
Haklisiniz bu sekilde ne sevgimi ne ilgimi hakediyor. Disardan duymak bunlari iyi oldu. Tesekkurleradam sizi sevmiyor dolayısıyla davranış şeklini vs sorgulamanızın bir anlamı kalmıyor. sevmediği için bu şekilde davranıyor.
üstelik sevmemekle kalmıyor size karşı öfke dolu. dişçi meselesi bunun bir örneği.
Canım bak, çok kısa süreli bir evlilikte çok kötü şeyler yaşamışsın.
Burada ki kadınların tepkisi sana verilen değerden aslında. Niye böyle bir tutuma katlanıyor, neden bu saygısızlığa, böyle değersiz hissettirmesine rağmen bu adamın kahrını çekiyor diye anlayamamaktan.
Tamam, dayak olmasa bile bu evlilik daha iyi bir yere gider mi sence? Şimdi sevmeyen, sizi koruyup kollamayan bi adam, sonra ne olacak da daha iyi bir eşe dönüşecek? Bu evliliği devam ettirmek için haklı sebepleriniz var mı hala?
Aslında verilen tepkiler kadınların bunları göz ardı etmesinden kaynaklı.
Kadın olarak toplumsal şekilde erkekler tarafından sindirilmeye çalışılınıyor.
Bu su götürmez bir gerçek malesef ki.
Hal böyleyken, ayrılmak veya dayak konusunda birşeyler yapabilecekken kadınların sinerek bunu kabullenmesi buradaki bir çok kişiyi irite eden bir durum.
Yani tepkiler haklı yere olabiliyor bazen, sizin için geçerli bir durum olmasa dahi.
Ben de kısaca diyorum ki "yapamaz el kaldıramaz" diyorsunuz da, garantisi nedir?
İş işten geçtikten sonra, olacakların ne kadar bir anlamı var?
Adam dövüp haşat ettikten sonra ben boşansam ne olur? Zaten hem bedenen hem de psikolojik olarak hasarı yaşamış olacağım.
Önemli olan önlemi önceden almak değil midir?
Dayak konusunu öğrendikten sonra da fikrim şu yönde, bu adam düzelmez.
Agresifliğini sizin üzerinizde fiziksel olarak gerçekleştiremediğinden belli ki bu şekilde davranıyor.
Kısaca sizi "hiç" yerine koyuyor ve bu görüşü değiştirir mi soru işareti?
Siz de bir "hiç" olarak hayatınıza devam etmekten memnunmusunuz değil misiniz ona göre karar verip yolunuzu çizmelisiniz.
Bence size karşı sevgisi yok. Boşuna gençliğini onunla harcama derim ben.Kızlar konuyu cok uzun uzadiya anlatip sizi sıkmak isyemiyorum. Konu esim. 1 bucuk yildir evliyiz o zamandan bu zaman suregelen problemlerimiz var.
Ama genel olarak son zamanlar icin sunu soyleyebilirim. Sabah ise gider gun icinde hic aramaz ben arayinca kisa keser. Ama kendi paket dakikalarini anasini babasini arayarak bitirebiliyor yani mesai icinde zaman buluyor. Sonra benle haberlesmesi gerektiginde beni ara diye mesaj atiyor. Bu duruma basta cok sinirlendim. Simdi ben de onu hic aramiyorum.
Haftasonu kendine bir is bulup hep disari cikiyor. Olabilir cikmaz demiyorum ama disari ciktiginda tamamen benle iletisimini kesiyor.
2 gun evvel aksam disciye gidelim diye konusmustuk ikimiz de disimizden sikayetimiz vardi. Onun tanidigi bi disci varmis dedimki mhrsden ardarda randevu aliriz falan tamam dedi. Ertesi aksam gelmis bana diyor ki ben randevu aldim. Dedim ben de alacaktim neden haber vermedin. Yok unuttum kes uzatma benden sonra sana da bakar falan. Kendi kendime icimden telkinledim uzatmicam diye o konu da kapandi.
Gene dun aksam konusuyoruz yarin bir isim var arac lazim dedim tamam dedi sabah ben ise giderken seni birakirim sen alirsin araci sonra. (Onun isyeriyle gidecegim yer cok yakin ) tamam dedim
Simdi bu sabah giderken arkadasini aradi. Beni alsana dedi. Ben sok oldum. Dedim ben seni birakirim zaten dipdibe. Hep bu sekilde yapiyoruz. Dedi oraya mi gidicektin sen simdi mi gidecektin bilmem ne. Artik ben de cok sinirlendim ya adami arayasiya yaninda benle konussan boyle problem olmayacak. Cok diyalogsuzsun falan. Bagirdi bana kes uzatma herseyi uzatiyosun problem ediyosun dedi indi arabadan ne isin varsa hallet falan hakaretler. Ben de karsilik verdim. Gelme eve dedim. Cileden ciktim. 1 saattir arabada oturuyorum. Ne yapmam nasi davranmam gerek. Adam kabul etmiyor gormuyor hatasino ya cocuk gibi. Ben ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?