Bana bi yol gösterin

Aslında verilen tepkiler kadınların bunları göz ardı etmesinden kaynaklı.
Kadın olarak toplumsal şekilde erkekler tarafından sindirilmeye çalışılınıyor.
Bu su götürmez bir gerçek malesef ki.
Hal böyleyken, ayrılmak veya dayak konusunda birşeyler yapabilecekken kadınların sinerek bunu kabullenmesi buradaki bir çok kişiyi irite eden bir durum.
Yani tepkiler haklı yere olabiliyor bazen, sizin için geçerli bir durum olmasa dahi.

Ben de kısaca diyorum ki "yapamaz el kaldıramaz" diyorsunuz da, garantisi nedir?
İş işten geçtikten sonra, olacakların ne kadar bir anlamı var?
Adam dövüp haşat ettikten sonra ben boşansam ne olur? Zaten hem bedenen hem de psikolojik olarak hasarı yaşamış olacağım.
Önemli olan önlemi önceden almak değil midir?

Dayak konusunu öğrendikten sonra da fikrim şu yönde, bu adam düzelmez.
Agresifliğini sizin üzerinizde fiziksel olarak gerçekleştiremediğinden belli ki bu şekilde davranıyor.
Kısaca sizi "hiç" yerine koyuyor ve bu görüşü değiştirir mi soru işareti?
Siz de bir "hiç" olarak hayatınıza devam etmekten memnunmusunuz değil misiniz ona göre karar verip yolunuzu çizmelisiniz.

Canım bak, çok kısa süreli bir evlilikte çok kötü şeyler yaşamışsın.

Burada ki kadınların tepkisi sana verilen değerden aslında. Niye böyle bir tutuma katlanıyor, neden bu saygısızlığa, böyle değersiz hissettirmesine rağmen bu adamın kahrını çekiyor diye anlayamamaktan.

Tamam, dayak olmasa bile bu evlilik daha iyi bir yere gider mi sence? Şimdi sevmeyen, sizi koruyup kollamayan bi adam, sonra ne olacak da daha iyi bir eşe dönüşecek? Bu evliliği devam ettirmek için haklı sebepleriniz var mı hala?

adam sizi sevmiyor dolayısıyla davranış şeklini vs sorgulamanızın bir anlamı kalmıyor. sevmediği için bu şekilde davranıyor.
üstelik sevmemekle kalmıyor size karşı öfke dolu. dişçi meselesi bunun bir örneği.

Senin kocan ilk başta böyle miydi ?
Sakin çocuk yapma düzelir diye umutlanma düzelmez maalesef
Benim kocam da tam tersi ama bu bir hastalık çünkü ikisi de uç noktada yaşıyor kocam gereksiz yere kıskançlık krizlerine girer görüntülü arar inanmaz sürekli baskı yapar mesela ama senin ki de normal değil bunu bil canım

Biliyoe musun baslarda asiri kiskancti ve surekli arar sorardi. Bi uctan bi uca yani

Haklisiniz bu sekilde ne sevgimi ne ilgimi hakediyor. Disardan duymak bunlari iyi oldu. Tesekkurler

Çekilir dert değil. İstiyorsan Allah sabır versin. Diğer türlü kurtarsın.

Sorumluluk sahibi değil ve Kafasında sıkıldığı bşyler var evlilikten

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Iyi bir yola girecegimi dusunerek evlenmistim ne yazik ki. Bu yasananlardan sonra belki de dediginiz gibi devam ettirmek icin sebebim kalmadi. Inceldigi yerden kopsun

Tabi ki hic olarak devam etmek istemiyorum. Belki de o yuzden bu kadar zorlu gidiyor . Tesekkur ederim cevabiniz icin

Bence size karşı sevgisi yok. Boşuna gençliğini onunla harcama derim ben.

Şahsen ben o tavırları görsem hakaretleri ve lafları umursamadan sadece kendimi düşünürüm. Araya bir çizgi konulduğunda koşa dönemlik bir pişmanlık duygusundan sonra yine eski hale geliyor ise bu kendi direncin zayıflığıdır. Eğerki evlilik size önem taşıyor ise öncelikle kendinizi düşünmek sonrasında eşiniz yaptıklarının farkında olduğunu beyan etse bile bunun etkisinde kalmadan kendi tercihler için devam yaşamak. Ha evliliğin başında olsa diyeceğim daha adapte olma sorunu vardır. Fakat bir diş kontrolü randevusunda bile eşini düşünmeden yöneliyor ise, bırakın onu düşünmeyi. Boş verin edeceği lafları.

Allah sabır versin valla zor bi durum. Çözüm önerisi sunamıyorum çünkü huyu bu belli ki eşinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…