- 3 Ağustos 2009
- 327
- 593
- 103
- 32
Aldatsa bile bu davranislarina hic bir kadinin katlanabilecegini zannetmiyorum.Eşiniz ya bunalımda ya heyecanı kalmamış ya da sizi aldatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldatsa bile bu davranislarina hic bir kadinin katlanabilecegini zannetmiyorum.Eşiniz ya bunalımda ya heyecanı kalmamış ya da sizi aldatıyor
Bencil ve iletişim problemi olan bir eşiniz var.
Size davrandığı şekilde ona davranın, belki bir nebze anlar diyeceğim ama bu tipler pek anlamaz da.
Eğer seviyorsanız, buna katlanabiliyorum derseniz diyeceğim tek söz "ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin" çünkü değişmez.
Bir nebze köreltirsiniz, yontarsınız ama biraz, bu sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum.
Malesef ki değişmiyorlar, keşke değişir diyebilseydik.
Aile terapisine başvurabilirsiniz, belki 3. bir şahıstan olanları dinlemesi ki bir uzmandan onun davranışlarını etkiler. Ama bu tarz konulara yaklaşımı at gözlüğü ile derseniz de yapacak fazla birşey yok malesef.
Kendinize evliliğinizin içinde bir hayat kurmak durumundasınız.
Aksi halde bu konular ilerde katlanarak devam edecek ve sizi zıvanadan çıkartacak.
Boşanma sebebi midir? diye bir avukat arkadaşıma sorduğum da "sen ne diyorsun, Savcılar bile bu durumu artık "boşanma sebebi" olarak direkt kabul ediyor demişti şaşırmıştım.
Yani sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Aslında ortada bir şey yok muş gibi - insanin psikolojisini bozuyor bu durum - ama ortada çok şey var, ufak tefek can sıkan bencillikler, düşüncesizlikler ve rahatsız edici durumlar.
Tavsiyem çocuk yapmayın ve sıkı korunun, gerçekten bunu tecrübe ile söylüyorum.
Bütün bu kaos içerisine çocuk girdiğinde, herşey daha da karışıyor ve tek yıpranan kadın oluyor malesef.
Allah yardımcın olsun eşin karaktersiz ve bencilin birisi..
kes uzatma nedir ya ? sen onun eşisin afedersin köpeğimisin..
birde tasma alıp gezdirseymiş bari ? bir o kalmış yapmadığı terbiyesiz hadsiz..
Ben sizi seven size değer veren bir eş göremedim bence çekin resti. sakın taviz vermeyin belki kafasına dank eder ?
adam resmen sizi umursamıyor
sen bunu hak edecek hiç birşey yapmamışsın..Gercekten de umursamiyor ve ben bunu hakedecek ne yaptim onu dusunuyorum. Daha once de rest cekmistim 3 gun geciyor geliyor konusuyor ozur diliyor ilgili gibi davraniyor sonra gene ayni
Aynennn boyle dusunuyorum ben de.Sizinle vakit gecirmekten hoşlanmiyor gibi geldi bana
Sizin konusmaniza tahammulu bile kalmamis.hemen kes diyor.
Sizde kendiniz yapin planlarinizi diycem ama o zaman da madem evlilik niye birseyleri paylaşamiyacaksaniz
Böyle sorumsuz biriyle ömur gecer mi
Mesela ne yapayim ? Aksam yemek yapmayayim onunla konusmayayim haftasonu kendim takilayim utusunu yapmayayim bu mu ?sen bunu hak edecek hiç birşey yapmamışsın..
o senin hak etmediğin herşeyi yapıyor sana.. bu sefer öyle yapmayacaksın süründüreceksin işte..
eğer adam ise akıllanır.. değilse zaten ne yapsan boş böyle birine
Bazı erkekler aldatınca eşleriyle iletişimi keserler zaten bütün bu umursamazlığın sebebi aldatmadır diyorum.Aldatmıyor olsa bile ilk başta evliliğin heyecanıyla size iyi davranmıştır sonra fabrika ayarlarına geri dönmüştür.Aldatsa bile bu davranislarina hic bir kadinin katlanabilecegini zannetmiyorum.
Iste boyle deliriyor insanlar. Haberlerde kadinin teki adamin arabasini bogaza atmisti. Aynisini yapasim varKes nedir ya. Kes dediği an kesceksin hakediyor.
Kızlar konuyu cok uzun uzadiya anlatip sizi sıkmak isyemiyorum. Konu esim. 1 bucuk yildir evliyiz o zamandan bu zaman suregelen problemlerimiz var.
Ama genel olarak son zamanlar icin sunu soyleyebilirim. Sabah ise gider gun icinde hic aramaz ben arayinca kisa keser. Ama kendi paket dakikalarini anasini babasini arayarak bitirebiliyor yani mesai icinde zaman buluyor. Sonra benle haberlesmesi gerektiginde beni ara diye mesaj atiyor. Bu duruma basta cok sinirlendim. Simdi ben de onu hic aramiyorum.
Haftasonu kendine bir is bulup hep disari cikiyor. Olabilir cikmaz demiyorum ama disari ciktiginda tamamen benle iletisimini kesiyor.
2 gun evvel aksam disciye gidelim diye konusmustuk ikimiz de disimizden sikayetimiz vardi. Onun tanidigi bi disci varmis dedimki mhrsden ardarda randevu aliriz falan tamam dedi. Ertesi aksam gelmis bana diyor ki ben randevu aldim. Dedim ben de alacaktim neden haber vermedin. Yok unuttum kes uzatma benden sonra sana da bakar falan. Kendi kendime icimden telkinledim uzatmicam diye o konu da kapandi.
Gene dun aksam konusuyoruz yarin bir isim var arac lazim dedim tamam dedi sabah ben ise giderken seni birakirim sen alirsin araci sonra. (Onun isyeriyle gidecegim yer cok yakin ) tamam dedim
Simdi bu sabah giderken arkadasini aradi. Beni alsana dedi. Ben sok oldum. Dedim ben seni birakirim zaten dipdibe. Hep bu sekilde yapiyoruz. Dedi oraya mi gidicektin sen simdi mi gidecektin bilmem ne. Artik ben de cok sinirlendim ya adami arayasiya yaninda benle konussan boyle problem olmayacak. Cok diyalogsuzsun falan. Bagirdi bana kes uzatma herseyi uzatiyosun problem ediyosun dedi indi arabadan ne isin varsa hallet falan hakaretler. Ben de karsilik verdim. Gelme eve dedim. Cileden ciktim. 1 saattir arabada oturuyorum. Ne yapmam nasi davranmam gerek. Adam kabul etmiyor gormuyor hatasino ya cocuk gibi. Ben ne yapayim
yani onu yok say umursama bir süre görmezden gel.. önüne bir tas corba bile koyma muhattap olma kendi kafana göre takıl cık gez dolaş kendini geri çek.. sakın mutsuzlugunu belli etme. bir bak bakalım tepkisine eğer kafasına birşeyler dank ederse adam akıllı konuşursun son bir sans verdiğini düzelmez ise bu evliliği bitireceğini dile getirirsin. ama eşiniz pek düzelecek birine benzemiyor.Mesela ne yapayim ? Aksam yemek yapmayayim onunla konusmayayim haftasonu kendim takilayim utusunu yapmayayim bu mu ?
Inanir misiniz duygularima tercuman oldunuz bendeki hissiyat da boyle. Aile terapistine de dedim. Adam isyerinde biri evleniyor dugun oluyor beni goturmuyor ornegin. O da beraber gorunun cikin oyle saklamayin dedi. Adamin tapusu sende. Sen niye oyle dusunuyorsun dedi bana da. Ama dusunduren adamİlk düşündüğüm şey aynen şu oldu
adam sizinle evlenmiş ama sanki sizinle birlikte hiç bir yerde görünmek istemiyor,
sizi kendinden uzak tutuyor gibi.
sanki tamamen kendine ait bir hayat yaşıyormuşcasına bireysel takılıyor
ve mümkün mertebe sizi kendisinden uzak tutuyor.
bu adamın kocanız olduğundan emin misiniz ?
Böyle hayat çekilmez. çocukta yok. nereye kadar böyle devam edebilirsiniz ki ?
Bi anda boyle olmadi . Sevgiliyken nisanliyken boyle degildi tabi ki. Evlenince bu sekilde olacagini bilemezdim bu noktaya geldime bi anda mı böyle oldu? sevgiliyken nişanlıyken hiç mi tanımadınız?
Tabi bunlari yaparken inadina gibi yapmamam lazim di mi ?yani onu yok say umursama bir süre görmezden gel.. önüne bir tas corba bile koyma muhattap olma kendi kafana göre takıl cık gez dolaş kendini geri çek.. sakın mutsuzlugunu belli etme. bir bak bakalım tepkisine eğer kafasına birşeyler dank ederse adam akıllı konuşursun son bir sans verdiğini düzelmez ise bu evliliği bitireceğini dile getirirsin. ama eşiniz pek düzelecek birine benzemiyor.
Gercekten cocuk falan dusunecek durumda degiliz zaten daha birbirimizi tasiyamiyoruz. Cok yiprandim ya . Boyle ilgisiz olsa evlenmeden once de hic evlenir miyim. Sıkılacak biri varsa benum cok monoton. Ben hep evliligimizi canli tutmaya calisiyorum. Belki de hic bisey yapmamam lazim. Seviyorum kus kalamiyorim ama artik bu durum yalama yapti. Ben de mi problem diyorum