Bana bi yol gösterin

Gercekten de umursamiyor ve ben bunu hakedecek ne yaptim onu dusunuyorum. Daha once de rest cekmistim 3 gun geciyor geliyor konusuyor ozur diliyor ilgili gibi davraniyor sonra gene ayni

İşte yine aynı hata "ben ne yaptım" sorusunu niye soruyorsunuz ki?
Bunu hak edecek birşey yapmadığınız için bunları yaşıyorsunuz zaten.
İnanın, artık sorgulamaları bırakarak siz de onun anlamasını sağlayacak şekilde davranmalısınız.
İnşallah anlar ne diyeyim. Allah yardımcınız olsun.

Bi anda boyle olmadi . Sevgiliyken nisanliyken boyle degildi tabi ki. Evlenince bu sekilde olacagini bilemezdim bu noktaya geldim

tamam dayak yiyorsunuz ve hala gelip buraya bana kes dedi diye konu açıyorsunuz. biraz mantık lütfen.

Iste boyle deliriyor insanlar. Haberlerde kadinin teki adamin arabasini bogaza atmisti. Aynisini yapasim var

Yok canım yok. Sinirini anlıyorum ömrünü karartmaya değmez. Okadar gözünü karartıyorsan boşa gitsin. Deģmez.

tamam dayak yiyorsunuz ve hala gelip buraya bana kes dedi diye konu açıyorsunuz. biraz mantık lütfen.
Ondan sonra aile terapisine gittik bir daha siddet olmadi ama suanki derdim o degil. Bosanmiyorum diye hic bi sekilde tepki gostermeden oturmam mi lazim ?

Açık konuşmak gerekirse bana seni biktirip ayrılmak istiyor gibi geldi eğer sevse bu şekilde davranmaz. Sen de umursama bakalım ne olacak.

Ne yazikki bu bireysel takilma olayini bi turlu idrak edemiyor beyfendi

Açık konuşmak gerekirse bana seni biktirip ayrılmak istiyor gibi geldi eğer sevse bu şekilde davranmaz. Sen de umursama bakalım ne olacak.
Isin ilginc tarafi daha once bosanmayi heo ben dile getirdim o istemedi.amaci oysa bunun icin cok firsati oldu

En azindan beni anlayan biri olduguna cok sevindim. Disci olayinda onceden konusmusken unutulacak bir durum yok ortada. Bu da beni cildirtiyor. Muhtemelen o da cildirtmak icim yapiyor

Konu sahibesi dayak mı yiyor muş? Ben atlamışım bu kısmı...

Ondan sonra aile terapisine gittik bir daha siddet olmadi ama suanki derdim o degil. Bosanmiyorum diye hic bi sekilde tepki gostermeden oturmam mi lazim ?

Dayak kısmını öğrendikten sonra, bu iki yorumuna diyecek birşey bulamadım.
Oturup susma tabii ki, ancak zaten ortada normal üstü bir durum söz konusu.
Sadece problemlerin bu olsaydı, önceki söylediklerim geçerli olurdu.
Ancak niye böyle bir adama size el kaldırmış olmasına rağmen katlanıyorsunuz?
İlla ağız burun dümdüz etmesi mi gerek birşeyleri anlayabilmeniz için?

İşin zor. Adam seni umursamıyor. Senin ne dediğini bile dinlemiyor.

Sen de onu umursama. Arkadaşını mı aradı "iyi isabet oldu ben de tek başıma takılırım daha iyi" de..
Akşam yemek yapma sorarsa "arasaydın evde yemek olmadığını öğrenirdin" de..
Onu bazı şeylerin dışında tut. Daha çok aktif ol. Evde kös kös onu bekleme. Beklesen bile hissettirme..

En azindan beni anlayan biri olduguna cok sevindim. Disci olayinda onceden konusmusken unutulacak bir durum yok ortada. Bu da beni cildirtiyor. Muhtemelen o da cildirtmak icim yapiyor

Çıldırtmak için yapmıyor arkadaşım, senin tepkilerini ölçüyor ki dayak atabilecek bir mevzu çıksın ortaya.
Bunu anlamamak için biraz saf olmak gerek.
Ben dayak mevzusunu duyduktan sonra anlamayanlardan katagorisine girdim sanırım.
Çünkü anlam veremiyorum, bir kadın nasıl kendisine el kaldırabilen bir varlığı hala hayatında tutabilir?
Ne kadar seversen sev, ne kadar terapi görürsen gör "kes" demesinden belli zaten adamın nolduğu...

Bi daha el kaldiramaz. Kaldirirsa ne olacagini kendi de iyi biliyor belki de bu yuzden boyle yapiyor. Burda o kadar cok tepki gosteriliyor ki insan derdini anlatamiyor ben de bu durumu anlamiyorum. Dediginiz gibi saf olabilirim biraz. Adamin derdi bosanmaksa bosansin bu sekilde beni sindirmek mi

Amacı boşanmanın sorumluluğunu sana yüklemek..
Yazmışssın ya boşanma lafını o yapmıyor ben yapıyorum diye, sen bu geçimsizlikten boşanrsan etrafa "ne oldu ki?" diyecek..

He bana göre sorumluluğu almaması umurunda olmamalı. Bence ortada evlilik birliği bile yok. Ama sen ısrarla çabalıyorsun.

1 buçuk yılda şiddet görmüş, terapi görüp atlattık diye düşünmüş ama aslında hala çift olamamışsınız..
Ne kadar çabuk tüketmişsiniz bazı şeyleri. Ya da hiç başlamamış ki tüketilsin..

Tamam işte sen de kafana göre takıl o zaman, o kendi kendine takılırken sen evde adamı bekleme onu hayatının merkezi yapma.

Bu arada adam asla düzelmez ama işte umudun olmasa konu açmazdın diye düşünüyorum.

iki gün sonra bu adam sizi yine döver. yani bi kere atılmış bi tokattan bahsetmiyoruz, ki o bile şiddettir, size önce döven sonra da duşa sokup ıslatan bi adamdan bahsediyoruz. insan sevmiyorsa söver de söver de. bu adam sizi sevmiyor ki.

yavv kaç yaşında bu adam 18inde ergen haller... Paketi bitmesin diye ara beni ne demek yav işin zor valla kolay gelsin.

Bosanmaktan baska cikar yol gorunmuyor diyorsunuz yani. Kendi kendimi yipratiyorum ben de iste. Zaten kahrimdan kanser olup gidicem bu gidisle.

Konu ile alakasız olarak, boşanma ile savcının ne alakası varmış? Hakim demek istediniz yada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…