Bana bi bakış lazım, bana bir isim lazım

De lamp ı da var amaaaa :)))

Sadece lamba olsa, Alaaddin masallarından gireceğim de işte kapsamalı biraz daha; tablo filan.

Mitolojik isimlere de baktım ama içime sinmedi. Türk mitolojisine baktım hatta, ya garip gureba yaratık isimleri var ya işte "Kız-büke" ekli bilemedim. El emeği şeyleri niteleyen çok örnek var instada, aralarından nasıl sıyrılır bilemiyorum.

Adini degistirsen
Bir cuneyt arkin da cuneyt arkin degil yani, bunu da dusun, hem ismini de sevmiyorsan iki kus olur :)

Cüneyt mi koyim napim Alys?

Renkler filan diyince aklıma çok sevdiğim bir renk geldi, Marsala :))
Su kabağı nedir, ne yapılır, amacı nedir hiç bilmiyorum, alakasızsa birşey diyemiyciim

Şarap türü/firması olmayaydı öyle, eyiydi. Batmasını bekleriz olmazsa. (İsim güzel de işte, alakasız yere götürüyor...)

Kabak fakültesi.

Aslında hoş fikir, yani buradan türetilir evet.
Akademi-Prof.Kabak-Kabak doktoru? Prof. sanat Bunu da yazdım kenara, komikli ama tatliş bi şey çıkabilir.
Unvan kullandık diye takarlarmış kelepçeyi askjdha. Takabilirler de, bilemedim.

Bence kabakla baslarsin sonra degistirirsin urunleri, o yuzden kabaga ozel bir isim yeterli olmaz senin icin.

Daha cok 'x in studyosu' ya da aslinda ekleri kullanmadan 'x studyo', 'x sanat' gibi ismini kullanabilirsin gibi geldi bana.

Bitirmişler o isimleri, tüm "Atölyesi" "Stüdyosu" "Art"lar "Sanat"lar dolu... Herkes içindeki sanatçıyı dışa vurmuş, bi benimki içimde patlamış meğer. Atı alan Üsküdarı geçmiş, isim bırakmamışlar.

Madam ve kabak bir arada olmaz sanki. Olur mu ki?
Mrs Kabbak?... Bilemedim. :/

Anime seviyordun, kendinle ozlestirdigin bir karakter varsa onun ismini de kullanabilirsin gibi geldi.

Bana ait hissetmem ki kuzum öyle.
Başkalarının karakterleri onlar. :/

Bence ikisi de cok guzel
Gangsta sonucta hedef kitlen turistler olacak , normalde turkce isim olsun derim ben de ama hedrf kitlene yonelik bir isim koymak daha mantikli senin durumunda

Karışık mı yapsam ki? İnstayı da kapsayacak ya sonuçta işte, hani yerli malı yurdun malı hesabı da olsa az?

Kıbık Itılyisi

Sı kıbığındın lımbılır, ringirink tıblılır vi dıhısı..

Keşke şöyle bi mekan ismi olsa
Ama ülkemizde eleştirmen çok
Millet çözmek için kafa yormaz
Bu ne laa der geçer

Hiçbir ipucu vermiyor ne olup bittiğine dair. :/

Ben beğendim, esprili de ama ne derece olurunu bilemedim; kapsamıyor diğer işleri. :/
Salt kabak üzerinden gidiyor olsam düşüneceğim isimlerden biri olurdu. Sadece lamba olsa "Tatlı rüyalar-iyi geceler" tarzı bir şey olurdu, işte daha da geniş bir ad lazım. Boyalı ışıklı sanatlı işler tarzı..
Gafam ağrıyor vallahi.

İlla manaya gerek yok ki.
KFC, KRC, LCW gibi akılda kalıcı olması daha önemli, bence.
yumatu' nun yusuf mahmut tuncer' in ilk heceleri alfemo' nun da ali feyyaz mobilya olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım bence bu tarz şeyler düşünülebilir

Benim bir arkadasim da bu islere giristi. Markasinin adi kabbak tadı.
Çünkü kabak tadi alinmis:)
Yani artik haliyle kabbak tadi da alinmis :) baska birsey bulmak lazim...
Bu arada konu sahibi arkadasim sık sık belediye festivallerine katılıyor. Workshoplar falan duzenliyor. Siz de bu sekilde bir yol izleyebilirsiniz. Ozellikle belediyelerin cok etkinliği oluyor. Takipte kalin derim...
Bir isim onerim var mi?
Biliyorum bu turuncu kabaklarin ismi. Sizinki su kabagi ama olsun.
Icinde pumpkin gecen bir isim bulabilirsiniz.
shimmering pumpkin mesela. Işıldayan kabak

Kabala, kaba-la.
La-kab vs türevleri.
Bir isim, içeriği de betimleyen en azından çağrıştıran olmalı.
Kullanacağınız materyallerden isim çıkarabilirsiniz.

"Kabala" kelimesini okuyunca aklima gelen şey büyücülük, gizli ilimler filan oluyor benim. Kabala yazan yere merak edip girerdim ama iceride su kabagi gorsem baya gülerdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…