Bana bi bakış lazım, bana bir isim lazım

İsmimle olmaz, çok var, her yerde var adımdan. (Zaten adımı da sevmem :/ )

Iyi geceler uygun olmaz ya
Lamba de night Tarzı bşy Olabilir gece lambası gibi

sadece kabak mi olacak? ben sanki yaptigin butun calismalari sergileyecektin diye hatirliyorum. klas bir sey olmadigi surece kabaktan turetilen isimler kulagima hos gelmedi benim.

alinmis midir bilmiyorum ama ivy diyorum. ankarada cok sevdigim bir mekan, hep kulagima cok hos gelir.

Kabala, kaba-la.
La-kab vs türevleri.
Bir isim, içeriği de betimleyen en azından çağrıştıran olmalı.
Kullanacağınız materyallerden isim çıkarabilirsiniz.

Kullandığım şeylerden isim çıkmıyor, çıkıyor da sanatsal bir vurgusu olmuyor:
Fırça-vernik-boya-kabak-dremel filan... :/

Zucca de lamp nasıl ?

Zücca kabak demek İtalyanca

Çakma Pucca gibi.
Pucca olmasaydı, olurdu "Zucca" geçmiş olsun...

Kullandığım şeylerden isim çıkmıyor, çıkıyor da sanatsal bir vurgusu olmuyor:
Fırça-vernik-boya-kabak-dremel filan... :/

Çakma Pucca gibi.
Pucca olmasaydı, olurdu "Zucca" geçmiş olsun...
O zaman sanat, el emeği ve biricik olmalarını niteleyen olabilir.
Ayrıca yaptığınız şeyin biraz mistik yanı da var, mitolojiden esinlenebilirsiniz.
Ya da eski isimlerden, kabak, sanat, el boyaması, renk vs bir inceleyin derim.

Renkler filan diyince aklıma çok sevdiğim bir renk geldi, Marsala :))
Su kabağı nedir, ne yapılır, amacı nedir hiç bilmiyorum, alakasızsa birşey diyemiyciim

Sergi işi geçti, sergiledim; son gün "Taam taam bitti sergi" diye de yarısında topladım kaçırdım, o çok ayrı bir hikaye.
Göster ama elletme modunda o tablolar ama işte aşıyorum, daha dekoratif, daha basit (Basit dediğim de kabak oyma) şeylere, figürlere yöneldim, bazılarını saklıyorum ama yeni yaptıklarım da var (Tablo olarak), hepsini çıkaracağım satmaya artık kuzen de ittiriyor, küsecek yan çizersem. Özetle (Bazıları hariç) ne varsa olacak.

Ivy çok kibar; su kabağı sarmaşık bitki bir tür zaten; bundan bi şeyler türetebilirim belki bunu kaptım.

Bence kabakla baslarsin sonra degistirirsin urunleri, o yuzden kabaga ozel bir isim yeterli olmaz senin icin.

Daha cok 'x in studyosu' ya da aslinda ekleri kullanmadan 'x studyo', 'x sanat' gibi ismini kullanabilirsin gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…