- 4 Aralık 2015
- 9.846
- 23.279
-
- Konu Sahibi Yokuspokus
İş kuracak işte onu anlatiyorofff bee bu nasıl bi yazı intihar edicem yaaa bence siz işsizsinizAzıcık okiyim dedim yıldımmmm
kabbak gibi demezler mi ona hic kaskabak duymadımKaskabak cok guzel bence.kabaak da cok guzel.kaskabak cumle icinde de kullaniliyor.kaskabak ortada vs diye anlamli da.
İşte bunlar hep işsizlikten!offf bee bu nasıl bi yazı intihar edicem yaaa bence siz işsizsinizAzıcık okiyim dedim yıldımmmm
gabah koy bence iç anadolu da gabah derlerDönüp dolaşıp ona doğru gidecek gibi geliyor ya benim isim bulma maceram da.
Kaskabak ortada vs hic duymadiniz mi?kabbak gibi demezler mi ona hic kaskabak duymadım
İsim önemli gerçekten.Sadece lamba olsa, Alaaddin masallarından gireceğim de işte kapsamalı biraz daha; tablo filan.
Mitolojik isimlere de baktım ama içime sinmedi. Türk mitolojisine baktım hatta, ya garip gureba yaratık isimleri var ya işte "Kız-büke" ekli bilemedim. El emeği şeyleri niteleyen çok örnek var instada, aralarından nasıl sıyrılır bilemiyorum.
Cüneyt mi koyim napim Alys?
the last calabash bender
Kaskabak cok guzel bence.kabaak da cok guzel.kaskabak cumle icinde de kullaniliyor.kaskabak ortada vs diye anlamli da.
Kabbaklara yan bastık nasil
kadınlar kulubunde bir gangsterwalkerdı sanırım, o vardı bir de siz.
okumaya zorluyorum kendimi resmen başladığım işi bitirme takıntımdan.
ama aşırı yorucu yazım tarzınız var biri blogger olmanız gerektiğini söylemiş.
noooo diyorum.
o da engellerdi beni geçen size yazdığımda siz de engellediniz.
ama söyleyeceğim şeyi söylemesem çatlarım.