- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- Konu Sahibi Yokuspokus
offf bee bu nasıl bi yazı intihar edicem yaaa bence siz işsizsiniz Azıcık okiyim dedim yıldımmmm
Tabi ki işsizim, bu da tespit mi allasen iş kuruyoz burada.
Ay öfkeye bak ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf bee bu nasıl bi yazı intihar edicem yaaa bence siz işsizsiniz Azıcık okiyim dedim yıldımmmm
Kabaclara
Clara da parlak, aydinlik falan oluyor latince
Beğendim mi, hayır,
Ama başkasına başka bir şey çağrıştırır belki.
Hmm
Lambayapufde yi çoktan kapmışlardır bunlar hep geç kalmaktan
Atölyede olacağı için, tablo vs de diyorsun, yine bence en iyi seçenek ismin
Iyi geceler uygun olmaz yaLaborant.
Teşekkür ederim, benden olmaz o.
İsim olarak en aklıma yatanı "İyi geceler" diye bi şey olduydu, night deyince o geldi aklıma.
Hani lamba filan, öyle esprisi olsun dedim ama, tablo ve diğer boyamaları kapsamayacak diye vazgeçmiştim.
İçime sinmiyor, çok var bu tarz kısaltmalar, mana da istiyorum "Bunun için çabalarım" dedirtecek bir isim.
Iyi geceler uygun olmaz ya
Lamba de night Tarzı bşy Olabilir gece lambası gibi
Zucca de lamp nasıl ?Ben bulamayacağım galiba isim, yok, kapsamıyor diğer yaptıklarımı. :/
Kabala, kaba-la.
La-kab vs türevleri.
Bir isim, içeriği de betimleyen en azından çağrıştıran olmalı.
Kullanacağınız materyallerden isim çıkarabilirsiniz.
Zucca de lamp nasıl ?
Zücca kabak demek İtalyanca
De lamp ı da var amaaaa :)))Kullandığım şeylerden isim çıkmıyor, çıkıyor da sanatsal bir vurgusu olmuyor:
Fırça-vernik-boya-kabak-dremel filan... :/
Çakma Pucca gibi.
Pucca olmasaydı, olurdu "Zucca" geçmiş olsun...
O zaman sanat, el emeği ve biricik olmalarını niteleyen olabilir.Kullandığım şeylerden isim çıkmıyor, çıkıyor da sanatsal bir vurgusu olmuyor:
Fırça-vernik-boya-kabak-dremel filan... :/
Çakma Pucca gibi.
Pucca olmasaydı, olurdu "Zucca" geçmiş olsun...
İsmimle olmaz, çok var, her yerde var adımdan. (Zaten adımı da sevmem :/ )
sadece kabak mi olacak? ben sanki yaptigin butun calismalari sergileyecektin diye hatirliyorum. klas bir sey olmadigi surece kabaktan turetilen isimler kulagima hos gelmedi benim.
alinmis midir bilmiyorum ama ivy diyorum. ankarada cok sevdigim bir mekan, hep kulagima cok hos gelir.
Bence ikisi de cok guzelYanılmıyorsam İspanyolca' da 'calabasa', Portekizce'de 'cabaça'. Cabaça bizde tını olarak yadırganmaz gibi geldi bana.