Bana Annenizi anlatın...

annem oğullarını çok seven bana da evlendi artık bizden düştü gözüyle bakan bir annedir...

benim annem bir melek allah başımızdan eksik etmesin seni cok seviyorum annecim:Saruboceq:

Benim canım meleğim,opuyorumnanaktan

Dünyanın en iyi annesidir benim annem,arkadaş gibidir evlatlarıyla. onunla saatlerce konuşabilrim.bıkmadan usanmadan dinler, en iyi arkadaşımdır o benim...canım annem benim.opuyorumnanaktan

Yer yüzünün en fedakar annesidir benim annem,öyleki hayatını feda etmiştir evlatları için.onun bütün dünyası evlatlarıdır,biz mutluysak o dünyanın en mutlu insanıdır.

Kızgınlıkları sabun köpüğü gibidir meleğimin bazen sabrının sınrlarını da zorlasak bir gülümsememiz yeter onun kızgınlığının geçmesine.

Onun varlığını bilmek,arkamda olduğunu hissetmek dünyanın en güçlü insanı yapıyor beni. İyi ki senin gibi bir annem var, iyiki hep yanımdasın annem.. bugün kendi ayaklarımın üstünde bu kadar sağlam durabiliyorsam senin desteğin ve senin emeklerin sayesinde benim biricik annem.opuyorumnanaktan

Annemi sayfalarca anlatabilirim sanmıştım ama kelimeler yetmiyormuş meğer annemi anlatmaya... ne diyebilirim ki kanatsız meleğim o benim..

Seni çok seviyorum anneemmm....

annem ve ben konuyu görünce nasıl anlatsamki dedim okadar karışıkki bizim ilişkimiz çok inişli çıkışlı bazen canciğer kzu sarması tek dert ortağım tek sırdaşım tek yardımcım olur ama bazende en beter düşmanımdan daha beter düşman kesiliriz neden en beter düşmanımdan çünkü düşmanımın canını en istediğim şekilde yakarım intikamımı alırım olmadı döner arkama çeker giderim ama bozuk olduğum annem olunaca canımı yakan annem olunca elim kolum bağlanıyo ama 30 yıllık hayatıma şöyle bi göz attıımda beni bu hayatta en çok koruyup kollayan zor anlarımda yanımda olan kişi de benim canımı çok yakan bu hayatta en büyük hatalar yapmama sebebp olan kişide aynı kişi annem ama onu suçlayamıyorumda onunda yaşadıklarını çocukluğunu genç kızlığını bildiğim için bu tutarsız sert ve kırıcı hallerini umutmaya çalışıyorum ne diyebilirmki o benim annem o beni dünyaya getien kadın o beni dokuz ay karnında taşıyan kadın allah başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

Onu anlatmaya kelimeler yetmez..
Ona duydugum Sevgiyi kimseye karsi duymadim, duymamda..
Anneler herseyi karsiliksiz yapar.. Tek istedikleri bizim mutlulugumuzdur..
Annemsiz bir hayat düsünemiyorum.. Koruyucu melegim HERSEYIMSIN annem
beni sakin birakma.. Birgün kanatlanip ucarsan.. bilki Senin pesinen ucacagim ANNECiMmafoldumben

ßuqün rahatca yasıyorsam.. mutLuysam.. bTn beLaLardan uzak durduysam , hataLarın son noktasından qeri döndüysem ..

annemin duaLarı sayesinde..

hakkını ödeyemem..
ayakLarı öpülesi bi insan..
yaŞama qüücüm ..

sewioRm annemi :)

güçlü kadın!
Sultanım!
Var oluş sebebim!

Annem yaa annneeeeeemmmmmmm!

o nasıl bir fedakarlık,nasıl bir sevgi,sabır örneğidir her zaman şaşarım...annemm sen bir tanesin ya...seni seviyorum hemde çooookkkkkk opuyorumnanaktan

kıymetlim bitanem canım seni anlatmaya kelimeler falan asla yetmez seni çok seviyorum ve iyiki yakınına evlendim her an kokunu alabiliyorum allahım sana ve babacıma sağlık uzun ömür versin başka bişey istemiyorum

yazdığınız herşeyi noktası virgülüne kadar okuyorum. o muhteşem anne tasvirlerini okuyunca oyle mutlu oluyorum ki... demek ki diyorum melek anneler de var, yavrularının arkasında duran, derdiyle dertlenen fedakar anneler de var... benim annem biz çocukken bi şarkı soylerdi devamlı "gidiyorum donemem artık, yavrularımı goremem artık"... ben de geceleri hep ağlardım annem bizi bırakıp gidecek diye. sonra bir gün bırakıp gitti gerçekten. babam annemin yanına annaneme götürdü kuzumla(kardeşim) beni.. annem yuzumuze bile bakmadı sanki boşanma sebepleri bizdik... odada anneme arkamı döndüm. hungur hungur ağlıyordum. sesim çıkmasın annem duymasın diye nefesimi tutuyordum. yüzüm sırılsklamdı. annem kucağına almadı, gözyaşımı silmedi. 9-10 yaşlarındaydım. ne suçum olabilirdi ki... annanem tuttu elimden yuzumu yıkayıp burnumu sildi. ben hüngür hüngür ağlıyodum.

bazen kahkahayla güldüğümde kendimi kotu hıssediyorum, eşim ne güzel guluyosun diyo şaşırıyorum. benim gülüşüme mutlu olan biri var.. oysa annemden bu lafı hiç duymadım. kızardı annem çok güldugumuzde. burnunuza şeytan mı bilmem ne yaptı derdi. anlatacak o kadar cok sey var ki annemle ilgili. arasıra eşime ağlaya ağlaya anlatıyorum. o da bana sarılıp öpüyor. eşim benim annem babam herşeyim oldu. iyi ki o var...

Canim yaaa,senin yorumuna agladim,gözyaslarimi tutamadim.Bazilarinin annesi öpmedi koklamadiysada yinede yanindaymis.Ama seninki niye böyle bisey yapti acaba.Baska biriyle evlenmek falan icinmi gitti?Bir daha onu göremedinizmi?

Cok sükür iyi bir esin varmista ona derdini acabiliyorsun.

Hasta bir çocukluk geçirdiğim için,ne zaman uyansam başucumda bekleyen,
3. sınıfa kadar beni üşümemem için yatakta giydiren,
Haftasonları tüm çocukları evde olduğu için kahvaltıyı müthiş bir şölene dönüştüren,
Koca kız olduğumda bile ayaklarımı ısıtamadığıma inandığından , yatakta ayaklarımı ısıttıktan sonra kendi yatağına giden,
Geceleri korkup onu yanıma çağırdığımda bir defa bile of demeyen,
Yaş farkımız fazla olmasına rağmen benimle arkadaş olmayı başaran,
O lanet olası hastalığın verdiği korkunç ağrılarla uğraşırken, bizim üzülmememize üzülen,
Biz üzülmeyelim diye o lanet ağrıların çığlıklarını içine atan,
Tek başına lavoboya gidemez hale geldiğinde bile, bizi uyandırmaya kıyamayıp sabahı bekleyen,
Kendi 34 kiloya düşümüşken, benim zayıflığıma üzülen,
Annesini 1 yaşında kaybetmesine rağmen, bu kadar mükemmel bir anne olabilen,
Allah'a bizim için durmadan şükreden,
Fedakar, sevgi dolu, mükemmel bir annem vardı...
Ben onun çocuğu olma şansına erişmiş tekne kazıntısıyım. Şükürler olsun Rabbime..
Ona kavuşacağım günü sabırla bekliyorum....

Babam da annem de farklıdır... Hem de çok....

Son düzenleme:
ahhhh ahhh sana annemi anlatayım
annemi tanımlamak için seçeceğim cümlelerrrr.

hırslı , kararlı , kavgacı , bunaltıcı , hep dediği olsun isteyen
senin için doğruları ister ama kendine doğru geliyorsa...
Gelmiyorsa sana dünyayı zindan eder ....

sorunlu bir evlilik her gün kavga
kardeşim ve bana yüklenen SİZİN YÜZÜNÜZDENNNN
sözleriii

işte annem genede başımın tacı annem :a015:

Benin annem meleklerin en meleğidir...Kurban olurum anneme ben. Annem dostumdur,en yakın dostum,arkadaşım,sırdaşım,benim en anlayışlımdır. Bekarken geceleri kitap okuma saatlerimiz vardı meleğimle.O kitabını alır,ben kitabımı alır sessizce kitaplarımızı okur ve sonrada birbirimize anlatırdık.En bağışlayıcıdır annem.Ne hata yaprsam yapayım,onu ne kadar üzersem üzeyim yinede bana küskünlük yapmaz.yüreği sevgi doludur.bize olan sevgisiyle dolar ve öpücükler ve kucaklamalarla dışarıya taşar.hep güleryüzlüdür.ayy anneme kurban oluyum ben yaa.cumarteside yanına gidicem inşallahh.o pamuk yanaklarından öpmeyi çok özledim çoookkk...şapur şupur öpücem annemin o pamuk yanaklarından..(hep böyle söylüyorum telefonda konuşurken)

ahhhhhhhh ahhhhh

bazı yazılanları okudum agladımmmmmmm
ne anelere vamış diyeeeeeee

BENIM annem melek melekkkkkkkkkkkkk

hiç dövmedi beni sevdi okşadı öptü dahada öper allahım onları başımızdan eksik etmesin

evlendimmm herzaman yanımda olur yol mesafemiz olsada dogum yaptım yanımdan ayrılmadıııı

daha cok seyvarda anlatmayayımmmmmmm

her zaman yanımda oldun melek annemmm
iyiki enım anemsin....

canımm annemmm sen canımsınn canımmmmm
senden daha iyi bir dostum senden daha iyi bir arkadaşım sırdaşım olamaz benimm
beni çıkarsız seven tek insannn
o kadar çokk şey varkii sayfalarca yazsam anlatamam
ben hala o pazar akşamları beni yıkayan saçlarımı ören ve her yıkandığımda beni saçlarımdan öpen küçük kızınım evlenmeden bi önceki geceye kadar öptürdüm saçımdan ama sanmaki unuttuğumdan artık öptürmüyorum sadece utanıyorumm canım annemmm

allah yokluğunu göstermesin bana ömrümden alsın ömrüne katsın inşlhhhh :Saruboceq:

Bir tek annem olsun bana bişey olmaz diyenlerdenim ben Çok seviyorum seni annem Allah seni başımızdan eksik etmesin

cok güclü cok direncli cok akilli cok zekii belki cok sevkat göstermez ama eminim bana birsey olsa herzaman arkamda canim annem cok kavga ederiz cok evden kovulmusumdur ama annem herseyimdir

Back