Bana Annenizi anlatın...

doyamadığım annem onu kaybettiğimde ben 19 anneciğim henüz 41 yaşındaydı şimdi ben buradayım ne mutluki anneyim ama annesizim insanlar yanlız çocukken değil hayatın her döneminde anneye ihtiyaç duyar şu anda benim duyduğum gibi... o kanatsız bir melekti :gitme: mafoldumben mekanı cennet olsun

ben anne olunca anladım ananemi bizim için neler den vazgeçtigini nele yaşadı bizim için nelerr herşeye gögüs gerdei hayata mücadele etii ne olursa olsun bizi bırakıp gitmedi canı m anem anne olunca anladım seni şimdi sensiz nefes bile alamyorum annem benim fedakar annem kuruyucu melegim benim senin bir gözyaşına kıyamam ben seni üzen önce karşısında beni bulur annecigim benim mavişim benim sen herşeyile dünyaya bu ahayata bedelsin heşey yalan sen gerçeksin anem

çocuk ken birkercik öpmeyen döven piskopat annem ben evlenince melek oldu şimdi doya doya öpüyo keşke önceleri öpseydide arkadlarımı ve anelerini kıskanmasaydım yinede seviyorum ama şimdiki halini benim şimdi doyasıya sarıldığım öptüğüm dokunduğum bi eşim var iyiki var ben onda yaşadım şefkatii

annem
benim bitanem ..
zaman zaman aramızda olumsuzluklarda olsa
ben onun kocaman yüreğinde evladına karşı olan koruma içgüdüsünü
merhametini anlamasamda
o benim herşeyim. her zorlukta yanımda oldu ..
benim yüreğimde annemin yeri çok farklı babada öyle tabiki ama annem bir başkadır baska.
sarılıp öpemem koklayamam gösteremem sevgimi ama başı ağrısa içim titrer.
gözümden bir damla yaş akarsa benim başucumdan ayrılmaz
benimle dertlenir üzülür..
sonra ben üzülürüm onu üzdüm diye..
en çok beni yaralayan yanı yaptığı fedakarlıklardır.
hiç kıyamam ona..pınar sütün bi reklamı varya her çıktığında gözlerim doluyo kalkıp boynuna sarılmak istiyorum ...
hani diyoya 'Hergün bakar bana kusurumu görmez. Günler gece olsa o ışığı sönmez. Ellerim büyüdü avuçlarında. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz. .
annemmm iyiki varsın allahım seni eksik etmesin.. ben senden nasıl ayrılıcam yaa
allahım onlara uzun ömür versın. yokluğunu bana göstermesın.

Son düzenleme:
ben 3 yaşımdaydım babam öldüğünde. annecimde 26. öğretmendi babam. şehit edildi. snr köyümüze döndük babamın ailesinin yanına. bizi istemediler. annecim sırf ben iyi bi eğitim alayım diye hiç birşey bilmezken, o güne kadar köyden dışarı çıkmazken kalkıp izmire geldi. burda bi hayat kurduk ikimiz. annecim benim için, bana bir zarar gelmesin diye evlenmedi hiç. hergece birlikte yatardık. ağlayarak uyurduk ama birbirimizden gizli. ben her gece annem ağlıyormu diye yanaklarını okşar gibi yapar kontrol ederdim ıslaksa yanakları uyuyamazdım içten içe bende ağlardım. zamanla o üzülmesin ağlamasın diye beni üzen şeyleri ona söylemedim. anlatmadım sırf o üzülmesin diye. ama bu tavrım aramızda duvarlar ördü gön geçtikçe. bu seferde anneme hiç birşey anlatamaz olmuştum. ona ne annecim diyebiliyordum ne sarılıp öpebiliyordum. bunları yaparsam zayıflığımı anlar üzülür diye düşünüyordum. ama yapmadığım için üzüldüğünü hiç akıl edemiyordum çocuktum çnk daha. zamanla aramızdaki duvar büyüdü büyüdü büyüdü. içimden ona sarılıp öpmek geliyordu ama yapamıyordum bitürlü. halada öyleyim hala annecim demedim bir kerecik. bunları yazarken bile göz yaşlarım sel olup akıyor ama diyemiyorum işte bilmiyorum neden ama yapamıyorum. ve en kötüsüde bu yaz evlenip gidiyorum hemde başka bir şehre. benim için kendi hayatından vazgeçmiş bir insanı terkedip gidiyorum. onu yapayalnız bırakıyorum. her akşam evde yalnız kalacak yalnız yemek yiyecek yalnız uyuyacak. bütün bunların acısını ağırlığını kalbimde taşıyarak bu yaz ağlaya ağlaya gidiyorum
neyse benim gözler şişti yine ağlamaktan.eğer biraz daha devam edersem annem anlayacak. benim annecim çoğumuzun annesi gibi melek gerçekten melek. bu hayatta çok badireler yaşamış ama sırf benim için yılmamış herşeye katlanmış bir melek. allahım onu başımızdan eksik etmesin inşallah. sağlıklı uzun ömürler versin rabbim anneciğime. ama merak etmeyin kararlıyım gideceğim şehirde düzenimi oturtur oturtmaz ona hemen yanıma alacağım. benim için hayatından vazgeçmiş olan anneciğimi uzun süre yalnız bırakmayacağım

anne kelimesi beni okadar derinden yaralıyorki okadar hasret kaldımki anne sevgisine okadar agladım okadar yalvardımki sebebsiz yere dövmelerinde anne neolur yapma diye evde birşey olsun hep benden bildi iftiralar hakaretler etti beni hamileyken istememiş babam zorlamış eger aldırırsan boşanırız diye ama yeri geldi korudu kolladı yeri geldi ben sadece hastayken öptü kokladı kardeşlerimi şımarttı bana ise dayak attı anlamıyorum halada anlayamıyorum ablam annemin dedigini yapmaz bana yaptırmak isterdi bende yapmazdım benim işim var diye annemi kışkırtır ben dayak yerdim kızlar inanabiliyormusunuz ben evlendim ve hamileyim şuanda geçende ben annemlerdeyim ev camı açık kalmış bende uyuyorum evde herkes var sen hırsız camdan gir odayı darma dagın et bende uyuyorum hala annem tıkırtıya gelmiş odaya bi bagrdı öyle bir korktumki aklım gitti sonra beni dövmeye kalktı düşünebiliyormusunuz ya terlikle dövdü beni neymiş sebebi benmişim hırsızın girdigini nasıl duymamışım anne yalvarırım yapma neolursun annem diye yalvardıkça dövdü beni ben asıl sevgiyi eşimde gördüm anneme kırgınım üzgünüm kızgınım ama nede olsa annemdir annem baş tacımdır o ne yapsa benim herşeyimdir bende bebek bekliyorum şimdi ama ben annemin bana yaptıgını yapmayacagım bebegime hep sevgiyle yaklaşacagım öpecegim koklayacagım bagrıma basacagım sevgisiz büyütmeyecegim :gitme: mafoldumben mafoldumben

[annem cnm annem benım hayatıma bır kadın gırınce degerını dahada ıyı anladım kayınvalıdem hıc ama hıc senın gıbı deıl cnm annem benım senın elıne kıc ama hıc kımse su dökemez senle ergenlık donemınde cok sorunumuz olsu cok kavga ettık ama sımdı dusundukce ne salakmısım dıyorum bır anneyı uzmeye degmez sımdı ben anne olmak ıstıyorum CNM ANAM NE KADAR ZORMUS ANNE OLMAK ANNE OLMAYA CALISMAK CNM ANAM 4 COCUK BUYUTTUN O HASSAS ZAYIF BUNYENLE SENIN HAKKINI NASIL ODUYECEM KI SEN OLMASAN BEN BU KADAR RAHAT OLAMAZDIM SEN OLMASAN BEN KIMLE DERTLESECEM KONUSACAM cnm annem benım tek dert ortagım evlendım sımdı senı daha ıyı anlıyorum cnm anam benım

sende benım gıbı sessız sakınsız haksızlıga cok ugruyorsun kızıyorum sana susma konus dıye ama kızın yapabılıyormu hayırrrrrrrrr eeeeeeee sana cekmısım cnm anam bazen kızıyorum sana babamız kızdırıyorsun dıye :) cok buyutuguyosun olayları cok efhamlısın cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasıl duzelcekse ama genede cok sevıyorum anam senı ALLAHIM SANA SAGLIKLI BIR OMUR VERSIN BASIMDAN EKSIK ETMESIN ANAMMMMMMMMMM
/CENTER]​

Ben hayatta kötü annelerinnadir olduğuna inanıyorum...o çok başka bi kavramm..annem cok duygusal,sulu göz ve cocukların çok çekmiş bir kadındır...melek gibi ağzı var dili yok bi kadınn ahh annem ahh senii ne çok seviyorum ne çok anlıyorum şimdi bir bilsenn bir off demezdim sanaa

ben de annemle çoğu zaman tartışsamda bağırsamda onu çok seviyorum çok üzülüyorum ona sesimi yükseltince pişman oluyorum sonradan :(( yıllarca tek başına 2 tane çocuk yetiştirdi bi dediğimizi iki etmedi bişeyde gözümüzü bırakmadı..canım annem seni çoooook seviyorum Allah seni başımızdan eksik etmesin..seni hiç birşeye değişmem...sen benim canımsın...

1. [RIGH[/RIGHT]
Boğazım düğüm düğüm oldu şu an.....:sinifsinif:
O kadar gereksiz tepkiler veriyoruz ki onlara bazen, bir gülümsemek giidp sarılmak varken onlara..
Bizim için herkesi karşısına almış annem...
Ben üniversiteyi bitireyim diye 45 yaşından sonra çalışmaya başlayan annem...
Kendine senelerdir bir şey almayan, bir kere bile yüzü asılmayan annem...
Her akşam sıcak odada beni bırakıp kendi soğuk mutfakta uğraşan annem...
Senin çeyreğin kadar merhamaetli, sabırlı,hoşgörülü ,sevgi dolu bir evlat olabilir miyim acaba?
Allahım eksikliğiin gösteremsin, şu an ya odada uyuduğun gibi hep bileyim senin iyi ,mutlu olduğunu...
Rabbim Sana hep güzellikler yaşatsın, isteemdiğin kimse yanında olmasın dilerim....
Seni çok ama çok seviyorum....

Boğazım düğüm düğüm oldu şu an.....:sinifsinif:
O kadar gereksiz tepkiler veriyoruz ki onlara bazen, bir gülümsemek giidp sarılmak varken onlara..
bu ilk sözun çok etkıleyıce ve dogru canım hemde cookkkk:gitme:

Yumuk ellım ak yÜzlÜm Çımen gÖzlÜm herŞeyım arkadasım annem canım bıtanem arkamdakı en kuvvetlı en guvenılır duvarım annem senı Çok sevıyorum sen olmasan napardım bılmıoru ve olmadıĞındada napıcam hıııııÇÇÇÇ bılmıyorum bazen gecelerı aĞlıyorum allahım ben napıcam dıye ah su Ölum yokmu su Ölum elbet bıgun gelıcek ama ben sensız bı gune nasıl baslıcam nasıl devam edıcem bılmıyorum bomboŞ kalırım herhalde eskıden Ölrum bende dıodum ama artık dıyemıorumda neden mı cunkı artık bende anneyım benım ıÇınde uzulen bı evladım var napıcam bılmıorum oyuzden annelerımızın kıymetını bılelım

Herşeyim benim,annem pamuğum kıymetlim yarim yarenim arkadaşım dostum sırdaşım canımın ötesi HERŞEYıM..Yüce Allah sana upuzun ömürler versin sağlık huzur içinde, seni başımızdan eksik etmesin..benim annemle birlikte bütün anneleride.."Cennet annelerin ayakları altındadır.."

Annem benim canım annemmmmmmmmm! Benim mutluluğumdan başka hiç bişey istemedi bu güne kadar her yaptığım şeyde verdiğim kararda destek oldu her zaman sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap dedi bende onu hiç utandırmadım hepte öyle der zaten....babamda aynıdır tabi hep destektir ben ailemden hep destek sevgi sonsuz şevkat gördüm bu yaşıma kadar bir tokat yemedim ...onlar benim herşeyim yeniden dünyaya gelsem hep derim yine aynı anne babaya sahip olmak isterim..allahım onlara uzunnnnn ömürler nasip etsin....kanatsız meleklerim onlar benim:)

canim annem
güzel yüzlü ,fedakar annem
seni cok seviyorum
Allah ´im seni bizim basimizdan eksik etmesin
seni cok özledim
bitanecik ,güzel yüzlü annemmmmmm
:asigim::asigim::asigim:​

Son düzenleme:
o benim meleğim,,pamuk şekerim,pembe tavşanım şu an bile gözlerim dolacak gibi onu o kadar seviyorumki.müthiş büyük bir sevgi,kendine has kokusu, yumuşaklığı ,bağışlayıcılığı herşeyiyle canımın bir parçası o.anneler gerçekten evlatlarıyla ilgili herşeyin en iyisini biliyorlar ve hayatta insanı kimse annesi kadar sevemez.anneler evlatları katil bile olsa onları sevmekten vazgeçmezler.gerçek annelik işte bu.ama yazılanları okuyunca her kadının içinde annelik duygusu olmadığını düşünüyorum ve onların evlatları için gerçekten üzülüyorum.annesizlik yapayalnızlık bana göre.annecim seni çok ama çok seviyorum.

biliyormusunuz ben annemi hiç öpmedim sarılmadım oda bana duygularını göstermedi ama şimdi anneyim çocuklarımı hep öpüyorum sıkı sıkı sarılıyorum

Hayatımda en değerli en önemli varlık..Her anne fedakar güçlüdür ama benim annemmmm gerçekten mükemmel bir kadın hakkını ödemek mümkün değil 30 defa sırtımda hac'a götürüp getirsem bile ödeyemem hakkını..Seni çok seviyorum tontişimmmm..

annemmmmmmmmmm canım annemmmm melek annemmmm seni öyle tarıfsız bır duyguyla sevıyorum sen benım herseyımsın herkesten babamdan kocamdan bıle önce gelenımsın canım annem sana bırsey olursa ben ne yaparım bende ölurum Allah senın acını bana göstermesın güzel annem senın ıcın canımı verırım bende anne olucam annem bunu ılk ögrendıgımde ılk dusundugum sey senın gıbı bır anne olabılcekmıyımdım dusuncesıydı senın gıbı bır anne oluurum bende kızıma ıns annemm sen hep yanımda kall annemm sakın benı bırakma senı cok sevıyorumm melek annem

benim annem dünyanın en iyi annesi.okadar fedakardırki benim meleğim bitanedir o.şuan bile gözlerim doluyo çok seviyorum ben meleğimi en iyi arkadaşım obenim herşeyim obenim onun yerini kimse dolduramaz hiç kimse benimle ağlar benimle güler en önemlis beni bıkıp usanmadan saatlerce dinler.seni çok seviyorum annecim benim herşeyim.

Back