• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Akıl Verin Nolur

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
804
1.079
63
kimya mühnedisliği okuyordum uzattım ve motivasyonum çok düşüktü şimdi pişmanım zira bölümümün neredeyse çalışmadığı alan yok.
tıp fakültelerinde bile yüksek lisans yapabiliyorum neuroscience vs.
güzel çirkin olma mevzusunu çok takıyordum hayatımı bunun üzerine kurguladım resmen güzel olsam tüm dertlerim çözülürdü vs gibi
bunu nasıl aşarım çok kötü durumdayım

kimya mühnedisliği okuyordum uzattım ve motivasyonum çok düşüktü şimdi pişmanım zira bölümümün neredeyse çalışmadığı alan yok.
güzel çirkin olma mevzusunu çok takıyordum hayatımı bunun üzerine kurguladım resmen güzel olsam tüm dertlerim çözülürdü vs gibi
Konunun başıyla sonunun alakası dkdjjdjs
Psikolog çare olur sana ancak biz değil. Sen hep kötü olacak şey bulursun

Aşamiyorsun bu konulari çok konuştuk be vanessa

bu forumdaki bazı kadınlar çok zeki
bana yıllar önce derslerine odaklan azami süre var demişlerdi ben dinlememiştim
Sen hiç bir şey dinlemiyorsun ki

Konuyu okumaya başladım anam dedim vanessa ne diyor ... kimya mühendisi ve geleceğinden okuduğu bölümün ne güzel oldugundan geleceği olduğundan bahsediyor derken

Birden bir sis kapladı ortamı yine güzellik mevzusuna geldi

Vanessa ah vanessa

Sen hiç bir şey dinlemiyorsun ki

Konuyu okumaya başladım anam dedim vanessa ne diyor kimya mühendisi ve geleceğinden okuduğu bölümün ne güzel oldugundan geleceği olduğundan bahsediyor derken

Birden bir sis kapladı ortamı yine güzellik mevzusuna geldi

Vanessa ah vanessa
sizce neden bu kadar takıyorum
beğenilmek istiyorum sadece

Back