Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizde aynı tepkiyi vericeksiniz o haldeemin olun ben onun annesi babası hakkında böyle bişey deseydim..seninde aklın oraya çalışıyor ailem hakkında konuşurken düzgün konuş der kızardı bana.
Bu ne kadar abartı bir konu olmuş ya adam normal bir şey söylemiş sanki anan onla bunla yatıyor demiş gibi abartmışsınız da abartmışsınız. Hayatın gerçeği bu, daha önce tanıştınız mı? Hey allahım bir de ailesine kayınvalidesine anlatacakmış daha neleryok yok öyle olmaz gazeteye falan bastır sen bunu, bu ne terbiyesizliktir.Bu akşam eşimle hiçbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum günlerinden konu açıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok geçirdim sen ne diyosun dedim ne biçim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..böyle bişey söylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gerçekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikaç dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.söylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını çekemem deyip arkasını döndü.O an ondan öyle nefret ettimki bu dediğini herkese söylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...çünkü ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp çıktım odadan.Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu düpedüz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı düşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Çıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hiçmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten sürekli küfürlü konuşan bi ailede büyümüş.Bi ortamda görseniz ya ne kadar aklı başında düzgün bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tür konuşmaları bile normal görüyor belkide.Halâ ellerim titriyor.Ailem böyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lütfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine açıp oğlunuz böyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.öyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda çok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi görüyorlar
Emin ol utanıp başlarını öne eğmeyecekler, bu gelin kıldan tüyden problem çıkarıyor sorunlu gelin yazık oğlumuza deyip daha da üstüne gelecekler. Umarım gidip şikayet etmek gibi gereksiz bi hareket yapmazsın.hayır o çok övündükleri oğullarının ne kadar terbiyesizleştiğini görecekler.Bunlar bi sorun varsa kesin kadındadır problem diyen tipler.Böyle bi sözü savunacak kadar düşmedilerse, anlasınlar benim ne yaşadığımı.nelere sustuğumu.
Ben de temelimin eylülde atıldığını bu konu vesilesi ile anlamış oldum.Ahahahahah
Bazı insanlar olarak meraklıyız, ne yapalım
Hangi şartlar, iklim koşulları altında olduğumuzu bilmek gayet komik.
Galiba seviyesiz oluyoruz bak, aforoz yiyeceğiz gene
Katılıyorum. Seks tabiki doğal bir olay. Ama sırf doğamızda var diye bu şekilde yüz göz olunması çok seviyesizce. Eşler arasında şaka da olur espri de olur. Ama koskoca insanların üstelik anne baba denilen insanların mahremiyetini espri konusu haline getirmek çok iğrençYorumlardan anladığım kadarıyla milletçe pek rahatız
Ancak oturup benim ama babamın seks takvimini tutan adam benim midemi bulandırır...
kaç yıllık evlisiniz?halâ şoktayım...bunu düşünen bi adama böyle sırıtarak dile getiren bi adama ben nasıl saygı duyarım
Eşimin ailesine karşı kendimi ezik hissettiğim falan yok aksine onlarda extra bi baskın olma herkesin herşeyini eleştirme gibi huyları var.Geçen sürede benim psikolojim bozuldu.Daha geçen gün görümcem ve bi akrabaları durup dururken, biz bizden üstün olanı sevmeyiz vermeyiz o fırsatı eline..bize gelen üstünlüğümüzü kabul edecek gibi bi laf etti..hiç olmadık bi yerde.Şaşırdım.Nedir bu insanların derdi diye.En yakın akrabalarının dedikodusunu bana yapardı görümce sonra baktıki ben oralı değilim insanları kötülemeyi sevmiyorum.orda ben kötü oldum işte.onun dengi olmadım.Ama oturup dedikodunun dibine vursaydım benden iyisi olmayacaktı.Bu hayatta bazı çizgileriniz varsa siz kötüsünüz.Eşiniz densizlik etmiş. Yaptığı espri değil ama söyleyiş tarzı çirkin geldi bana.
Ama sizin her konunuzda bu adamı dün tanımış, bugün evlenmiş gibi şaşırmanıza anlam veremiyorum.
Hiç mi flört etmediniz siz bu adamla, hiç mi sohbet etmediniz? Hiç mi fikriniz yoktu evleneceğiniz adama dair? Yaptığı ilk densizlik bu değildir herhalde.
Annesine ne amaçla söyleyeceksiniz onu da anlamadım. Evlenmeden önceki her tartışmanızda birbirinizi velilerinize mi şikayet ettiniz ki evlendikten sonra bu bir seçenek oluyor?
İki yetişkin insan evlenmişsiniz, sorunlarınızı kendiniz çözün. Çözemiyorsanız da boşanın. Çocuk gibi anne babaya koşup birbirinizi şikayet etmenizin kimseye bir faydası yok.
Ayrıca ben cümlelerinizin altında eşinize ve ailesine karşı kendinizi ezik hissedip eşinizi rezil ederek kendinizi tatmin etmek istediğinizi hissettim. Öyle bir hırs var cümlelerinizde.
Bu kadar nefret edip düşman gördüğünüz, her şeyini eleştirdiğiniz biriyle neden hala evlisiniz anlamak güç.