Bana acil akıl verin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinirlenmenizi bir yere kadar anlıyorum ama herkese anlatma çabası çok boş. Insanlar size güler bana çok çocukça geldi, eşinizle gece yatakta yaptığınız muhabbet dönmüş dolaşmış saçma bir yere varmış, bu sizin özeliniz onu rezil edince elinize ne geçecek?
Benim başına böyle bir şey gelse tepkimi koyduktan sonra o hatasını anlayana kadar mesafeli dururdum ama onun açığını başkalarına anlatmak gibi bir intikam yoluna gitmezdim.
Kaldı ki anlatınca eşiniz bir rezil olacaksa siz iki rezil olursunuz. Bu çirkin sohbeti ailelere taşımak iyi bir fikir değil.
bende ailemi düşünüyorum zaten.Ama herşeyi içime atmaktanda yoruldum.Söylesem benim ailem onların ağzına meze olacak.Anne babamın böyle terbiyesiz muhabbetlere konu olmasından zaten üzgünüm.Bizim küs olduğumuzu anlayacaklar kv benden soracak aranız nasıl iymi diye..çok çok oğlunuz bazen hiç söylememesi gereken şeyleri söylüyor.ailem hakkında deyip detay vermeyebilirim..yeterki biraz anlasınlar..çünkü hep oğullarından yanalar.eşimin küsme huyu var ben konuşmayana kadar asla konuşmaz hatalı bile olsa .kv ile arada dertleşiriz beni dinler onun bu huyunuda bilir.tabii dinlerken oüğlunu savunmaktan yana ama benim haklı olduğumu görünce o zaman sende sus konuşma tv.ni izle bakalım noluyor.demişti.Aslında kadında oğlunun inatçılığının farkında ama napıcan çekicen diyor bana bunların huyu bu.değişmezler dşyede ekliyor

halâ şoktayım...bunu düşünen bi adama böyle sırıtarak dile getiren bi adama ben nasıl saygı duyarım
Canım esi pubci oynayan kizdin dimi sen.kaynin ve sevgilisi terbiyesiz filsndi sanki ?
Ya eşin zaten dengesiz boşver bu kadar takılma.zaten hassas bı konu olsa bile büyütmeye değmeyecek kadar da ufak bı konu bence

Canım esi pubci oynayan kizdin dimi sen.kaynin ve sevgilisi terbiyesiz filsndi sanki ?
Ya eşin zaten dengesiz boşver bu kadar takılma.zaten hassas bı konu olsa bile büyütmeye değmeyecek kadar da ufak bı konu bence
yalnız ben eşimin pişkinliğini görünce kızıp odadan çıktım.ailem hakkında böyle konuşan birinin yanında yatmam diyerek..o an üslubu bakışı o kadar alaycı haldeydiki..oda haddini aştığının farkında olmasına rağmen üste çıkabiliyorya..aklım almıyor.Bel altı konular anne babalar hakkında konuşulmaz.Bu terbiyesizliktir.Utanıyorum inanın.anneme babama saygısızlık yapılmış ve ben sineye çekip susmuşum gibi hissediyorum.İnanın bu insan benim böyle bi konuşmaya çok kızacağımıda biliyordu..ama dilinin ayarı yok işte.çok çirkin şeyler düşünüyor.başka konulardada

yalnız ben eşimin pişkinliğini görünce kızıp odadan çıktım.ailem hakkında böyle konuşan birinin yanında yatmam diyerek..o an üslubu bakışı o kadar alaycı haldeydiki..oda haddini aştığının farkında olmasına rağmen üste çıkabiliyorya..aklım almıyor.Bel altı konular anne babalar hakkında konuşulmaz.Bu terbiyesizliktir.Utanıyorum inanın.anneme babama saygısızlık yapılmış ve ben sineye çekip susmuşum gibi hissediyorum.İnanın bu insan benim böyle bi konuşmaya çok kızacağımıda biliyordu..ama dilinin ayarı yok işte.çok çirkin şeyler düşünüyor.başka konulardada
Aslında genel olarak ona kırgın ve hirslisiniz ☹️

Bu akşam eşimle hiçbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum günlerinden konu açıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok geçirdim sen ne diyosun dedim ne biçim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..böyle bişey söylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gerçekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikaç dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.söylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını çekemem deyip arkasını döndü.O an ondan öyle nefret ettimki bu dediğini herkese söylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...çünkü ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp çıktım odadan.Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu düpedüz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı düşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Çıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hiçmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten sürekli küfürlü konuşan bi ailede büyümüş.Bi ortamda görseniz ya ne kadar aklı başında düzgün bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tür konuşmaları bile normal görüyor belkide.Halâ ellerim titriyor.Ailem böyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lütfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine açıp oğlunuz böyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.öyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda çok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi görüyorlar
Acik acik küfürlü bicimde soylediyse ayip etmis saka yaptigini sanarak ama şöyle bisey var bizim cok yakin komsularimiz tanidiklarimiz var karadenizli. Kufurlu konusmak rahatca ozel konulari anlatmak ortamda hatta bazi basmakalip laflara yapismis kufurlu laflar falan onlarda normal karadenizli her aile boyle degil tabi ama alisilagelmis bisey oldugu icin normal geliyor onlara boyle yasli neneler falanda kullanıyor. Sizde daha farkli yetiştirilmissiniz sanirim. Bizim ailedede kufurlu saka falan yoktur babam cok nadir tv trafikte falan sinirlenince kullanir annem onu bile uyarır fakat cevremden duydugum icin heralde rahatsiz olmamistim onlarin tarzi bu diye. Ama siz aileye girmissiniz daha hasir nesir olunca rahatsiz olunabilir rahat konusmalardan falan. Evlenmeden once gozlemlemediniz mi bu durumu? Birde evet ya erkek cocuklarini pohpohlamayi cok severler hata gormezler erkektir yapar mantigi var bizim tanidiklardada aldatmaya bile affet erkektir yapmistir bi daha olmaz falan demislerdi ama bu bile normal karsilamadir bence. Bu sekilde yetismisse esiniz ozur dilencek bi olay olarak gormemistir muhtemelen tepkinizide abartili bulur. Bence disariya yansitmayin rahatsiz oldugunuzu belli etmissiniz esinize soguk durun anlayana kadar küs demiyorumda tabi anlarsa..

Esin kendince takilmak istemis fakat oyle bir reaksiyon almis ki yeterince pisman olmustur zaten. Soyledigi zaman lutfen, ailemle ilgili bu tarz sakalardan hoslanmiyorum deseniz konu kapanacak. Ben esinizden cok sizi yadirgadim. Oyle bir nefret var ki yazdiklariniz da bir acik yakalamis ve bunu nasil kullansam diye gozunuz donmus gibi..
Herkes bilsin nasil bir terbiyesiz oldugunu diyorsunuz ama bosanmayacaksaniz bilseler ne bilmeseler ne? Sizin yapmak istediginiz bakin sorun bende saniyosunuz ama bende degil onda diyerek kusur oklarini ese yoneltmek ama ben bunu anlamakta zorlaniyorum. Es ailesinden nefret edip onlarin gozunde kusursuz olmak istemek?

Acik ve net soyluyorum erkek olsam asla sizin gibi bir esim olsun istemezdim. Esimle iki kakara kikiri yapip gulemeyeceksem, en ufak bana gore kusur olmayan ona gore kusurumu afise etmek icin gozu donen bir esi ne yapayim. Esinizi gectim gorumcenize de fena halde takiksiniz. Lan da denir, manyak ta denir bunlar kisisel tercihtir. Siz salon hanimefendisi olabilirsiniz ama kimse sizin gibi olmak yada yaninizda kasmak zorunda degil.
Kendi ozguvensizlik ve hayattaki basarisizliklarinizin faturasini yaninizdakilere degil kendinize kesin ve dogru acidan bakmaya calisin kendinize. Sadece bu sekilde iyilesebilirsiniz.
Cunku hic normal degilsiniz.

Bu akşam eşimle hiçbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum günlerinden konu açıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok geçirdim sen ne diyosun dedim ne biçim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..böyle bişey söylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gerçekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikaç dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.söylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını çekemem deyip arkasını döndü.O an ondan öyle nefret ettimki bu dediğini herkese söylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...çünkü ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp çıktım odadan.Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu düpedüz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı düşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Çıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hiçmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten sürekli küfürlü konuşan bi ailede büyümüş.Bi ortamda görseniz ya ne kadar aklı başında düzgün bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tür konuşmaları bile normal görüyor belkide.Halâ ellerim titriyor.Ailem böyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lütfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine açıp oğlunuz böyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.öyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda çok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi görüyorlar
Eşinizin düşüncesi hesabı hoş değil ama bence çok büyütmüş ve abartmışsınız. Eşiniz sizinle de herşeyi samimi bir şekilde konuşamayacaksa bence sizin ilişkiniz gerçek bir ilişki değil kusura bakmayın. Ailenize karşı bir saygısızlık göremedim açıkçası ben burada. Kesinlikle ailelere bu durumu yansıtmayın. Bizde tam tersi eşimin ailesi sessiz, pek espri vs yapmayan birileri, benim ailemse tam tersi samimi oldukları çevre içerisinde samimice her şeyi söylerler karşı tarafı incitmeden, bu karşı tarafa patavatsızlık olarak gelebilir ama herkesle böyle değiller tabiki. Biz de eşimle kendi aramızda böyle şeyleri konuştuğumuz oldu. Mesela eşimin annesiyle babası evlenmeden önce ilişki yaşadıkları için kv hamile kalmış, köylük yerde nasıl böyle birşey yapmışlar ki, nerede oldu ki acaba filan diye kendi aramızda konuştuğumuz oldu yani, hatta eşimin doğum tarihine bakınca veya kendi doğum tarihime aaa demekki bizi kışın veya yazın yapmışlar diye kendi aramızda gülüşüyoruz. Bunda ayıp bir şey görmüyoruz çünkü eşimle kendi aramızda. Eşler birbirini kırmadan her türlü meseleyi konuşabilmeliler bence. Siz bence daha fazla abartmayın. Eşinize, ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum benimle böyle şeyleri bir daha konuşma lütfen, deyin. En azından hoşlanmadığınızı anlar belki eşiyle neleri konuşmaması gerektiğini bilir. Gidip ailelere de bu kadar basit bir konuyu açmayın yani.

Ailem hakkında bu denli hadsizce konuşabilen birine kızmayıp ne yapacaktım..Bu insanlar terbiyesizliği normalleştirmeye çalışıyor.Bu iğrenç bi düşünce yapısı..zaten görümcemde bi gün halaları varken bi ortamda ohoo biz çoktan evliyiz geçti ateşli zamanlarımız demişti..Düşünün 3 tane büyük halasının yanında
Her şeyi çok fazla büyüttüğünüzü düşünüyorum. Belki aile içi samimiyetleri o derecedir. Bizde kendi ailemiz içerisinde halamız, yengemiz, teyzemiz vs yanlarında rahat konuşabiliyoruz tabiki abartmıyoruz da. Sizin yetiştiğiniz ve büyüdüğünüz çevre farklı olduğu için size bunlar abes gelebilir de kimsenin terbiyesini aile içerisindeki konuşmasına göre belirleyemezsiniz. Mesela abimizin eşiyle veya evli ablamızla vs. cinsellik hakkında konuşuyoruz tabiki özel hayatımızı anlatmıyoruz ama konuşuyoruz yani, bu terbiyesizlik mi??

Aman Allah'ım sanirim biz gevşek bir ciftiz. Abartı abartı abartı .. neden bu kadar abarttınız?
Siz kârı kocasınız aranızda sakalasmayacak mısınız? Sanki adam annenize babanıza bunlari söylemiş gibi davranmış bir de yatak ayırmissiniz
Oldu olacak bir de boşanın?
Tamam belki söylediği sey hoş değil size gore rahatsız oldunuz ama bunu daha düzgün bir şekilde ifade edebilirdiniz. Bunu telefon açıp ona buna söylemeye ne gerek var? Çok çocukça bir durum.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz

Benim esim bana böyle birşey dese en fazla güler geçerdim. Ya da hıı cok komik falan derdim.
Ama her insan farklıdır anlıyorum siz bunu terbiyesizlik olarak görüyorsunuz oyle ise bunu düzgün bi sekilde ifâde edecektiniz
Uzattıkça uzatmışsınız cidden bana da fenalık gelirdi.
Hayir aynı ev içindesiniz. Kus mu kalacaksınız?
Bu saatten sonra o adamı değiştiremezsiniz.
Sadece size karsi boyle konuşmasına engel olabilirsiniz belki..

sorun adam bu terbiyesizliği bildiği halde bana numaradan bişey dememiş normal konuşmuş gibi davranıyor.Ben tepki vermeseydim eğer hakkımda ailesine karşı saygısı yok bu lafıma bile sessiz kaldı diyecekti.bana saygı duymayacaktı.onu iyi tanıyorum.haddini aştığının farkında ama belli etmeden üste çıkma derdinde.
Bence eşinizi iyi tanımıyorsunuz. Ve fazla abartıp kafanızda kuruyorsunuz. Çok büyüttünüz. Bu kadar basit bir konu için kimse ailesine karşı saygısı yok demez. Ayrıca ailelere yansıtarak kendinizi insanların gözünde küçük düşürürsünüz. Eşinize bu kadar düşmansanız bu kadar katlanamıyorsanız hiç çocuk yapmayı düşünmeyin ve yollarınızı ayırın. Birde takmışsınız karadenizliye, ne alakası var bunun karadenizlilikle. Bizde eşimle karadenizliyiz ama her aile birbirinden çok farklı, bunun karadenizliyle doğuluyla alakası yok.

Bir yıl önce dedemin anneannemle yatmaya çalıştığını duymuştum, bu yorumu görünce aklıma o geldi, sağlamlık daimi (şu an dede yaşı: 88, nene: 80). :KK70:
Bana dedem rüyalarını anlatır bunlar ne dmeek derdi, bende internetten bakıp dede nenemin sözünü dinlemen gerekiyormuş, onu mutlu etmen gerekmiş ve ona her işinde danışman gerekmiş gibi şeyler söyledim. Dedem de "kızım görmüyon mu halimi, yataktan kalkamıyorum, bizden geçti o iş artık nasıl gönlünü edeyim, belimizden doğrulamıyoz." dedi gülerek, bizde nenemle gülmekten kendimizi alamadık. Biz halbuki farklı birşey söylemiştik o farklı anladı. 🤣🤣

Ya matem sana çok üzülüyorum ben ya , Allah cezamı versin ki bak aşağılama falan değil gerçekten çok üzülüyorum.

Vallahi , billahi günah sana .

Bilmiyorum yani ne yapılır , kimseye söylenir mi bu ama sadece Kpss ne çalış , ya kafana yatan bi iş bul bu adamı şutla .

Bu kadar ters tepki verilecek ne var ki? Tamam Yaptığı saçma, çocukça hatta. Ne bileyim ben de hep çocukken kaç çocuk varsa o kadar yapıldı sanırdım annemle babam dört kez yapmış derdim😄😄 Çocukluk etmiş.
Neticede her evli çift sevişmiyor mu? Siz de sevişiyorsunuz. Çok rahatsız olduysanız siz de senin annenle babanı ele alalım diyip sorsaydınız madem.

Senin anne babanı ele alalım olayı güzelmiş bak , tuttum bunu .

Cidden bir gün siz de yapın, size ne yapıyorsa siz de ona yapın .
Her gün oyun başına mı oturuyor yemek yapma bir gün görsün bakalım, ya da hiç ilgilenme görmezden gel .

Sevmediği bi akraban , bi arkadaşın varsa sürekli onunla konuş . Sen de onu huzursuz et.

Arkadaşlar sorun adamın saçma bi şaka yapıp gevşek gevşek gülmesi değil .

Ben de rahat bi insanımdır ama başka işimiz gücümüz yarınımız yokmuşcasına ben de oturup anne babamın seks tarihleri üzerine düşünmem yani .
Konuşmakta istemem.

1 Bu kadıncağızın artık bu adama sabrı kalmadı
2 Bu adam sürekli çıtayı daha üst bi seviyeye taşıyor
3 Konu sahibi biraz çıtkırıldım biri , eşi onun kişiliğini önemsemiyor . Adamın davranışlarına bakınca eşini hiç tanımıyor hibi .

Son düzenleme:
‘ aa evet ben de çok beğeniyorum onu ama ekmeğine göre köfte işte, hayat bu’ desenize.

Siz susup susup kendinizi dolduruyorsunuz.
Bence de siz susmussunuz. Boyle demeye de gerek yok ki dırek noluyor ne demek istiyorsun derdım ben bırak alıngan desın nolmus. Bence Biraz itiraz etmelisiniz basınıza cıkar lar

nereli olduğumun bi önemi yok.Neden karadenizli diyorum biliyomusunuz.Kendileri her saniye bu özelliklerini anlatıyorlar çünkü..arada övünerek arada dalga geçerek.Ben bu aileyi tanıyana kadar karadenizlileri çok severdim.elbette çok iyi insanları vardır.Ama bu aile öyle değil...bu terbiyesizlikleri küfürleri normal görüyorlar.her fırsatta bunu dile getiriyorlar

Bu kadar iğrendiğiniz bi eşten ve ailesiden boşanmamak için sizi tutan ne Allah aşkına? O kadar abartmış abartmışsınız ki. Evli insanlar hatta evli olmayanlar da dahil insanlar sevişiyor. Buna niye bu kadar aşağılık bir olaymış gibi tepki veriyorsunuz? Tamam eşiniz de patavatsızlık etmiş ama ben öyle şakalar sevmem deyin geçin. Bu ne yani resmen saldıracak yer arıyor gibisiniz. Memleketinden ailesine her şeyini gömdünüz. Bu derece ne dese batıyorsa boşanın yani. Tüm özellikleriyle kötü biri olduğuna eminsiniz sonuçta.
karşı kanepede sessizce fısıldayarak eşime söyledi.eşim durup tv ye baktı ve bişey demedi.o an bişey deseydim Aa sende ne alıngansın.tv de birine güzel diyemezmiyim diyecek patavatsızlıkta.o yüzden o an duymazdan geldim
Ay bu da alınganlık çünkü 🤦‍♀️ öf yani insanda rahatlık bırakmazsınız. Hep böyle diken üstünde söyleyeceklerimi kontrol etmem gereken insanlarla oturmak istemem. Evlendiğimi hayal edemiyorum. İki lafın beli kırılmıyor sürekli alınıyorsunuz. Ben eşime kendim diyorum mesela güzel birini gördüysem aa bu kız da ne güzel di mi filan diye. Ben ahlaksızın önde gideniyim size göre. Tvdeki kadın güzel diye ben niye kendimi kötü hissedeyim. Sonuçta dünyada güzel insanlar var ve bunu hepimiz biliyoruz. Tıpkı insanların seks yaptığını bildiğimiz gibi.

Amannn

Adam bebek isteyecek yol yapıyormuş becerememiş

İşte senin annen baban kışın yapmış demiş onun ve kardeşlerinin Doğum tarihinden onlarınkileri bulacaktınız

Sonra çocuğumuz şu dayıya benzesin çapkın amcasına benzemesin diye siz de çocuk yapacak tarih konuşup geceyi de etkinlik ile tamamlayacaktınız

Özetle uyumlu değilsiniz

Zira ben eşinizin cümlesinin buraya bağlanacağını düşünmüştüm bizde olsa böyle gelişirdi

Böyle bir şey aklına gelmiş olabilir o an ama dillendirmek hele de bu şekilde çok seviyesizce.
Siz olayı daha da büyütüp alevlendirmişsiniz. Siz bu adamdan bu yüzden boşanmayacaksanız neden " Bir daha seninle yatan onursuz, gurursuzdur." diyorsunuz? Bal gibi de yatacaksınız. Boşanmayıp ömür boyu ayrı yatacak haliniz de yok. E o zaman bu adamın gözünde söylediklerinizin, çektiğiniz restlerin artık hiçbir değeri kalmayacak. Lafınızı yutup onursuz ve gurursuz olmayacak mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X