- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 34
bende ailemi düşünüyorum zaten.Ama herşeyi içime atmaktanda yoruldum.Söylesem benim ailem onların ağzına meze olacak.Anne babamın böyle terbiyesiz muhabbetlere konu olmasından zaten üzgünüm.Bizim küs olduğumuzu anlayacaklar kv benden soracak aranız nasıl iymi diye..çok çok oğlunuz bazen hiç söylememesi gereken şeyleri söylüyor.ailem hakkında deyip detay vermeyebilirim..yeterki biraz anlasınlar..çünkü hep oğullarından yanalar.eşimin küsme huyu var ben konuşmayana kadar asla konuşmaz hatalı bile olsa .kv ile arada dertleşiriz beni dinler onun bu huyunuda bilir.tabii dinlerken oüğlunu savunmaktan yana ama benim haklı olduğumu görünce o zaman sende sus konuşma tv.ni izle bakalım noluyor.demişti.Aslında kadında oğlunun inatçılığının farkında ama napıcan çekicen diyor bana bunların huyu bu.değişmezler dşyede ekliyorSinirlenmenizi bir yere kadar anlıyorum ama herkese anlatma çabası çok boş. Insanlar size güler bana çok çocukça geldi, eşinizle gece yatakta yaptığınız muhabbet dönmüş dolaşmış saçma bir yere varmış, bu sizin özeliniz onu rezil edince elinize ne geçecek?
Benim başına böyle bir şey gelse tepkimi koyduktan sonra o hatasını anlayana kadar mesafeli dururdum ama onun açığını başkalarına anlatmak gibi bir intikam yoluna gitmezdim.
Kaldı ki anlatınca eşiniz bir rezil olacaksa siz iki rezil olursunuz. Bu çirkin sohbeti ailelere taşımak iyi bir fikir değil.