Eger baban anneni bilmemne yapmis (kufur kullanarak) dediyse elbette haklisiniz bu ne ergen, seviyesiz bir laf! Onun disinda "oo, kis geceleri" gibi sakalari ben kari koca arasinda olagan goruyorum.
Ancak sizin konularinizda esinizle baya bir iletisimsizlik hissediliyor... Zaten tam da bundan sikayetcisiniz. Esiniz biraz ergenlikte kalmis gibi, sanki ikiniz cok farklisiniz, ortak noktaniz yokmus gibi... Esinizle bir turlu iletisim olmuyor. Ve size surekli kotu hissettiriliyor, sanki siz esinize ve ailesini uyum saglayamamissiniz gibi hissettiriliyor. Daha once yazan olmus tum yorumlari okuyamadim cevap verdiyseniz daha once kusura bakmayin ama evlenmeden once tanidiniz mi, buyuk bir askla mi evlendiniz, sanki bu evliligin temelindeki sevgi ve iletisim cok saglam degil gibi. Elbette guclendirilebilir ama iki tarafin da cabasi lazim kanimca.
Baskalari da demis, ailesi ne dusunurse dusunsun, yani sizin sorununuz aslinda ailesi degil esinizin kendisi gibi geldi. Bu yuzden cidden evi terk etmeyi bosanmayi dusunmuyorsaniz bu olayi ailesiyle veya ailenizle paylasmayin bence de... Eger suratinizin asik oldugunu gorurlerse "ailem hakkinda kufurlu seviyesiz sakalar yapti" diyebilirsiniz ama detay vermeniz gereksiz olur bence...