Ben zaten konu sahibinin cümlelerine hitaben demiyorum bunları.
Evde isterse çıplak gezer demiş birileri. Evde çıplak gezmek ahlaksızlık olmuyor mu ?
Donla oturur isterse demiş bazıları... O kadar da değil, bak ne güzel söylemişsiniz biri iç giysisi biri dış. Donla dolaşmak normal olsaydı, iç dış ayrımı olmazdı :)
Eğer dip dibe ise binalar, birbirine yakınsa, bakmaz olur biter diye bir mantık yok . Bakmamakla olmuyor çünkü.
Bu da benim fikrim yani, niye aşayım ki ? Siz de bir zahmet kendinizi aşında, başka fikirlerin olduğu gerçeğini kabul edin..
Ayrıca en başında da söyledim muhafazakar değilim, ama benim evimde bir genç kız varken karşıdaki kıllı herif donuyla dal .... oturamaz.
Ben o görüntüden rahatsız olurum açıkçası. Arada rastlamak başka, tüm gün gözünün önünde olması başkaSonuçta onlar balkonda özgürce istediğini yapıyosa ben de yapmak isterim haliyle. Tek erkekler bunalmıyor ki scaktan. Aman beylerimiz püfür püfür güneşlensin, kadın evinde otursun görmemek için ya da çıksın görmezden gelsin. Herkes dikkat edicek davranışlarına. Tamam medeni bi toplumda yaşıyoruz, ama ben bunu medeniyet olarak kabul edemem
Şikayet kısmında hak veriyorum burda yorum yapanlara. Şikayet edemez bu konu yüzünden, ama en azından evsahibiyle konuşsun...
(Şimdi biz farklı düşünüyoruz diye taşlanmayız umarım)
Ben o görüntüden rahatsız olurum açıkçası. Arada rastlamak başka, tüm gün gözünün önünde olması başkaSonuçta onlar balkonda özgürce istediğini yapıyosa ben de yapmak isterim haliyle. Tek erkekler bunalmıyor ki scaktan. Aman beylerimiz püfür püfür güneşlensin, kadın evinde otursun görmemek için ya da çıksın görmezden gelsin. Herkes dikkat edicek davranışlarına. Tamam medeni bi toplumda yaşıyoruz, ama ben bunu medeniyet olarak kabul edemem
Şikayet kısmında hak veriyorum burda yorum yapanlara. Şikayet edemez bu konu yüzünden, ama en azından evsahibiyle konuşsun...
(Şimdi biz farklı düşünüyoruz diye taşlanmayız umarım)
ben başka fikirler olduğu gerçeğini kabul ediyorum da nedense siz insanların karşısındakileri isteği doğrultusunda davranmaya zorlayamacağını kabul etmiyorsunuz.
Sitemizde herkes çok açık görüşlüymüş ya hu.
Ama çooook merak ettiğim bir şey var.
Hani özgür ülkedeyiz kime ne ya, aynı durumda karşı balkonunuzda öğrenci kızlar uygunsuz kıyafetlerle gezse, aynı konu o şekliyle buraya açılsa aynı cevaplar yazılacak mıydı??
Söylediklerimi bir daha okursanız çok sevinirim.
Sitemizde herkes çok açık görüşlüymüş ya hu.
Ama çooook merak ettiğim bir şey var.
Hani özgür ülkedeyiz kime ne ya, aynı durumda karşı balkonunuzda öğrenci kızlar uygunsuz kıyafetlerle gezse, aynı konu o şekliyle buraya açılsa aynı cevaplar yazılacak mıydı??
sanki adam sizin balkona çıkmanıza izin vermiyor sizi görünce sapık hareketler yapıyo gibi ifade ediyosunuz. Siz de balkonda oturmak istiyorsanız buyrun oturun. Rahatsız olan sizsiniz. Bu da kimseyi bağlamaz işte.
Yahu baksır demiyor şort diyor farkındamısınız ?
Bir komiksiniz
İsterse çıplak gezer diyenler kocaları ile hangi apartmanda yaşıyorsa, gidip tam karşı apartmanında, karşı balkonlarına içimde sütyensiz askılı, popo tepesinde ,kenarları minik yırtmaçlı şortumla oturucam.
Kocalarını aynı burdaki rahatlıkları ile balkona çıkaracaklar mı? Yoksa perde mi açtırmayacaklar? İzleyip görücem.
Taricim, beni kimse yanlış anlamasın. Şortla çıkabilir evet.
Ama burdaki çoğu yorumcu da abartıp, sırf yüklenme olsun diye, donla da çıkar demiş. O kişileri direk hedef göstermek istemiyorum.
Ben bunu anlayamadım yani.