Balkonun karşısında.......!!!

ben başka fikirler olduğu gerçeğini kabul ediyorum da nedense siz insanların karşısındakileri isteği doğrultusunda davranmaya zorlayamacağını kabul etmiyorsunuz.

Sitemizde herkes çok açık görüşlüymüş ya hu.

Ama çooook merak ettiğim bir şey var.

Hani özgür ülkedeyiz kime ne ya, aynı durumda karşı balkonunuzda öğrenci kızlar uygunsuz kıyafetlerle gezse, aynı konu o şekliyle buraya açılsa aynı cevaplar yazılacak mıydı??

Taşlasınlar sıkıntı yok . Ben anlamıyorum bu nefret niye?
Şok geçirdim resmen, biri demiş yok evde isterse çıplak gezer, biri demiş donuyla da oturur, biri demiş plaja hiç gitmedin mi?
Hamama da gittim ama peştemal ile gezmiyoruz bütün gün.
Şimdi İzmir de bile biri sokağa bikinisi ile çıksa, ağzınız açık izlersiniz.
Eee plaja gitmedin mi sen ? Böyle bir küt bakış açısı yok.
Sıcak bastı, o süs havuzlarına dalan beyaz külotlu çocuklar gibi ben de beyaz donumla dalayım oldu.
Yooo adamlara sıcak basıyor onlar dalsın, yazık günah pişiyorlar.
O zaman şaşırırlar ama demi? Niye balkonda oturuyor ya öyle? orda da takılsın. Onun vergisi ile yapılıyor o süs havuzları :)
Her şeyin bir adabı var. Bu bir gerçek. Türkiye' de yaşıyoruz.
Herkes özgürdür karşıdakinin özgürlüğüne tecavüz etmediği sürece.
Aradan cadde geçiyordur, karşıdaki erkek kadın her kimse, karınca kadar gözükürken, şortla balkona çıkıyor diye şikayet ediyorsan evet o zaman ben de derim bırak bu geri düşünceleri.
Ama, yakınsa evler nolacak ? Ne olur üstüne bir askılı giyiverse de, hepimiz otursak balkonumuzda püfür püfür...

sanki adam sizin balkona çıkmanıza izin vermiyor sizi görünce sapık hareketler yapıyo gibi ifade ediyosunuz. Siz de balkonda oturmak istiyorsanız buyrun oturun. Rahatsız olan sizsiniz. Bu da kimseyi bağlamaz işte.

ben başka fikirler olduğu gerçeğini kabul ediyorum da nedense siz insanların karşısındakileri isteği doğrultusunda davranmaya zorlayamacağını kabul etmiyorsunuz.

Söylediklerimi bir daha okursanız çok sevinirim.

uygunsuz kıyafetler nedir ben de onu merak ettim affınıza sığınarak

muhafazakar bir semtte oturun siz de. ben balkona askılıyla çıkıyorum diye karşı apartmandaki daireler aylardır satılık ve kiralık...

bu işin dikkatimi çeken bir yönü de şu oldu. benim evimin karşısında da apartman var. ama ben o apartmanda yaşayanlar hakkında en ufak bir bilgi sahibi değilim. hiç bakmadım bugüne kadar. perdeleri açarken özellikle camdan dışarı bakmamaya dikkat ederim. ya o anda karşı komşuyla gözgöze gelirsek de evini gözetlediğimi düşünürse diye. belki bizim karşı apartmanda da ne olaylar oluyordur ama benim hiç haberim yok. çünkü "bakmıyorum" siz hem gözlerinizi gençlerin evine dikin hem de rahatsız olun. var mı böyle bir dünya. ben rahatsız oluyorum diye karşı komşum evinde rahat edemeyecek mi. e sormazlar mı adama sen ne hakla benim evimi gözetliyorsun diye.

80lerde fln kadınlar pantolon giydiğinde donsuz cıkmış muamelesi yapılırmış sizinki de o hesap.

Karşı komşum tangayla balkona cıksa rahatsız olurum ama sortla cıksa olmam,

karşı komsum üstsüz güneşlense rahatsız olurum ama askılı ile cıksa olmam,

Abartmayın.

İsterse çıplak gezer diyenler kocaları ile hangi apartmanda yaşıyorsa, gidip tam karşı apartmanında, karşı balkonlarına içimde sütyensiz askılı, popo tepesinde ,kenarları minik yırtmaçlı şortumla oturucam.
Kocalarını aynı burdaki rahatlıkları ile balkona çıkaracaklar mı? Yoksa perde mi açtırmayacaklar? İzleyip görücem.

aaay ben seyrederdim valla ...

sanki adam sizin balkona çıkmanıza izin vermiyor sizi görünce sapık hareketler yapıyo gibi ifade ediyosunuz. Siz de balkonda oturmak istiyorsanız buyrun oturun. Rahatsız olan sizsiniz. Bu da kimseyi bağlamaz işte.

Herkes biraz dikkat etmek zorunda bence hal ve hareketlerine. Hele de komşuluk ilişkilerinde.
Bi kadın askılı şortla balkona çıkıp otursa dedikodu yapacak, yerden yere vuracak olan toplum nedense aynısını erkek yapınca olabilir diyor. (Sizi veya burda yorum yapanları tenzih ederim)
Demem o ki o gençler dikkat etmek zorunda. Sadece dikkat etsinler, kimse onların özgürlüğünü kısıtlamıyor.

Yahu baksır demiyor şort diyor farkındamısınız ?
Bir komiksiniz

Taricim, beni kimse yanlış anlamasın. Şortla çıkabilir evet.
Ama burdaki çoğu yorumcu da abartıp, sırf yüklenme olsun diye, donla da çıkar demiş. O kişileri direk hedef göstermek istemiyorum.
Ben bunu anlayamadım yani.

kız ne güzel otur seyret işte gençleri

ben olsam onlarla arkadaş olurum ,cıbıldak olanları giydirirdim bi güzel

şuan tam olarak yorum yazamıorum çocuğum ağlıo ona bakıp geri geliorum ama sen düşüncelerime tercüme olup yazıosun tam gaz devam et abla süpersinn:)))))

demek ki sen benim yaşadığım yerde yaşasan şehri terk edeceksin.....

bende balkonu cok severım yazın evın içinde oturamam,yan tarafımız apart oteldi......balkonlar karşılıklı.....adamın teli balkona donsuz çıktı düşün o şekilde havlusunu astı....bi gördüm hemen kafamı çevirdim.....
sizin yapacak hiçbir şeyınız yok...balkonunuza perde yaptırın hani güneşten korunmak için yapılıyor ya onlardan çok rahat edersiniz...
güney kesımler de güneşten korunmak için balkonlar da cok vardır....
siz bu şekilde karsıyı görmezsınız...

Canım sana yazmadım nce onu söyleyeyim de.
Tabi ki donla çıkar kısmına katılmıyorum.
Ama altında şortla çıkanada karışmak bana normal gelmiyor. Üstüne bişey de giymesede dert etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…