Balkonun karşısında.......!!!

Bende havuzlu bir sitede oturuyorum oky,
Sitenin çoğu muhafazakar,o yüzden havuzu çocuklar,bir kaç bayan ve bir kaç bey dışında kullanan yok.
Bende girmeyi tercih etmiyorum,kimse girmezken girsem kendimi kötü hissedicem.
Bir arkadaşım takmaz bu tarz baskı falan,bir kaç kez bikiniyle girdi havuza.
Hemen laf gönderilmiş kadıncağıza ''havuza biraz edepli girsin '' diye.:KK53::KK53:
Yani ev alırken havuzu önemsemeyip etrafı kendilere uyduranlarda var.:KK14:

Bizim orda yazmaya gerek yok,hanımlar altın gününde toplanıp edepsizlere karar veriyor,:KK14:sonra o arkadaşlar uyarılıyor.:KK9:

Karar mekanizması mahalleninin her hafta baska günde toplanan teyzeleri dimi :KK1: Adamı ipe bile götürür onlar :d

O da bişey mi bizim mahallede bisiklete binen kıza laf edenler vardı :KK53:
Ama ben 22 yaşında gttim bisklet aldım :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende havuzlu bir sitede oturuyorum havuza isteyen herkes istedigi şekil giriyor isteyen bikini,isteyen haşema isteyen şortla giriyor hiç kimsede laf söylemiyor herkes gayet iyi şekilde yüzüyor ve güneşleniyor hiçbir sorun teşkil etmiyor şimdiye kadar da hiç havuz kıyafeti yüzünden tartışma çıkmadı çıkmazda.

Bende havuzlu bir sitede oturuyorum oky,
Sitenin çoğu muhafazakar,o yüzden havuzu çocuklar,bir kaç bayan ve bir kaç bey dışında kullanan yok.
Bende girmeyi tercih etmiyorum,kimse girmezken girsem kendimi kötü hissedicem.
Bir arkadaşım takmaz bu tarz baskı falan,bir kaç kez bikiniyle girdi havuza.
Hemen laf gönderilmiş kadıncağıza ''havuza biraz edepli girsin '' diye.:KK53::KK53:
Yani ev alırken havuzu önemsemeyip etrafı kendilere uyduranlarda var.:KK14:

Bizim orda yazmaya gerek yok,hanımlar altın gününde toplanıp edepsizlere karar veriyor,:KK14:sonra o arkadaşlar uyarılıyor.:KK9:

Arkadaşında " herkes perde arkasından beni mi gözetliyormuş" deseydi keşke.

Karar mekanizması mahalleninin her hafta baska günde toplanan teyzeleri dimi :KK1: Adamı ipe bile götürür onlar :d
Vallahi götürür onlar.:KK51:
Ben genel olarak tayt veya skinny kotla gezerim,buraya taşındığımızdan beri eşim tayt giymemden rahatsız olmaya başladı.,
Nasıl bir enerjileri varsa,benim adama bile mesaj vermişler diye düşünüyorum.:KK53:

Arkadaşında " herkes perde arkasından beni mi gözetliyormuş" deseydi keşke.

Birşey dememiş o şokla,ama pes edecek bir tip değil o.:KK1:
Ertesi gün inatlarına tekrar bikiniyi giyip gitti havuza.:KK53:
Bunlar geçen sene yaşanmıştı,bu sene mayo almış ama arkadaşım.
Yani ne kadar ben takmam desende bir yerde uyuyorsun etrafa malesef.:KK14:

arkadaşlar bende evde, balkonda rahat olmayı severim yaşım genç de değil ama bu rahatlığı severim.aynen tatilde nasıl deşarz oluyoruz rahat tavırlarla.benim kısıtlanmam üzer mesela beni balkona da çıkmayı severim öle korkarım biri görürmü diye
sıkılmaktan hoşlanmam.allahtan evin karşısı boş arazi .eşim uyarır camdan biri görür be diye.bakmasınlar derim.rahatlığı severim bu yaşta bile

Görüntüden çok rahatsız oluyorsanız çözüm basit balkonunuza perde takabilirsiniz.

size sarmadıkca saracaklarınıda sanmam problem yok bence ..sızde cıkın balkonunuza cayınızı corbanızı için... bakmayıverın o tarafa olsun bıtsın... herkes kendıne muhafazakardır... sizin cevre öle dıe herkes öle olmazkı... anlayıs cok önemlı :KK34:

bende muhafazakar bir semtin,muhafazakar bir sokağında oturuyorum,dışarı çıkarken eşofman yada kapri ile çıkarım ama balkonuma şortumuda,askılımıda giyer çıkarım kimse buna karışamaz,orası benim evim,tıpkı o gençlerin olduğu gibi,insanları taciz etmeyi bırakında evlerinde rahat takılsınlar bi zahmet

X