ne bekliyorsun arkadaşım ahlak polisine şikayet et ne duruyorsun dememizi mi..
Onlar da belki türbanlıdan rahatsız oluyorlardır. Siz karşınızda hep giyinik kişiler görmek istiyorsunuz ya onlar da şortlu kızlar görmek istiyorlardır belki ? alışık değillerdir türbanlıya olamaz mı ?
Bizimde sagimiz solumuz mufazakar aileler ve apartmanlarla cevrili ben balkona askili sortlarla cikiyorum bazen gobegi acik puskullu badilerle kimse bisey demiuor ve saglam tutucu bu insanlar
canım az önceki sinirim için özür dilerim,biraz önce benide dinlermisiniz konusunu okudum da hayat ne boş.. gözyaşlarıma engel olamadım , derdiniz karşı binadaki gençlerin giyimi olsun aman arkadaşım ..sağlık en önemlisi,sesler geliyorsa dediğimiz gibi şikayet edebilirsiniz bu yasal hakkınız,giyimlerinden ötürü şikayet edebilirmiyim demişsiniz, edemezsiniz sizi taciz etmedikleri sürece iş giyinişten rahatsızlığa ceza vermeye dönerse biride çıkar der ki göz zevkim bozuluyor karşı binamdakiler türbanlı.. bu size mantıklı gelmiyor değilmi diğeride mantıklı değil yani , başka ne yapabilirsiniz? balkonunuza onlara ters oturacak şekilde çıkarsınız görmezsiniz, peki bu insanlar evli olsaydı evin erkekleri atletsiz oturuyor olsaydı ve evde kendilerinin olsaydı ne düşünecektiniz?? uyarsanız adam size diyecekti ki ev tapulu malım laf mı attım taciz mi ettim rahatsız olan gider diyecekti yanlışmıyım? hayatınız boyunca böyle şeyler yaşayacaksınız öğrenciymişsiniz, çalışacağınız yer belki tatil beldesi olacak? orda da pareolu üstü bikinili kızlar atletsiz gençler göreceksiniz ne yapacaksınız işi mi bırakacaksınız? kendinizce alabileceğiniz tek tedbir bakmamak,ne onlar size rahatsız oluyorsan çıkma balkona diyebilir ne de siz onlara göz zevkim bozuluyo çıkmayın diyebilirsiniz,, işte bu yüzden hukuk devletiyiz..göz var izam varsa hak ve hukukta var,daha töleranslı olmanız dileği ile
bende de benim yazdığım yanıltmıştır, ki bende size türbalısınız demedim ama siz muhafazakar kesim diye özellikle belirttiniz ya o sebebden dedim ,siz kapalı olmazsınızda çevreniz olur beyzz adlı arkadaşın benim ve diğerlerinin demek istediği şey çok açık konuları değiştirmeyin ne yapabilirim demişsiniz,bakmayın denmiş ters oturun denmiş sorunuza cevap gelmiş yani inatla ayy evet haklısıın denmesi için çaba harcamayın bence,ki sizde abarttım sanırım demiştiniz değil mi?arkadaşımın yazdığı beni yanıltmış olabilir. Dahası zaten muhafazakarız çok diyorsunuz. Hani çok normal oluyor kurduğum cümle. Dahası size türbanlı da demedim. Farklı bir bakış açısı göstermeye çalıştım görebilene tabi. :)
valla güldüm ya :))))) arkadaşım sana türbanlı olduğummu kim söylediki :)) ve beni rahatsız eden sadece yarı cıplak olmaları degil baska seylerde var yazdım. bunların hepsi olunca cook rahatsız oldum ayrıca türban konusunu .ettim :)) kim dedi onu
bende de benim yazdığım yanıltmıştır, ki bende size türbalısınız demedim ama siz muhafazakar kesim diye özellikle belirttiniz ya o sebebden dedim ,siz kapalı olmazsınızda çevreniz olur beyzz adlı arkadaşın benim ve diğerlerinin demek istediği şey çok açık konuları değiştirmeyin ne yapabilirim demişsiniz,bakmayın denmiş ters oturun denmiş sorunuza cevap gelmiş yani inatla ayy evet haklısıın denmesi için çaba harcamayın bence,ki sizde abarttım sanırım demiştiniz değil mi?
olabilir demekki bölge farklı. nese siz bide o şekilde sabahlara kadar balkonda mi takılyosunuz?? böyle bi kaç kişile daha nese :) aslına merak etmedm cevaba gerek yok cnm
yok canım yanlış anlasılacak birşey yok ,Allah sizden de razı olsunsiz de beni yanlış anlarsınız diye çok korktum arkadaşım neyse ki anlamamışsınız. Allah razı olsun.
Tamam böyle düşünen biri olabileceğine inanıyorum da sibelizmin dediği gibi konuyu değiştirip değiştirip hala bize karşı çıkıyor olmanız bende fake konu mu acaba diye bir şüphe bile uyandırdı..
karışmamak istedim ama duramadım çünkü ben de aynı cümleyi kurdum. türbandan örnek verilerek kastettiğimiz şeyi anlamadınız mı sanki. konuyu sağa sola çekmeyin. söylemek istediğimiz önce bir kendinize bakın sonra insanları yargılayın. demek açıksınız o zaman muhafazakar bir komşunuz da balkona saçı açık çıkıyor benim inancıma göre bu günah başını örtmeden balkona çıkmasın diye sizi şikayet etsin. hatta öyle biri çıksın ki o kadın bana namahrem balkonda onu görmek istemiyorum bundan sonra hiç balkona çıkmasın, camların öçnünden geçmesin diye sizi şikayet etsin. bunlar nasıl? sizin söylediğinizden farkı var mı?
bizim komşunun kedisi de balkona çıplak çıkıyor. inan çok rahatsız oluyorum..
şikayet edicem deyyusu
hahahahahahahaha ay çok güldüm
Telefondan yazmasam ne smiley lar yapıcam ahh ah:))))))aaaaaa niye canım? komik değilki... mal meydanda geziyo resmen.. bi de gece balkona sigara içmeye çıktığımda gözgöze geliyoruz sapık mıdır nedir.. o sırada neler geçiyo acaba kafasından...
ban yemesem iyidir
aaaaaa niye canım? komik değilki... mal meydanda geziyo resmen.. bi de gece balkona sigara içmeye çıktığımda gözgöze geliyoruz sapık mıdır nedir.. o sırada neler geçiyo acaba kafasından...
ban yemesem iyidir