Balkonun karşısında.......!!!

Bende bu evime yeni tasindim bahceli bir ev.... bahceler yapisik ve arada sadece tel bir orguyle kapatilmis.... kadin arada bikinisiyle cikip gunesleniyor bazen kiz arkadaslariyla bazende erkek qrkadasiyla.... bahce mutfagimdan gidiliyor mutfaktan bile net goruluyor....rahatsizmiyim rahatsizim ama kadinadaa mudahale etmeye karismaya hakkim yok.... herkes istedigi gibi yasar....ama o acik olan telin ustunu kapatmayi dusunuyoruz esimle....

gündüzki mesajım bikaç sayfa önde kaldı. bilen bilir. şimdi balkona çıkıcam ve o kediyle yine karşılaşıcaz. bakalım üstüne bişey giymiş mi terbiyesiz.

ayyy benim kedim Osman'da cıbıl cıbıl balkonda yatıyor bütün gün.yoksa siz karşı apartmandan mı yazıyorsunuz??? ama kusura bakmayın hanımefendi ben şort ve askılı body ile eşim üstü çıplak altta şortuyla, Osmanım da cıbıl cıbıl balkonda keyif yapmaya devam edeceğiz.isterseniz buyrun bir çayımızı için bu saadet yuvasında :))

yok canım onun adı osman değil..

aman dikkat edin sizin osmandan da rahhatsız olan birilleri çıkmasın

Birkaç ay evvel bu konunun aynısı açılmıştı, okurken dejavu yaşadım
Yapacak pek bir şey yok, rahatsız edici bir durum ama rahatsız oluyorsanız siz dikkat edeceksiniz mecbur.

aile olmayanların da yaşama hakkı olduğunu muhafazakar kesim bi öğrense artık
aile aile aile. o yer aileye göre değil. orda aileler yok. aile olmayana ev vermiyoruz vs. aile olmayan herkes namussuz, şerefsiz,goygoycu, katli vacip anasını satayım

Eh napacaksın kardeş, Türkiye Cumhuriyeti'nde her sokak, öyle Atv'de Huzur Sokağı'nda göründüğü gibi olmuyor.

"üstsüz erkekleri görünce bana bir şeyler oluyor süheyla"

katılıyorum. şimdi benim site havuzlu. ee böyle olunca kızlar erkekler şortlu yada üzerlerinde bir deniz elbisesiyle dolaşıyorlar sitede. kimsede rahatsız değil.
olay ortam bencede.
semtten yada siteden siteye değişiyor. bende şortu giyip gidiyorum havuza.yada dairemin hemen yanında armutlar var. armut koltuk .:)bakıyorum insanlar kitaplarını almışlar uzanmışlar şortla. yani yerinde herşey.

Son düzenleme:
olabilir demekki bölge farklı. nese siz bide o şekilde sabahlara kadar balkonda mi takılyosunuz?? böyle bi kaç kişile daha nese :) aslına merak etmedm cevaba gerek yok cnm

cumartesı ve pazar gunlerı gec saatlere kadar balkonda oturuyoruz bazen kalabalık bazen sadece esımle ben

ha bir ekleme daha,bundan rahatsız olan bu siteden ev almayacak. alırken görüyor ortamı çünkü..

siz de o tarafa bakmayın:) her evde aile mi yaşamak zorunda? nasıl bir konu bu ya.....

allah bilir ya onlar sizin farkınızda bile değillerdir:) bakmamışlardır bile sizin tarafa. herşey kafada bitiyor işte.

muhafazakar kesimde misiniz?
o nasil oluyor? muhitler icinde öyle ayrim var mi?
anladigim kadariyla karsinizdaki kisilerin size cinsel saldiri taciz vs gibi seyleri yok
size ne insanlarin özelinden
o zaman insanlarin az oldugu yerde yasayacaksiniz
ona gör ev alacaksiniz cevresinde ev insan olmayan yerden
rahat birakin insanlari

Adama da lütfen perdelerinizi kapatın, üstünüzde tişört olmadan pencereye, balkona çıkmayın. Şortlarla dolaşmayın çünkü burası muhafazakar bir kesimdir denmez ki?

Mahalle baskısı ne menem bişi

Muhtarlar mahallelerin girişine yazı assınlar bari;

-Burası muhafazakar bir mahalle balkona sortlu cıkmayın.
-Burası elit bir mahalle üstsüz anadan üryan gezebilirsiniz.

Gibi.

ha bir ekleme daha,bundan rahatsız olan bu siteden ev almayacak. alırken görüyor ortamı çünkü..
Bende havuzlu bir sitede oturuyorum oky,
Sitenin çoğu muhafazakar,o yüzden havuzu çocuklar,bir kaç bayan ve bir kaç bey dışında kullanan yok.
Bende girmeyi tercih etmiyorum,kimse girmezken girsem kendimi kötü hissedicem.
Bir arkadaşım takmaz bu tarz baskı falan,bir kaç kez bikiniyle girdi havuza.
Hemen laf gönderilmiş kadıncağıza ''havuza biraz edepli girsin '' diye.
Yani ev alırken havuzu önemsemeyip etrafı kendilere uyduranlarda var.
Bizim orda yazmaya gerek yok,hanımlar altın gününde toplanıp edepsizlere karar veriyor,sonra o arkadaşlar uyarılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…