Balkonun karşısında.......!!!

ashly_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
192
7
ya kızlar evimiz son kat tam karşı bınayı ev sahibi bütün binayı bir sürü genç erkek öğrencilere/çalısanlara(aile yok içinde) vermiş biraz muhavazakar bi kesimdeyiz ve bu gencler sanrsam bunu bilmiyo.bütün binada perdeler acık sacık bi şekilde shortlu üstsüz vs. ve arada sabaha kadar balkonda takılyolar duyuluyo, bu şekilde takılyolar artık rahatca balkona cıkamyorum. ne yapabilirm nereye şıkayet edebilrm fikri olan varmı. ya bu yaz gününde balkonu kullanmamak coook kötü ????????????

kimi ne diye şikayet edeceksiniz? evin içinde "çıplak" gezmedikleri sürece kimseye müdahale edemezsiniz.karşıda genç bekar erkek var ben muhafazakrım diye şikayet etme hakkına sahip değilsiniz.sizi taciz etmiyolar sonuçta hoşlanmıyo olabilirsiniz herkesin özel hayatı kim ne isterse diğer insanlara ucu dokunmadıkça evinde istediği gibi de gezer istediğini de yapar..

Siz bu gençleri bütün gün evde şortla ve perdeleri açık diye mi şikayet etmek istiyorsunuz yoksa yaptıkları gürültü yüzünden mi şikayet etmek istiyorsunuz eger perdeleri açık şortla geziyorlar diye şikayet etmek isterseniz bu konuda şikayet edeceginiz hiç bir kurum yoktur çünkü mevsim yaz ve herkesin kapısı bacası açık ama yaptıgı gürültülerden şikayetçi iseniz şikayet için zabıta,polis ve belediyeyi arayabilirsiniz onlar gelip uyarır yok devam ederlerse çok gürültü yapmaya ceza bile keserler.

dogrudur belki fazla ayrıntısını yazmadm ama abartyolar gercektn. bi düşünsenize balkona cıkyosunuz karşı binada genc erkekler yarı cıplak balkona vs takılyolar yok yani bizlerde balkonu kullanyoruz bizede hava sıcak ama o sekilde milleti rahtsız edecek sekilde bişey yapmyordu kimse

adam balkonunda da oturur atletsizde gezer şortlada gezer napmak lazım sokağa mı atılsınlar?insanlara potansiyel sapık gözüyle bakmayın ,sizde açın balkonunuzu oturunda , merak etmeyin taciz etmezler,benim ailemde yazları balkonda okey oynar , babam atletiyle oturur kime ne arkadaş ,he gürültü varsa arkadaşın dediği gibi ceza alabilir, muhavazakar kesimde olmanız o insanları kendi evlerinde üstsüz diye şikayet hakkı vermiyor bende kapalıyım, yan balkonumdaki insanlar tarif ettiğiniz gibi ama ne ben onlara bakıyorum ne onlar bana dönüyorum sırtımı oturuyorum balkonumda yapmayın böyle,, ayrıca öğrencilere çalışanlara vermiş aile yok içinde demişsiniz bu zamanda o bekar çalışan insanlar ev bulmak için nasıl çaba harcıyor bilginiz var mı? öldürelim mi bekarlar diye .. çok sinirlendim aslında size değil sinirim bu düşünce yapısına .çünkü aynı şey başımıza geldi ,e.arkadaşım bekar diye ev bulamadı aylarca aradı ki kendisi şort falan giymez , balkona bile çıkmaz..en sonunda neredeyse iş teklifini red edecekti bulamadığı için,,ısrar kıyamet son şans dedik iş yerine 3 araba mesafede en yakın otobüse 20 dakka yürüme yerinde bir ev bulabildi şükür.. yapmayın böyle

bazı insanlar böyle rahat ve düşüncesiz olabiliyo işte. ama yapcak bişey yok. çünkü kendi evinin sınırları içinde yapıyo. tek yapabileceğiniz şey taşınmak.

Aynı mesajı 2 kere yazmışım ..bu şekilde düzelteyim dedim.

Son düzenleme:
he çok istiyorsanız karşıı binaanınnn ev sahibine topluca baskı yapıp attırabilir , hatta dışlayarak gitmelerini sağlarsınız sonrada beddua alırsınız beddua etmeseler bile Allah görüyor neticede .. hanımefendi karşı binanızdan size ne? yan daire değil üst değil alt değil. sokağa da çıkmayın tatilede gitmeyin tv de izlemeyin .. of banlancam biliyorum ama gerçekten çok kızdım

siz böyle düşünyo olabilrsinz tabiki saygım var ayrietten bende ev konusunda sorun yaşamış biriyim benmde başıma geldi hem ben demiyorum ki kimse evini ögrencilere vermesin (bir ögrenci olark) herkesin göz nizamı vardır benmkide böyle demkki alışık diilim rahatsız oluyorum işte napimm diorum işte alışık diilim

isteyen istedigini yapar evinde ister ciplak dolasir ister turbanli evi o onun sizi taciz etse laf atsa surekli size baksa tamam ama bu durumda yapabioeceginiz tek sey var bakmamak oda o tarafa

Evinimi dikizliyorlar? Terbiyesiz sozöermi soyluyorlar? Namusuna lafmi getiriyorlar ? Napmis adamlar evinin icindede insan rahat olamicaksa nerde olucak? Ancak sesten rahatsiz olabilirsin .. Ve kimse kimsenin evinin icindeki ozgurlugune karisamaz.. Bu nasil bi mantik cidden insan kiziyor!

eger evin içine olsaydı zaten ben görmüyo olurdum degilmi ama eger cıkıpta kalabalk bi şekilde balkonda süreklli YAşıyolarsa ve bütün binan balkonlarından gecenin bi saati sesler gelyosa matığı gayet normal bence ben bundan rahatsız olan biriyim siz olmayabilirsiniz.....

Bizimde karşı blogumuzda bir komşu vardı komşunun kocası bütün gün balkonda beyaz slip külot ile duruyordu komşulardan birisi yöneticiye söylemiş adam şort giyiyor,dedigim gibi şort giyiyor diye perdeleri açık bütün gün balkonda oturuyor diye kimseyi şikayet edemezsiniz çünkü bende bütün gün balkonda oturmayı severim o zaman benide şikayet etsinler ama bak aması var eger çok gürültü yapıyorlarsa şikayet edebilirsiniz.

Karşı blogumuzda bir komşumuz bütün gece balkonda komşuları uyutmazdı ve gürültüye hep gece 10 dan 11 den sonra başlardı sabah ezanına kadar balkonda vur patlasın çal oynasın yapardı bir tek bizim site degil komşu sitelerde şikayetçi olurmuş çünkü inanılmaz bir gürültü oluyordu bütün sokak onların müzigini eglencesini dinlerdi dügünlerdeki müzik sesi ile aynıydı yönetici bir kaç sefer uyardı sesler kesildi artık.

canım az önceki sinirim için özür dilerim,biraz önce benide dinlermisiniz konusunu okudum da hayat ne boş.. gözyaşlarıma engel olamadım , derdiniz karşı binadaki gençlerin giyimi olsun aman arkadaşım ..sağlık en önemlisi,sesler geliyorsa dediğimiz gibi şikayet edebilirsiniz bu yasal hakkınız,giyimlerinden ötürü şikayet edebilirmiyim demişsiniz, edemezsiniz sizi taciz etmedikleri sürece iş giyinişten rahatsızlığa ceza vermeye dönerse biride çıkar der ki göz zevkim bozuluyor karşı binamdakiler türbanlı.. bu size mantıklı gelmiyor değilmi diğeride mantıklı değil yani , başka ne yapabilirsiniz? balkonunuza onlara ters oturacak şekilde çıkarsınız görmezsiniz, peki bu insanlar evli olsaydı evin erkekleri atletsiz oturuyor olsaydı ve evde kendilerinin olsaydı ne düşünecektiniz?? uyarsanız adam size diyecekti ki ev tapulu malım laf mı attım taciz mi ettim rahatsız olan gider diyecekti yanlışmıyım? hayatınız boyunca böyle şeyler yaşayacaksınız öğrenciymişsiniz, çalışacağınız yer belki tatil beldesi olacak? orda da pareolu üstü bikinili kızlar atletsiz gençler göreceksiniz ne yapacaksınız işi mi bırakacaksınız? kendinizce alabileceğiniz tek tedbir bakmamak,ne onlar size rahatsız oluyorsan çıkma balkona diyebilir ne de siz onlara göz zevkim bozuluyo çıkmayın diyebilirsiniz,, işte bu yüzden hukuk devletiyiz..göz var izam varsa hak ve hukukta var,daha töleranslı olmanız dileği ile

belkide haklısınız ben cok takıldım buna aynı yeri okumuşuz demin herşeyin başı sağlıııkk

adam evin parasını ödüyorsa isterse balkonunda yaşar bize ne değil mi?
eğer anadan doğma gezmiyorlarsa evde, yine bize ne değil mi?
yaşam tarzlarına karışamazsınız.

size bakıp taciz etmiyorlarsa çıkın sizde balkonda oturun yani.

arkadaşların da dediği gibi gürültü yapmıyorlarsa şikayet edemezsin.Benim eski evimden karşı apartmanda adam beyaz slip külotla çıkardı balkona.Ben çamaşır asmaya çıkınca alırdı eline dambulları hareketler yapardı yan komşuma da aynı şeyi yapardı bakardı cins cins ben ne yaptım o çıkınca çıkmadım balkona ya da çıktıysam döndüm sırtımı oturdum o da baksın dursun kimin umrunda.Kime şikayet edecem adam psikopatın esrarcının teki polis kapısından eksik değil.Sen de aynı şekilde bakma o tarafa eğer laf atarlarsa taciz edelerse şikayet edebilirsin.

Siz muhafazakarsınız diye adamlar evlerinde sort giyemeyecekler mi bu sıcakta? Bence onlar sizi sikayet etmeli özel hayatlarına müdahale ettiğiniz icin. Bende cıplak geziyolar sandım.

Ne varki erkeklerin ustsuz gezmesinde

ya neden cogunuz bir bütün olarak bakmıyorsunuz bu duruma short giysinler isterlerse cıplak gezsinler banane ama eger ben bunu görüyorsam rahatsız olrm yine bişi demem devamı da o evin karşısındaki ve sanki hepsi anlaşmış bu altı balkondada durum aynı, nese bunların hepsinin yarıcıplak bi vaziette sürekliii balkonda yaşıyo olmaları hoş iceri girselerde fark etmyor ve bu durumun taaa gece yarılarına pardooooon sabahlara kadar sürmesi. daha iki gün önce alt komşumun eşi gece 4 de dayanamamış seslenmiş kızmış o an ses kesilmiş ama ertesi gün yine aynı yaa arkadşlar olayı bir bütün olarak eleştirin eğer eleştiryosnz. nese o güzel eleştirileriniz için cok tskler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…