Siz bu gençleri bütün gün evde şortla ve perdeleri açık diye mi şikayet etmek istiyorsunuz yoksa yaptıkları gürültü yüzünden mi şikayet etmek istiyorsunuz eger perdeleri açık şortla geziyorlar diye şikayet etmek isterseniz bu konuda şikayet edeceginiz hiç bir kurum yoktur çünkü mevsim yaz ve herkesin kapısı bacası açık ama yaptıgı gürültülerden şikayetçi iseniz şikayet için zabıta,polis ve belediyeyi arayabilirsiniz onlar gelip uyarır yok devam ederlerse çok gürültü yapmaya ceza bile keserler.ya kızlar evimiz son kat tam karşı bınayı ev sahibi bütün binayı bir sürü genç erkek öğrencilere/çalısanlara(aile yok içinde) vermiş biraz muhavazakar bi kesimdeyiz ve bu gencler sanrsam bunu bilmiyo.bütün binada perdeler acık sacık bi şekilde shortlu üstsüz vs. ve arada sabaha kadar balkonda takılyolar duyuluyo, bu şekilde takılyolar artık rahatca balkona cıkamyorum. ne yapabilirm nereye şıkayet edebilrm fikri olan varmı. ya bu yaz gününde balkonu kullanmamak coook kötü ????????????
ya kızlar evimiz son kat tam karşı bınayı ev sahibi bütün binayı bir sürü genç erkek öğrencilere/çalısanlara(aile yok içinde) vermiş biraz muhavazakar bi kesimdeyiz ve bu gencler sanrsam bunu bilmiyo.bütün binada perdeler acık sacık bi şekilde shortlu üstsüz vs. ve arada sabaha kadar balkonda takılyolar duyuluyo, bu şekilde takılyolar artık rahatca balkona cıkamyorum. ne yapabilirm nereye şıkayet edebilrm fikri olan varmı. ya bu yaz gününde balkonu kullanmamak coook kötü ????????????
adam balkonunda da oturur atletsizde gezer şortlada gezer napmak lazım sokağa mı atılsınlar?insanlara potansiyel sapık gözüyle bakmayın ,sizde açın balkonunuzu oturunda , merak etmeyin taciz etmezler,benim ailemde yazları balkonda okey oynar , babam atletiyle oturur kime ne arkadaş ,he gürültü varsa arkadaşın dediği gibi ceza alabilir, muhavazakar kesimde olmanız o insanları kendi evlerinde üstsüz diye şikayet hakkı vermiyor bende kapalıyım, yan balkonumdaki insanlar tarif ettiğiniz gibi ama ne ben onlara bakıyorum ne onlar bana dönüyorum sırtımı oturuyorum balkonumda yapmayın böyle,, ayrıca öğrencilere çalışanlara vermiş aile yok içinde demişsiniz bu zamanda o bekar çalışan insanlar ev bulmak için nasıl çaba harcıyor bilginiz var mı? öldürelim mi bekarlar diye .. çok sinirlendim aslında size değil sinirim bu düşünce yapısına .çünkü aynı şey başımıza geldi ,e.arkadaşım bekar diye ev bulamadı aylarca aradı ki kendisi şort falan giymez , balkona bile çıkmaz..en sonunda neredeyse iş teklifini red edecekti bulamadığı için,,ısrar kıyamet son şans dedik iş yerine 3 araba mesafede en yakın otobüse 20 dakka yürüme yerinde bir ev bulabildi şükür.. yapmayın böyle
eger evin içine olsaydı zaten ben görmüyo olurdum degilmi ama eger cıkıpta kalabalk bi şekilde balkonda süreklli YAşıyolarsa ve bütün binan balkonlarından gecenin bi saati sesler gelyosa matığı gayet normal bence ben bundan rahatsız olan biriyim siz olmayabilirsiniz.....
eger evin içine olsaydı zaten ben görmüyo olurdum degilmi ama eger cıkıpta kalabalk bi şekilde balkonda süreklli YAşıyolarsa ve bütün binan balkonlarından gecenin bi saati sesler gelyosa matığı gayet normal bence ben bundan rahatsız olan biriyim siz olmayabilirsiniz.....
kendinizce alabileceğiniz tek tedbir bakmamak,ne onlar size rahatsız oluyorsan çıkma balkona diyebilir ne de siz onlara göz zevkim bozuluyo çıkmayın diyebilirsiniz,, işte bu yüzden hukuk devletiyiz..göz var izam varsa hak ve hukukta var,daha töleranslı olmanız dileği ile
ya kızlar evimiz son kat tam karşı bınayı ev sahibi bütün binayı bir sürü genç erkek öğrencilere/çalısanlara(aile yok içinde) vermiş biraz muhavazakar bi kesimdeyiz ve bu gencler sanrsam bunu bilmiyo.bütün binada perdeler acık sacık bi şekilde shortlu üstsüz vs. ve arada sabaha kadar balkonda takılyolar duyuluyo, bu şekilde takılyolar artık rahatca balkona cıkamyorum. ne yapabilirm nereye şıkayet edebilrm fikri olan varmı. ya bu yaz gününde balkonu kullanmamak coook kötü ????????????