Balkonun karşısında.......!!!

Benimde evimin karşısında bi erkek ne zaman cama çıksam balkonda atletle yada üstü çıplak oturuyor camı açarken görüyorum böm böm bakmıyorum bakmadığım içinde görmüyorum.SENDE BAKMASSAN GÖRMESSİN

öğrencilermişde çocuklar yani.yeterince sıkıntıları var. Onları evlerinde birde bizmi sıkalım yazık.Terbiyeli tavırları olduktan sonra, size sataşmadıktan sonra rahat bırakmalı bence. Sıcak bakmaya çalışın, sinir oldukça daha çekilmez olur sizin için çare yok. derim ben.

''short giysinler isterlerse cıplak gezsinler banane ama eger ben bunu görüyorsam rahatsız olrm yine bişi demem '' konunda şortlu ve üstsüz olmalarından rahatsız olduğunu kendin söylemişsin,evinde perde çeker çekmez o da ilgilendirmez ki sen çek perdeni madem öyle ama sesten rahatsızlık varsa ki o an ses kesilmiş diyorsun demek ki sıkıntı olan gürültü o zaman şikayet edebilirsin zaten.balkonda yaşıyor olmaları demenede de güldüm itiraf ediyorum,1. sıcak ve ev esmiyorsa balkonda olcaklar tabi ,2.bu insanlar okuyor ve çalışıyor 7/24 duramazlar yani ve şunu düşündüm acaba siz tarsusda ,adanada ,yada g.antepte falan olsanız napardınız? biz balkondan içeri girmiyor giremiyorduk çünkü sıcakkk hatta balkonda yattığımız bile oluyordu ki orda evde yataman klima yoksa:)

bir dönem aynı şey benim başıma geldi.. muhafazakar karşı komşum yaz ayında evde askılı ile geziyorum diye laf etmişti (üstelik evlerinde kıskanabilecegi bir erkek olmamasına ragmen) diger komşulara söylemişti öyle sinirlendimki anlatamam, bende bir daha evimi dikizledigini görür yada duyarsam şikayet edecegimiz söylemiştim bir daha aynı şeyi duymadım tabiki, ama kesinlikle şikayet edicektim ona nasıl hala bişey söylemedigime şaşırıyorum. gürültü mevzusuna gelince yine bir örnek veriyim size şuan ki alt kat komşum evde köpek besliyor ve köpek gece boyu havlıyor eşimde bende çalıştıgımız için erken yatıyoruz ama uyumak pek mümkün olmuyor, havlaması bi kenarada gecenin bi yarısı tuvaleti için dışarı cıkardıklarında kapıları carpmaları beni çileden cıkartıyor, hayvanı evde bırakıp h.sonu tatile gitmeleride cabası, Yönetici ve bina sakinleri bikaç kez uyarmamıza ragmen değişen hiç bişey yok. bence sizde gürültü için uyarabilirsiniz umarım faydasıda olur ama diger konuda size hak veremiyorum...

ogrencı & bekar olusu da bızım toplumda hep bır negatıf yon nedense.. bence sızı tacız etmıyorlarsa sorun yok

Görüntü olarak rahatsızlığınıza resmi olarak birşey yapamazsınız.İnsanlar sokakta da şortla geziyor veya yarı çıplak diyelim.Belki balkona tül gibi birşey çekebilirsiniz.Gürültü için semt polisine veya yöneticiye haber verebilrsiniz.

Olay sortlu gezmelerinden gürültü yapmalarına geldi. Asıl siz bir bütün olarak bakmıyorsunuz. Ev onların, ister sortla gezerler ister takım elbise ile, kime ne?

keşke karşı binadaki ev sahibi önce size sorsaymış...

çok ayıp etmiş

oğlumun öğrencilik günlerini hatırladım.Belki diğer arkadalarda ben gibi bir şeyleri hatırladı. Bu tepkileri onun için almış olabilirsin canım. Empati kurdum şahsen. Gençlik halleri.Onlar daha neşeli.Kanları kaynıyor.Evdede durağan olamazlar.Hoşgörü çok önemli.Her yerde hoşgörü.Haksızsın demiyorum ancak öğrencilerde bir yerlerde oturacaklar değilmi ev tutup.İnşallah onlar size, sizde onlara alışırsınız semtinizde diyorum.sevgiler.

evde hayvanı tek başına bırakmak suç değil mi?
ben mi yanlış hatırlıyorum.
bu durumda bile şikayet edersiniz.

bu güzel iğneleyici olmayan yorumun için tskler... sanırsam bende bir ögrenci olarak :) onları görmemezlikten gelmeye çalışcam. bazı arkadşlar yazdıklarımı tam okumuyolar ama yine dioruma alışık değilim ben böyle bir duruma... nese artık zamn ne gösterir görcez

siz galiba yazdıklarımı tam okumuyosunuz nese keyfiniz bilir...

Bütün yazılanları okumadan yorum yapmama prensibim vardır. Siz bizim yazdıklarımızı okumuyorsunuz bence, nese keyfiniz bilir

Havuza, denize gitmiyor musunuz? Hic mi dısarda sort giymiş cıplak erkek bacağı görmediniz, neye alışık değilsiniz anlamadım.

alın elinize bir silah pat pat vurun şortlu gördüğünüz insanları. kardeşim seni ne ilgilendirir onların evinde olup biten. oraya bakmama özgürlüğüne sahipsin ama gözlerini alamıyorsun karşı apartmandan demek ki. sen nasıl başka bir insanın evinde olanlardan rahatsız olabilirsin ki. oldu olacak anket doldurtarak kiracı alınmaya başlansın. karşıdakiler de "şu sıcak havalarda türbanlı bir şekilde balkona çıkıyor resmen bize fenalık basıyor" diye sizden şikayetçi olsun olur mu?

Son düzenleme:
dogrudur.. zabıtaya şikayet edilmesi gerekiyormuş gürültü için ve para cezası kesiyorlarmış benimde ögrendigim bu.

bence hemen şikayet et.
o hayvanın da iyiliği için.
kendi keyifleri için bir canlıyı öyle bırakamazlar.
ben de köpek beslemek isterdim ama kendimi biliyorum sorumsuzum.
ben o canlıya eziyet edemem yani heves ve zevk uğruna.

ne bekliyorsun arkadaşım ahlak polisine şikayet et ne duruyorsun dememizi mi..

Onlar da belki türbanlıdan rahatsız oluyorlardır. Siz karşınızda hep giyinik kişiler görmek istiyorsunuz ya onlar da şortlu kızlar görmek istiyorlardır belki ? alışık değillerdir türbanlıya olamaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…