- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
kimi ne diye şikayet edeceksiniz? evin içinde "çıplak" gezmedikleri sürece kimseye müdahale edemezsiniz.karşıda genç bekar erkek var ben muhafazakrım diye şikayet etme hakkına sahip değilsiniz.sizi taciz etmiyolar sonuçta hoşlanmıyo olabilirsiniz herkesin özel hayatı kim ne isterse diğer insanlara ucu dokunmadıkça evinde istediği gibi de gezer istediğini de yapar..
Benimde evimin karşısında bi erkek ne zaman cama çıksam balkonda atletle yada üstü çıplak oturuyor camı açarken görüyorum böm böm bakmıyorum bakmadığım içinde görmüyorum.SENDE BAKMASSAN GÖRMESSİN
ya neden cogunuz bir bütün olarak bakmıyorsunuz bu duruma short giysinler isterlerse cıplak gezsinler banane ama eger ben bunu görüyorsam rahatsız olrm yine bişi demem devamı da o evin karşısındaki ve sanki hepsi anlaşmış bu altı balkondada durum aynı, nese bunların hepsinin yarıcıplak bi vaziette sürekliii balkonda yaşıyo olmaları hoş iceri girselerde fark etmyor ve bu durumun taaa gece yarılarına pardooooon sabahlara kadar sürmesi. daha iki gün önce alt komşumun eşi gece 4 de dayanamamış seslenmiş kızmış o an ses kesilmiş ama ertesi gün yine aynı yaa arkadşlar olayı bir bütün olarak eleştirin eğer eleştiryosnz. nese o güzel eleştirileriniz için cok tskler...
ya neden cogunuz bir bütün olarak bakmıyorsunuz bu duruma short giysinler isterlerse cıplak gezsinler banane ama eger ben bunu görüyorsam rahatsız olrm yine bişi demem devamı da o evin karşısındaki ve sanki hepsi anlaşmış bu altı balkondada durum aynı, nese bunların hepsinin yarıcıplak bi vaziette sürekliii balkonda yaşıyo olmaları hoş iceri girselerde fark etmyor ve bu durumun taaa gece yarılarına pardooooon sabahlara kadar sürmesi. daha iki gün önce alt komşumun eşi gece 4 de dayanamamış seslenmiş kızmış o an ses kesilmiş ama ertesi gün yine aynı yaa arkadşlar olayı bir bütün olarak eleştirin eğer eleştiryosnz. nese o güzel eleştirileriniz için cok tskler...
bunu denicem
ya kızlar evimiz son kat tam karşı bınayı ev sahibi bütün binayı bir sürü genç erkek öğrencilere/çalısanlara(aile yok içinde) vermiş biraz muhavazakar bi kesimdeyiz ve bu gencler sanrsam bunu bilmiyo.bütün binada perdeler acık sacık bi şekilde shortlu üstsüz vs. ve arada sabaha kadar balkonda takılyolar duyuluyo, bu şekilde takılyolar artık rahatca balkona cıkamyorum. ne yapabilirm nereye şıkayet edebilrm fikri olan varmı. ya bu yaz gününde balkonu kullanmamak coook kötü ????????????
bir dönem aynı şey benim başıma geldi.. muhafazakar karşı komşum yaz ayında evde askılı ile geziyorum diye laf etmişti (üstelik evlerinde kıskanabilecegi bir erkek olmamasına ragmen) diger komşulara söylemişti öyle sinirlendimki anlatamam, bende bir daha evimi dikizledigini görür yada duyarsam şikayet edecegimiz söylemiştim bir daha aynı şeyi duymadım tabiki, ama kesinlikle şikayet edicektim ona nasıl hala bişey söylemedigime şaşırıyorum. gürültü mevzusuna gelince yine bir örnek veriyim size şuan ki alt kat komşum evde köpek besliyor ve köpek gece boyu havlıyor eşimde bende çalıştıgımız için erken yatıyoruz ama uyumak pek mümkün olmuyor, havlaması bi kenarada gecenin bi yarısı tuvaleti için dışarı cıkardıklarında kapıları carpmaları beni çileden cıkartıyor, hayvanı evde bırakıp h.sonu tatile gitmeleride cabası, Yönetici ve bina sakinleri bikaç kez uyarmamıza ragmen değişen hiç bişey yok. bence sizde gürültü için uyarabilirsiniz umarım faydasıda olur ama diger konuda size hak veremiyorum...
oğlumun öğrencilik günlerini hatırladım.Belki diğer arkadalarda ben gibi bir şeyleri hatırladı. Bu tepkileri onun için almış olabilirsin canım. Empati kurdum şahsen. Gençlik halleri.Onlar daha neşeli.Kanları kaynıyor.Evdede durağan olamazlar.Hoşgörü çok önemli.Her yerde hoşgörü.Haksızsın demiyorum ancak öğrencilerde bir yerlerde oturacaklar değilmi ev tutup.İnşallah onlar size, sizde onlara alışırsınız semtinizde diyorum.sevgiler.
Olay sortlu gezmelerinden gürültü yapmalarına geldi. Asıl siz bir bütün olarak bakmıyorsunuz. Ev onların, ister sortla gezerler ister takım elbise ile, kime ne?
siz galiba yazdıklarımı tam okumuyosunuz nese keyfiniz bilir...
bu güzel iğneleyici olmayan yorumun için tskler...sanırsam bende bir ögrenci olarak :) onları görmemezlikten gelmeye çalışcam. bazı arkadşlar yazdıklarımı tam okumuyolar ama yine dioruma alışık değilim ben böyle bir duruma... nese artık zamn ne gösterir görcez
evde hayvanı tek başına bırakmak suç değil mi?
ben mi yanlış hatırlıyorum.
bu durumda bile şikayet edersiniz.
dogrudur.. zabıtaya şikayet edilmesi gerekiyormuş gürültü için ve para cezası kesiyorlarmış benimde ögrendigim bu.