Ben de cok cagdas bir yerdeyim tatile geldigimde ama giydiklerime dikkat etmezsem bizimkilere laf gelir. Bu da benim hosuma gitmez. Toplumun erkek kadin ayrimi var once bunu kabul edelim office.
Ozgurluk bir tek erkeklere isliyor.
P.S. organik sarisin kiz da ne oluyor ki
o ablalar kesin kıskanmışlardır o fıstık organik sarı kızları..
tabiki, ve sadece toplumda değil, dünyada var böyle bir ayrım. Parise gitsen de var, New york'a gitsende. neyse, bunu güzel ve çekici varlıklar olmamıza bağlar, buradan da mutlu olacak bir konu bulurum. mesela; kim bakar mini şort giymiş bir adamaama bir Miley Stewart'a genellikle herkes bakar kadın olmak iyidir, hoştur
organik sarışın demek: kuaför eli değmeden, kendi kendine olan sarışın. kısaca kaşıyla-saçı arasında ton farkı olmayan bağyan
ben bu önerıyı bir öncekı sayfada dile getirdim ama tartışmaya açık bir yorum olmadıgından sanırım ilgi görmedi
Bu durum ilden ile hatta aynı il içinde semtten semte bile değişen bir durum.
Daha önce yaşadığım ilde, karşı apartmanda bir adam balkona atletle çıkıyor diye,
polise şikayet etmişlerdi , eşimle şok olmuştuk :)
Şimdi yaşadığım şehirde ise millet balkonlarda atletsiz sadece şortla oturuyor.
Onu bırakın bakkala markete bile öyle gidiyorlar.
Demem o ki, insan yaşadığı çevrenin kurallarına uymalı.
Madem yaşanılan bir yer muhafazakar bir çevre,
o gençler birileri tarafından uyarılmalı...
Bu durum ilden ile hatta aynı il içinde semtten semte bile değişen bir durum.
Daha önce yaşadığım ilde, karşı apartmanda bir adam balkona atletle çıkıyor diye,
polise şikayet etmişlerdi , eşimle şok olmuştuk :)
Şimdi yaşadığım şehirde ise millet balkonlarda atletsiz sadece şortla oturuyor.
Onu bırakın bakkala markete bile öyle gidiyorlar.
Demem o ki, insan yaşadığı çevrenin kurallarına uymalı.
Madem yaşanılan bir yer muhafazakar bir çevre,
o gençler birileri tarafından uyarılmalı...
ben de aynı yorumu daha once yaptım,aynen
belkide haklısınız ben cok takıldım buna aynı yeri okumuşuz demin herşeyin başı sağlıııkk
olabilir demekki bölge farklı. nese siz bide o şekilde sabahlara kadar balkonda mi takılyosunuz?? böyle bi kaç kişile daha nese :) aslına merak etmedm cevaba gerek yok cnm
gündüzki mesajım bikaç sayfa önde kaldı. bilen bilir. şimdi balkona çıkıcam ve o kediyle yine karşılaşıcaz. bakalım üstüne bişey giymiş mi terbiyesiz.
HahahahaSüpersin ya çok güldüm Allah ta seni güldürsün