- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
Canım sana yazmadım nce onu söyleyeyim de.
Tabi ki donla çıkar kısmına katılmıyorum.
Ama altında şortla çıkanada karışmak bana normal gelmiyor. Üstüne bişey de giymesede dert etmem.
Yok yok bana yazmadığını biliyorum. Da yine de belirtmek istedim.
Ben bazı yorumları anlayamadım. Evin içinde perdeler açık çıplak gezince normal, kocamla sevişince ahlaksızlık :)
dediğinizin 2. kısma bana ait cevap hakkı doğuyor o yüzden. ben evin içinde perdeler açık çıplak gezmek normal tarzı bir cümle hiç sarfetmedim :)
Canımmmmmm zaten ben de o cümleyi sarf eden birine kocamla sevişeyim ben de o zaman dedim de, bana çıkışıp o ahlaksızlık sapla samanı karıştırma dedin. Neyse mune kızmasın, daha fazla ikili çekişme yaşamayalım.
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz Allah aşkına, konu sahibesine yol göstereceğinize balkonda üstsüz otururum, tangayla çıkarım muhabbetine girmişsiniz.
Herkesin değer yargıları, yetiştiriliş tarzı farklıdır, birinin rahatsız olduğundan diğeri olmayabilir, bu birbirinizi yargılama hakkı vermez sizlere.
Konu sahibesi arkadaşım, en güzeli balkonuna korniş takıp kullanmadığın bir perde takarsın, hem direk güneş ışığı gelmez, hem balkonun püfür püfür eser, hemde delikanlılar balkona çıktığında sende rahatça kendi balkonunda oturabilirsin.
yazdığınız bir cümleye karşı çıkınca, o cümlenin içinde yer aldığı cevabınıza karşı çıkmış, sizin de karşı çıktığınızı savunmuş mu oluyorum :)
ben bu önerıyı bir öncekı sayfada dile getirdim ama tartışmaya açık bir yorum olmadıgından sanırım ilgi görmedi
Biz senle anlaşamıyoruz. Kabul et.
hiiiç muhafazakar bir çevrede yaşamıyorum Istanbuldayken.. buna rağmen, bundan 1 sene önce yan apartmanımıza taşınan 3 tane organik sarışın kız; balkona ultra mini şort ve bustiyerle çıkıyor, kapıyı öyle açıyorlar diye, son derece elit,modern ve çağdaş ablalar tarafından 3 ay sonra kapı dışarı edildidemek ki neymiş, buradan yazmak mesele değil yeğen, iş 7/24 karşında olmasıysa öyle bol keseden atmamak gerekiyor.. özgürlük? kime göre neye göre? özgürlüğün sınırı nedir? leonela nın dediği gibi denize donla girmek özgürlük müdür? bu liste uzaaar gider..
not: o bustiyer değilmiş, şu sporcu çamaşırları şeklinde olan body ler var ya, heh onu diyorum adı herneyse
o ablalar kesin kıskanmışlardır o fıstık organik sarı kızları..hiiiç muhafazakar bir çevrede yaşamıyorum Istanbuldayken.. buna rağmen, bundan 1 sene önce yan apartmanımıza taşınan 3 tane organik sarışın kız; balkona ultra mini şort ve bustiyerle çıkıyor, kapıyı öyle açıyorlar diye, son derece elit,modern ve çağdaş ablalar tarafından 3 ay sonra kapı dışarı edildidemek ki neymiş, buradan yazmak mesele değil yeğen, iş 7/24 karşında olmasıysa öyle bol keseden atmamak gerekiyor.. özgürlük? kime göre neye göre? özgürlüğün sınırı nedir? leonela nın dediği gibi denize donla girmek özgürlük müdür? bu liste uzaaar gider..
not: o bustiyer değilmiş, şu sporcu çamaşırları şeklinde olan body ler var ya, heh onu diyorum adı herneyse
Ben de cok cagdas bir yerdeyim tatile geldigimde ama giydiklerime dikkat etmezsem bizimkilere laf gelir. Bu da benim hosuma gitmez. Toplumun erkek kadin ayrimi var once bunu kabul edelim office.
Ozgurluk bir tek erkeklere isliyor.
canım nerde okudunuz benide dinlermisiniz konusunu merak ettim.