Telefondan yazmasam ne smiley lar yapıcam ahh ah:))))))
canım az önceki sinirim için özür dilerim,biraz önce benide dinlermisiniz konusunu okudum da hayat ne boş.. gözyaşlarıma engel olamadım , derdiniz karşı binadaki gençlerin giyimi olsun aman arkadaşım ..sağlık en önemlisi,sesler geliyorsa dediğimiz gibi şikayet edebilirsiniz bu yasal hakkınız,giyimlerinden ötürü şikayet edebilirmiyim demişsiniz, edemezsiniz sizi taciz etmedikleri sürece iş giyinişten rahatsızlığa ceza vermeye dönerse biride çıkar der ki göz zevkim bozuluyor karşı binamdakiler türbanlı.. bu size mantıklı gelmiyor değilmi diğeride mantıklı değil yani , başka ne yapabilirsiniz? balkonunuza onlara ters oturacak şekilde çıkarsınız görmezsiniz, peki bu insanlar evli olsaydı evin erkekleri atletsiz oturuyor olsaydı ve evde kendilerinin olsaydı ne düşünecektiniz?? uyarsanız adam size diyecekti ki ev tapulu malım laf mı attım taciz mi ettim rahatsız olan gider diyecekti yanlışmıyım? hayatınız boyunca böyle şeyler yaşayacaksınız öğrenciymişsiniz, çalışacağınız yer belki tatil beldesi olacak? orda da pareolu üstü bikinili kızlar atletsiz gençler göreceksiniz ne yapacaksınız işi mi bırakacaksınız? kendinizce alabileceğiniz tek tedbir bakmamak,ne onlar size rahatsız oluyorsan çıkma balkona diyebilir ne de siz onlara göz zevkim bozuluyo çıkmayın diyebilirsiniz,, işte bu yüzden hukuk devletiyiz..göz var izam varsa hak ve hukukta var,daha töleranslı olmanız dileği ile
Muhafazakar biri değilim. Minimi de giyerim gerektiği kadar, askılımı da straplezimi de..
Fakat konu sahibine neden bu kadar nefretle yüklendiğinizi anlayamadım ?
Mesela bizim oturduğumuz eski evde balkonlar çok yakındı, hani vileda sopası mesafesi kadar.
Karşılıklı balkonda otursak, sanırsınız birlikte oturuyoruz.
Şimdi öyle bir ortamda karşıdaki adam balkona boxer la çıksa hoş mu ? Yazlık yerlerden alışkın değil misin?plaja gitmedin mi diye kadını azarlıyorsunuz resmen de, burası plaj değil sonuçta. Öyle bir gerçek de var.
İyi evimin içi diye, kocamla perdeler açık sevişeyim.Olcak iş mi ?
Perdeler açıkken, çıplak dolaşıyorsa bu art niyete girer. Ben de bundan rahatsız olurum mesela.Bu da bir örnek.
Ayrıca, benim evdeki 15 yaşındaki genç kızım karşıdaki adamın benekli boxer ını görmek zorunda mı yahu ?
O zaman otobüste, mini eteğiyle kendini yaya yaya oturan kızımızı da alkışlayalım, ne de olsa plajda görüyoruz değil mi?
Yok böyle bir mantık yani. Kadın, muhafazakar kesimde yaşıyoruz dedi diye, taşlayacaksınız şimdi.
Ben kendi adıma şok geçirdim. Muhafazakar olmadığım halde. Benim babam erkek arkadaşıma kadar bilecek kadar açıkgörüşlüdür.
Fakat, yinede karşıda boxer ı ile bir adam oturuyorsa balkona çıkmama kızar yani.
Her şeyin bir adabı, usulü var. Plaj ayrı, kışlık ayrı.
Adam pişiyor, tamam şortu ile çıksın, arada denk gelir üstsüz çıksın ama sürekli üstsüz orada kıllarıyla oturuyorsa üzgünüm,bu hoş değil. Ben de sütyenle pişiyorum, o zaman sütyensiz askılılarımla çıkayım. Böyle bir mantık yok.
O adam bir zahmet üstüne ince askılı bir şey giyiversin.
Muhafazakar biri değilim. Minimi de giyerim gerektiği kadar, askılımı da straplezimi de..
Fakat konu sahibine neden bu kadar nefretle yüklendiğinizi anlayamadım ?
Mesela bizim oturduğumuz eski evde balkonlar çok yakındı, hani vileda sopası mesafesi kadar.
Karşılıklı balkonda otursak, sanırsınız birlikte oturuyoruz.
Şimdi öyle bir ortamda karşıdaki adam balkona boxer la çıksa hoş mu ? Yazlık yerlerden alışkın değil misin?plaja gitmedin mi diye kadını azarlıyorsunuz resmen de, burası plaj değil sonuçta. Öyle bir gerçek de var.
İyi evimin içi diye, kocamla perdeler açık sevişeyim.Olcak iş mi ?
Perdeler açıkken, çıplak dolaşıyorsa bu art niyete girer. Ben de bundan rahatsız olurum mesela.Bu da bir örnek.
Ayrıca, benim evdeki 15 yaşındaki genç kızım karşıdaki adamın benekli boxer ını görmek zorunda mı yahu ?
O zaman otobüste, mini eteğiyle kendini yaya yaya oturan kızımızı da alkışlayalım, ne de olsa plajda görüyoruz değil mi?
Yok böyle bir mantık yani. Kadın, muhafazakar kesimde yaşıyoruz dedi diye, taşlayacaksınız şimdi.
Ben kendi adıma şok geçirdim. Muhafazakar olmadığım halde. Benim babam erkek arkadaşıma kadar bilecek kadar açıkgörüşlüdür.
Fakat, yinede karşıda boxer ı ile bir adam oturuyorsa balkona çıkmama kızar yani.
Her şeyin bir adabı, usulü var. Plaj ayrı, kışlık ayrı.
Adam pişiyor, tamam şortu ile çıksın, arada denk gelir üstsüz çıksın ama sürekli üstsüz orada kıllarıyla oturuyorsa üzgünüm,bu hoş değil. Ben de sütyenle pişiyorum, o zaman sütyensiz askılılarımla çıkayım. Böyle bir mantık yok.
O adam bir zahmet üstüne ince askılı bir şey giyiversin.
sapla samanı karıştırmayın. kocayla perde açıkken sevişmek ahlaksızlıktır, terbiyesizliktir.Bununla ne alakası var. Donla oturmak da başka şortla oturmak da. Biri iç çamaşırıı, biri dış giysisi.
Ayrıca adam donuyla da oturmuyor balkonda. şortuyla oturuyor. Rahatsız olan bakmaz olur biter.
İnsanların giyimlerine karşımda oturuyor, göz zevkimi bozuyor diye müdahele etmek nedir ya. Aşın artık bunları.
pardonda bu ulke de kimden yuz bulup insanin evinin icine kadar mudahele etme hakki buluyosunuz acaba?!!! Orasi onlarin evi ister CIPLAK gezerler ister TURBANLI kimse de karisamaz..Muhafazakarsaniz gozunuze ve kafanizin icindekilere dikkat edin cok rahatsiz oluyyosaniz balkonunuzu kullanmayin allah allah
Ben zaten konu sahibinin cümlelerine hitaben demiyorum bunları.
Evde isterse çıplak gezer demiş birileri. Evde çıplak gezmek ahlaksızlık olmuyor mu ?
Donla oturur isterse demiş bazıları... O kadar da değil, bak ne güzel söylemişsiniz biri iç giysisi biri dış. Donla dolaşmak normal olsaydı, iç dış ayrımı olmazdı :)
Eğer dip dibe ise binalar, birbirine yakınsa, bakmaz olur biter diye bir mantık yok . Bakmamakla olmuyor çünkü.
Bu da benim fikrim yani, niye aşayım ki ? Siz de bir zahmet kendinizi aşında, başka fikirlerin olduğu gerçeğini kabul edin..
Ayrıca en başında da söyledim muhafazakar değilim, ama benim evimde bir genç kız varken karşıdaki kıllı herif donuyla dal .... oturamaz.