- 30 Aralık 2009
- 23.174
- 91.129
- 1.123
- Konu Sahibi gul ruyasi
Balık kadınıyım oraya gelırsem fena üzerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balık burcusunuz galiba. Ben balıklara takmadım . Ama çevremde ne zaman balık burcu biri görsem birilerine takmış oluyo. İnanıp inanmamak da size kalmış bir şeyBalıklara takmışsın o zaman ne diyeyim, zerre inanmam zaten gerek yok![]()
Bilmem ben hiç denk gelmedim. Şeker olanına denk geldim ama hiç korumacı olanını görmedim. Genelde kendisi için herkesi satan tiplerdiŞimdiye kadar tanıdığım balık burcu arkadaşlarım çok şeker insanlardı. Ayrıca çok korumacı ve insancıl oluyorlar.
Aslan burcuyum ablam, ondan sordum yaBalık burcusunuz galiba. Ben balıklara takmadım . Ama çevremde ne zaman balık burcu biri görsem birilerine takmış oluyo. İnanıp inanmamak da size kalmış bir şey
davet etmedim ama yine de gelcem dersenBalık kadınıyım oraya gelırsem fena üzerim.
Gelirim!!!davet etmedim ama yine de gelcem dersen![]()
Hanımını bilmem de benim oğlan aslan dünya etrafinda dönsun istiyorAslan burcu hanımı nasıl oluyor de hele?
Burcum ve yükselenim teşekkürlerBalık mı acımasızsen hiç koç burcuna veya akrep burcuna denk gelmedin galiba
![]()
Allah bağışlasın, benim de kız aslan burcu. Aşırı uykucu ve dağınık, anasına çekmiş diyor da babası bilemedim şimdiHanımını bilmem de benim oğlan aslan dünya etrafinda dönsun istiyor![]()
Denk geldim koçlar da acımasız oluyo hatta en acımasız bulduğum ama balıklar sinsi de oluyo o yüzden daha gözüme batmış olabilir. Akrepler acımasız değil sadece sinsiBalık mı acımasızsen hiç koç burcuna veya akrep burcuna denk gelmedin galiba
![]()
Allah acısını yaşatmasın benimki özel çocuk olduğu için mi aslan olduğu için mi bilmem agzimizdaki bardağı çekiştirip makinaya dizer tezgahta bulaşık bırakmama izin vermezAllah bağışlasın, benim de kız aslan burcu. Aşırı uykucu ve dağınık, anasına çekmiş diyor da babası bilemedim şimdi![]()
Aslanlar acımasız olmuyo sadece çok egolu oluyolar. Hep ben ben benHanımını bilmem de benim oğlan aslan dünya etrafinda dönsun istiyor![]()
Yetişkin olunca da atar bu huzur evine verir beniÇocuklardan bahseden kim ? Ben sadece çevremde gördüğüm yetişkin balık burçlarına göre yorumladım. Tanıdıklarım öyleydi
Evet biraz bencillikleri var. Sonuçta hiçkimse dört dörtlük değil.Bilmem ben hiç denk gelmedim. Şeker olanına denk geldim ama hiç korumacı olanını görmedim. Genelde kendisi için herkesi satan tiplerdi
Valla öyle gulcum hep ben hep ben diyor ama başka da diyecek kimsemiz yokAslanlar acımasız olmuyo sadece çok egolu oluyolar. Hep ben ben ben
Abla herkesin çocuğu kendine özeldir. Çocuğunuza laf etmedim . Çevremdekiler öyleydi.Yetişkin olunca da atar bu huzur evine verir beni
Babam da koş tespitlerin mükemmel. Babam da kendini beğenmiş hiçbir fikre açık olmayan biri. Ben babaannemden aldı sanıyordum meğer burcundanmış o huyuDenk geldim koçlar da acımasız oluyo hatta en acımasız bulduğum ama balıklar sinsi de oluyo o yüzden daha gözüme batmış olabilir. Akrepler acımasız değil sadece sinsi