- 28 Şubat 2011
- 13.941
- 16.155
- 498
- Konu Sahibi SaviorAngel1
El ele tutuşuyor musunuz ? Sarılma falan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetEl ele tutuşuyor musunuz ? Sarılma falan ?
Canım adı üstünde "sevgi-li"O tür şeyler olunca devamı gelir gibime geliyor evlilik öncesinde de karsiyim bu tür seylere. Dedikleri gibi görücü usulü evet benim icin daha uygun bir secenek olurdu ama bizim hic tanidigimiz yok
o da mı öyle düsünüyordur gercekten utandırdınız ama yaBu bana şey gibi geldi; bakireyim ama anal seks yapıyorum.
öpüşmüyoruz ama sarılıp elele tutuşuyoruz![]()
Hayatımda daha saçma bir argüman duymadım. Yani her öpüşen akşamına kendini yatağa mı atıyor? Elele tutuşmak gibi bu da sevginin sonucunda ortaya çıkan bir eylem. İkisi de fiziksel. Bu kadar kendine güvenmiyorsan elele de tutuşma. Yani mesafeyse tam anlamıyla mesafe koy madem araya. Öpüşmem ama sarılırım ne kadar gereksiz şeyler.o da mı öyle düsünüyordur gercekten utandırdınız ama yao olunca sanki devamı da gelirmis gibime geliyor
Sevgililikte öpüşmek de öpüşmemek de normaldir. Evlenmeyi düşünüyorsanız kişilerin yaşam görüşü birbirine uyumlu olmalı. Sen öpüşmeyi erken buluyorsan veya ciddi adımlar atıldıktan sonraya bırakmak istiyorsan seni seven erkek buna saygı duymalı. Ama onun hayat görüşüne göre evlenmeden bazı şeyleri denemek gerekiyorsa bir seçim yapmalısın. İki taraf için de kötü hissedecek bir durum yok. İki taraf da tercihini diğerine dayatmamalı kimse kimseyi nikahlamamış uygun değilse tercihine göre 3 milyar karşı cinsten başka birini denemeye devam edebiliro da mı öyle düsünüyordur gercekten utandırdınız ama yao olunca sanki devamı da gelirmis gibime geliyor
Zaten tanıdıklarla evlılık sağlıklı olmuyor sonra sorun olunca aileler de ayrılıyor . Devamı siz istemediğiniz sürece gelmez öpüşmeye saygı duyan adam size zorla saldıracak kadar değildirO tür şeyler olunca devamı gelir gibime geliyor evlilik öncesinde de karsiyim bu tür seylere. Dedikleri gibi görücü usulü evet benim icin daha uygun bir secenek olurdu ama bizim hic tanidigimiz yok
Bu nasıl bi düşünce ya. İrade denen şeyden haberiniz var mı? Öpüşürken bi anda donlarını indirip seks mi yapıyo insanlar böyle mi sanıyosunuz cinselliği.o da mı öyle düsünüyordur gercekten utandırdınız ama yao olunca sanki devamı da gelirmis gibime geliyor
El ele tutuşup sarılınca insan öpmeden nasıl durabilir ? Muhafazakar ailede büyüdüğünüzü ve helal haram durumu yüzünden öpüşmediğinizi sandım ama mesele o da değil; dudaktan öpünce sıradan olacağınızı düşünüyorsunuz.
ama el ele tutusmadan da kimse kabul etmez ki gercekci olalımEl ele tutuşup sarılınca insan öpmeden nasıl durabilir ? Muhafazakar ailede büyüdüğünüzü ve helal haram durumu yüzünden öpüşmediğinizi sandım ama mesele o da değil; dudaktan öpünce sıradan olacağınızı düşünüyorsunuz.
Senin yaptigini da normal bi erkek kabul etmez canim gercekci ol istersen.ama el ele tutusmadan da kimse kabul etmez ki gercekci olalım
Kendinizi kabul ettirmek olarak mı bakıyorsunuz olaya ?ama el ele tutusmadan da kimse kabul etmez ki gercekci olalım
Valla ben öpüşmeden duramam duranlar nasıl duruyor bilmiyorum ama sınırlarınız varsa, evlilik öncesi öpüşmek yakınlaşmak sizi rahatsız ediyorsa sevgilinize söyleyin. Testesteron seviyesi normal bir erkek bu durumu kabullenir mi sanmıyorum6 aylık iliskide ben daha seviyeli bir sekilde görüsmeyi istedigimden öyle bisey olmuyor o da bana saygı duymayı tercih etti ama o fedakarlık yapıyormuş gibi gelmeye basladı bana ve kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım. Bana söyledigi bisey yok bu arada. Her seven erkek saygı duyar mı yoksa ayrılır mıydı baskası olsa?
Fark ettin mi sen kendini kabullendirmek için başkalarının ne istediğini söylüyorsun.ama el ele tutusmadan da kimse kabul etmez ki gercekci olalım