- 5 Aralık 2022
- 1.218
- 2.696
- 63
- Konu Sahibi SaviorAngel1
Bakireyim demek icin anal yapmak da ne bileyim yani agir sacmalikvalla ev dekor vs. videolarını çok izlerim
orada da (chicago) "she is a christian and living with her boyfriend, holy crap" filan diyorlar, (yorumcular bölgeyi (evin mahalesini vs) bilen, amerikan isimli, görünümlü kişiler, dolayısıyla bunu diyenlerin endonazyalı filan olduğunu sanmıyorum)
muhafazakar her yerde var yani ABDde de epey var.
dinen her günahı da işlemek istemeyebilir insan. buna da katılıyorum. ben bir günah işledim diye illa diğer günahları da mı işlemek zorundayım. içki içerim ama yalan söylemem (atıyorum). birini yapıyorum diye hepsini yapmak zorunda mıyım?
ama
işte bu bakireyim demek için anal seks yapmak
elimde gitmesin diye göstermek ama elletmemek gibi şeylere gidebiliyor, bu noktalarda iyi tartmak lazım -bence.
inan kendisi istemiyorsa yapmıyorsa tamam. günah sınırını öyle çekiyorsa, eyvalllah. ama "onu da yapmasam sevgilimi elimde tutamam" bu çok hoşlanmadığım bir kriter.

Ben avrupadayim. Burada evlenmeden ayni evde yasamak coook normal. Ama hristiyan sayisi az zannedersem. Cogunlugun dinle alakasi yok. Oyle olmayan da vardir muhakkak ama benim gozlemim dindarlar azinlik.