• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililikte öpüsmemek normal mi, buna saygı duyacak erkek var mıdır

valla ev dekor vs. videolarını çok izlerim
orada da (chicago) "she is a christian and living with her boyfriend, holy crap" filan diyorlar, (yorumcular bölgeyi (evin mahalesini vs) bilen, amerikan isimli, görünümlü kişiler, dolayısıyla bunu diyenlerin endonazyalı filan olduğunu sanmıyorum)

muhafazakar her yerde var yani ABDde de epey var.

dinen her günahı da işlemek istemeyebilir insan. buna da katılıyorum. ben bir günah işledim diye illa diğer günahları da mı işlemek zorundayım. içki içerim ama yalan söylemem (atıyorum). birini yapıyorum diye hepsini yapmak zorunda mıyım?

ama
işte bu bakireyim demek için anal seks yapmak
elimde gitmesin diye göstermek ama elletmemek gibi şeylere gidebiliyor, bu noktalarda iyi tartmak lazım -bence.
inan kendisi istemiyorsa yapmıyorsa tamam. günah sınırını öyle çekiyorsa, eyvalllah. ama "onu da yapmasam sevgilimi elimde tutamam" bu çok hoşlanmadığım bir kriter.
Bakireyim demek icin anal yapmak da ne bileyim yani agir sacmalik :D sevgilimi elimde tutamam kriteri konu sahibesi icjn uzucu. Kisinin kendi deger yargilarini cignememesi lazim. Sonu hic iyiye cikmiyor.

Ben avrupadayim. Burada evlenmeden ayni evde yasamak coook normal. Ama hristiyan sayisi az zannedersem. Cogunlugun dinle alakasi yok. Oyle olmayan da vardir muhakkak ama benim gozlemim dindarlar azinlik.

Herkes karşısındakini yaşam tarzı ve inançlarıyla değerlendirse ne iyi olur. Nitekim sevgililikte cinselliği normal bulanlar bunu herkesin normali olması gerekirmişçesine dayatıyorlar karşısındakilere. Son durak evlilik, ama günümüz hayatında her görüşme evlilikle sonuçlanmayabiliyor. Sonra bu tür ayrılıklarla (sevgililik döneminde çok fazla şey yaşadıkları için) duygusal olarak baş edemeyen genç kızlarımız evliliklerinde genelde sorun yaşıyorlar. Aynı şey erkekler için de geçerli. Bir erkeğin böyle hasletlerini yalnızca eşi olacak kişiyle yaşaması bence doğal ve gerekli olan. Konu sahibi muhtemelen bu tür düşüncelerle yazmış konuyu.
Ama son mesaj yazan kişiye de katılıyorum, o halde işin evlilik yolunda ilerlemesi gerekir. Aksi halde uzak mesafe ilişkisi de değilse bu çekime dayanmak çok zor olabilir özellikle erkek için. Ama kendinizi borçlu falan da hissetmeyin.

Ben olsam Firaz'la evlenirdim ya. :KK53: Komik, sevme yeteneği var, Asude Hanım da iyi bir kaynana olabilir bence. Aklı başında mantıklı bir kadın aslında. :)
Ha öpme konusu ayrı tabi :)
Firaz’la evlenen Nursema şurada mutsuzum diye konu açsa adam zaten baştan belliymiş, bile bile lades demişsin deyip linçleriz kızı 🤣

Back