• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililikte öpüsmemek normal mi, buna saygı duyacak erkek var mıdır

6 aylık iliskide ben daha seviyeli bir sekilde görüsmeyi istedigimden öyle bisey olmuyor o da bana saygı duymayı tercih etti ama o fedakarlık yapıyormuş gibi gelmeye basladı bana ve kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım. Bana söyledigi bisey yok bu arada. Her seven erkek saygı duyar mı yoksa ayrılır mıydı baskası olsa?
Ciddi mi değil mi bilmiyorum ama tensel yakınlık kurmadan kimseyle evlenmeyin. Ten uyumu ve çekimi sağlıklı bir beraberlikte çok önemlidir.

6 aylık iliskide ben daha seviyeli bir sekilde görüsmeyi istedigimden öyle bisey olmuyor o da bana saygı duymayı tercih etti ama o fedakarlık yapıyormuş gibi gelmeye basladı bana ve kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım. Bana söyledigi bisey yok bu arada. Her seven erkek saygı duyar mı yoksa ayrılır mıydı baskası olsa?
Size sevgililik uygun değil. Görücü usulü görüşmelisiniz. Çünkü günümüzde sevgili olup öpüşmeyen insan sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Erkeklerin zihin yapısı garip. Size saygı duyan, sizin gibi düşünen kişilerle birlikte olun. Demek ki karşı taraftan bir sinyal aldınız ki bu konuyu açtınız.
Sevgili işleri bana göre değil. Kendinizi iyi tanımanız gerek. Size göre mi değil mi. Daha net karar verirsiniz.

ama el ele tutusmadan da kimse kabul etmez ki gercekci olalım
Yavv ne alakası var. Ne kadar kafan karışık senin. Kocamla nişanlılık döneminde bırak öpmeyi el ele bile tutuşmadık. (Sekse gelince o da ben de çok seviyoruz seksi.) Çünkü inancım gereği böyle. El ele tutup öpemem diyorsan mantık hatası var. Arafta kalmışsın. Kimliğin oturmamış.

İnsanları kalıplara sokan zihniyet bizim ülkemizde çok yaygın. Zannediyorlar ki opmezse , elini tutmazsa seks hayatı kötü olacak ya da vajinismus olacak:)) yani bu beyinde biten bir şey. Karşı tarafı da kendine uygun görmen,sevmenle alakalı bir şey. Ben kocamı nişanlı iken de çok seviyordum. Onun elini tutmamam sevgimi hiç azaltmadi. Gözünden, davranışlarından, konuşmasından anlıyordum. Evlendim. Beklentimin üzerinde bir koca oldu. Yani seçimin,kafa yapın,ne istediğin önemli.

Sen ulkemizde çok yaygın olan araftakilerdensin. Taraf olmayan bertaraf olur.

Valla ben erkek olsam kabul etmezdim zaman kaybı olarak görürdüm sizi.Çünkü sarılıp öpüşemediğin kadınla belkide ten uyumun yok ve bunu anlayamazsın.

Görücü usülü evlensene ? Bu ne böyle hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin çok uyanıksın vallahi

Yavv ne alakası var. Ne kadar kafan karışık senin. Kocamla nişanlılık döneminde bırak öpmeyi el ele bile tutuşmadık. (Sekse gelince o da ben de çok seviyoruz seksi.) Çünkü inancım gereği böyle. El ele tutup öpemem diyorsan mantık hatası var. Arafta kalmışsın. Kimliğin oturmamış.

İnsanları kalıplara sokan zihniyet bizim ülkemizde çok yaygın. Zannediyorlar ki opmezse , elini tutmazsa seks hayatı kötü olacak ya da vajinismus olacak:)) yani bu beyinde biten bir şey. Karşı tarafı da kendine uygun görmen,sevmenle alakalı bir şey. Ben kocamı nişanlı iken de çok seviyordum. Onun elini tutmamam sevgimi hiç azaltmadi. Gözünden, davranışlarından, konuşmasından anlıyordum. Evlendim. Beklentimin üzerinde bir koca oldu. Yani seçimin,kafa yapın,ne istediğin önemli.

Sen ulkemizde çok yaygın olan araftakilerdensin. Taraf olmayan bertaraf olur.
Ne kadar sürede evlendiniz acaba? Bizde nerden baksanız 2 sene var o yüzden simdiden böyle bir durum olsa zaman ilerledikce ister istemez daha büyükleri olur diye cekindim

Ne kadar sürede evlendiniz acaba? Bizde nerden baksanız 2 sene var o yüzden simdiden böyle bir durum olsa zaman ilerledikce ister istemez daha büyükleri olur diye cekindim
6 ay sonra evlendim. 2 sene içerisinde insan illa ki dokunmak , öpmek ister. Bu içten gelen bir şey. Endişeleriniz artacaksa açık açık konuşun. Bu ayıp değil günah değil. De ki benim görüşüm bu. Buna göre davranırım. İster kabul etsin ister etmesin. Herkes kendine göre biri ile yol alsın. İçinde patlayacagina onda patlasın.

Fiziksel temasın istenmesi birini sevince çok normal. İnsan sevdiğini kişiyi öpmek, elinden tutmak, sarılmak ister. Ama bu isteği gerçekleştirip gerçekleştirmemek herkese göre değişebilir. Bunu da iki tarafın bakış açısı, yaşam tarzı, ilişkilere karşı tutumu vs. belirler. İsteğinizin olup sizin deyiminizle daha 'seviyeli' (ki bu kelime talihsiz olmuş) bir ilişki istiyorsanız ve karşınızdaki insan da bunu sorun etmiyorsa sorun yoktur. İsteğiniz varsa ve öpüp, sarılıp, elini tutuyorsanız karşınızdaki insan da bunu sorun etmiyorsa yine sorun yoktur. Yani bunu belirleyecek şeyler ikili ilişkilerdeki taraflardır. Daha seviyeli veya seviyesiz ilişkiler yoktur. Özeliniz sizi ilgilendirir ve siz nasıl ilişkinizi yaşıyorsanız o normaldir.

Ama hiçbir istek yoksa sorun olabilir, bilemedim.

Back