- 15 Şubat 2025
- 30
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi gul ruyasi
Çevremdekiler öyleydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AHayır asla, uyumlu bir burç. Aşırı duygusal oluyorlar.
Burçlar huyu belirliyoHuy diye birşey var herşey burç ile ilerlemiyor. İyi insanlar iyidir kötüler kötü bu kadar net
Yaşınız çok küçük büyük ihtimalle büyüdükçe öğreneceksiniz onlarla pekte alakası olmadığınıBurçlar huyu belirliyo
Hey Allah'ım
Yani olabilir ama çevremde herkesin huyu burcuyla tutuyoYaşınız çok küçük büyük ihtimalle büyüdükçe öğreneceksiniz onlarla pekte alakası olmadığını
Burç yorumları yapanlara bu kadar inanmayın öncelikle. İnsanın ailesinden aldığı bir gen var ve görüp aldığı huylar var. Burca gelene kadar neler neler çıkıyor insanlar da.Yani olabilir ama çevremde herkesin huyu burcuyla tutuyo
Abla balık burcu musun bilmiyorum ama burç yorumları okumam zaten. Ben insanları gözlemlerim burçlarını sorarım hep tutar . Ve istediğime inanırımBurç yorumları yapanlara bu kadar inanmayın öncelikle. İnsanın ailesinden aldığı bir gen var ve görüp aldığı huylar var. Burca gelene kadar neler neler çıkıyor insanlar da.
Aslan burcu hanımı nasıl oluyor de hele?Abla balık burcu musun bilmiyorum ama burç yorumları okumam zaten. Ben insanları gözlemlerim burçlarını sorarım hep tutar . Ve istediğime inanırım
Çocuklardan bahseden kim ? Ben sadece çevremde gördüğüm yetişkin balık burçlarına göre yorumladım. Tanıdıklarım öyleydiKızım balık burcu çok acımasız oyuncaklarını kafama fırlatıyor.
Ben burç yorumcusu değilim açın okuyun internettenAslan burcu hanımı nasıl oluyor de hele?
Balıklara takmışsın o zaman ne diyeyim, zerre inanmam zaten gerek yokBen burç yorumcusu değilim açın okuyun internetten
İyi aferin o zaman ne diyeyimAbla balık burcu musun bilmiyorum ama burç yorumları okumam zaten. Ben insanları gözlemlerim burçlarını sorarım hep tutar . Ve istediğime inanırım