Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Baldı baldan tatlıdır sözünden tiksinmişimdir hep.
Ben de. Zamanında baldızına hallenen ensest sever birinin uydurduğu sözdür bence. Ben fesat yönünden anlarken annem baldızını öyle normal seven birinin uydurduğu söz diye beni kandırmaya çalışmıştı yememiştim. Baldız diye bir türk filmi bile var :)

Kahve muhabbeti bizdede böyledir hep kız kardeşim yapar:) babam en iyi kardeşimin yaptığını söyler pohpohlar.. bizim evdeysek yemek sonrası bi bakarız kahveler hazır,oo süpersin x der eşim kardeşime. Aklımın ucundan geçmez böyle bişey,evet ben güzel yapamıyorum yapanında hakkını yemiyorum :)

Yani sizce normal mi bu? Bana hic normal gelmiyor. Basta geliyordu ama simdi degil.

o ne igrenc bir cumledir ya onu cumleyi kurabilen adamın kafasına hic bakmam birsey indiririm kız kardesinizde 24 yasında bu cumleden rahatsız olup gelmeyi bile kesmesi lazımdı enteresan olaylar ama neden soyledigi anda rezil etmiyorsunuz onu

Gelmesin iste gelmesin istemiyorum de hareketlerini beğenmiyorum gule gule de
Yani kız kardeşi mi gelmesin siz de pek buldumcuksunuz koca severler sizi. Adam halleniyor görmüyor musunuz on kere baldız baldan tatlı demiş. İlla kız kardeşine gerek yok böyle adam için yoldan gelip geçenlere iş yerindekilere de ne gözle bakıyordur baldızına baktıktan sonra...

Mesafeni koru sende kardeşinle her zaman görüşme.
Belki icinde kötülük yoktur kardeşinin ama sen tedbirini al.
Bende enistemle çok yakınım babami kaybettikten sonra ailece hayatımıza giren ilk erkekti.
Onunla oturur icerim dertlesirim ablam hiç bundan rahatsiz olmaz.
Ben bekarken sabahlara kadar üçümüz film izlerdik ablam odasina gider uyurdu vs.
Bence sen kocana güvenmiyorsun ama kurunun yanında yaşta yanmasn diye kardeşine mesafe koy ve gözlemle.
Ben ablasina böyle bir şey yapacağını sanmam.

Masum gibi gorunuyorlar mi size? Bilmiyorum basta normal dedim ama icimdeki kuruntular büyüyor. sanki ben olmasam olanlar olacak gibi geliyor laflara baksaniza .

Yani sizce normal mi bu? Bana hic normal gelmiyor. Basta geliyordu ama simdi degil.
Normal değil zaten sen bastan hata yapmısın cıvımışın mesafe koycaktın hergun evinde ne işi var kardesinin hic esinden cekinmiyomu yani bi erkek sonucta cıvık cıvık hareketler yapıyo baska kız olsa korkar
Belki aralarında bişey var yada olmak uzere ikisini yalnız bırakıp dısarı gidiyim uyuyum deme mazallah kotu bi tabloya uyanırsın

Yani kız kardeşi mi gelmesin siz de pek buldumcuksunuz koca severler sizi. Adam halleniyor görmüyor musunuz on kere baldız baldan tatlı demiş. İlla kız kardeşine gerek yok böyle adam için yoldan gelip geçenlere iş yerindekilere de ne gözle bakıyordur baldızına baktıktan sonra...
Terbiyeli konusun uslubunuza dikkat edin, benim yorumum sizi ilgilendirmez.
Bir kardes ablasinin esine o gozle bakiyorsa sucludur. Esine sucsuz diyen olmadi zaten ama ortada boyle bir durum varken surekli kardeşiyle esi gorussun? konu sahibi israrla bir araya mi getirsin?
Saygisiz saygisiz konusamazsiniz benimle. İsinize bakin

Ben de. Zamanında baldızına hallenen ensest sever birinin uydurduğu sözdür bence. Ben fesat yönünden anlarken annem baldızını öyle normal seven birinin uydurduğu söz diye beni kandırmaya çalışmıştı yememiştim. Baldız diye bir türk filmi bile var :)
Kesinlikle öyle, diğer akrabalık sıfatlarıyla ilgili sözleri biliyoruz elti, görümce vs. hep anlaşmazlık, çekememezlikle ilgili doğruluk payı da var. Bacanak, kayın niye baldan tatlı değil de baldız baldan tatlı? Resmen sapıkça söylenmiş bir söz o yüzden bunun şakasını kabul etmem, normalde geniş görüşlü biriyimdir, öyle herşeyin altında art niyet aramam ama bu sözü sevmiyorum.

Eşinizin diğer kadınlara karşı yaklaşımı nasıl yani herkesle böyle rahat laubali konuşuyor mu yoksa sadece kardeşimiz özel bir durum mu. Bazı adamlar var herkesle vicik konuşur en sinir olduğum erkek tipi:KK43:

Valla bu konuya yorum yapan üyelerimizi anlayamadım. Şöyle ki kız kardeş eniştesini belki abisi tarzında sevip eğleniyor ama koca denen zat bilerek yanlış anlayıp baldız baldan tatlıya getirdi cilveleşiyor kendince olamaz mı? Kız kardeşi eve almayın demek çözüm mü? Adamı o mu yoldan çıkardı? Bugün baldız olur yarın öbür gün eşinin kuzeni yengesi ooo...

Arkadasim nasil sakin kaliyosun Allah askina burada da okudum gercek hayatta da gordum esiyle ablasi kardesi birlikte olan bir suru insancik var
Ortaligi ayaga kaldirmak icin neyi bekliyosun ikisine de bagir cagir ve bir daha kardesinle gorusme neden surekli yemege geliyor sizle yiyor yeter bu kadar da laubali olunmaz ayip ya.
Var tabi aralarinda bir sey
Kim bilir daha yazamadigin neler vardir ki boyle seyleri dusundurduler sana allahin cezalari

İs yeri cok yakin evimize. Onun bahanesiyle sık sık ugriyor ben de bisey demiyorum. Ama artik gözümde büyüdü her sey. Esimin laflari batiyor, kardesimin tavirlari batiyor. İcime attim olay olmasin diye ama icim de doldu.

İs yeri cok yakin evimize. Onun bahanesiyle sık sık ugriyor ben de bisey demiyorum. Ama artik gözümde büyüdü her sey. Esimin laflari batiyor, kardesimin tavirlari batiyor. İcime attim olay olmasin diye ama icim de doldu.
Sen kendini uzecegine ortaligi ayağa kaldir her sey ortaya ciksin, olamaz diyemez kimse olabilir cunku aralarinda bir sey

benim eniştemde benden 2 yaş büyük uzun süre aynı şehirdede yaşadık abim gibi severim ama hiç kakara kikiri muhabbetimiz olmadı. banada garip geldi açıkçası. bence telefonun ses kaydı bölümünü açın ve işiniz varmış gibi başka bir oddaya veya mutfağa gidin. tabi telefonuda çaktırmadan görünmicek biyere koyun bakalım o zaman ne muhabbet dönüyor anlarsınız. sessiz fısıldaşmalar oluyorsa kesin boşayın bence. bu durum kabul edilebilir gibi görünmüyor.

İçlerinde bişey olmasa da bu lafı bir kere duymak bile insanı kocasından da kardeşinden de igreti ettirecek birşey. Kardesiniz de küçük değil eniştesinin bu laflarindan rahatsızlık duymali.
Kocanıza da bir ayar verin,aile içinde yapılacak şaka var yapilmayacak şaka var,koskocaman adam bunu aklı kesmiyor mu.

Esine 1 sey soyleme.kardesinede 1 sey soyleme.bir sure mesafe koy.kardesin mi aradi geliyoruz diye canim cikiyoruz de.
Bi sonrakindr tatlim iste sinemaya gidiyoruz.annemlere geliriz zaten hafta sonu gorursun ablani de.
Bak bu arada esin soruyor mu niye gelmedi hadi gidelim falan.

Evet koca suclu ama koca aldatacaksa baskasiyla da aldatir karaktersizdir,
Lakin o kardesiniz kocanizdan daha yakin o da bunu size ablasina yaparsa yaziklar olsun

Back