Balayında dayak yedim

Niye alisamayasin ? Aslında kendini gostermis ama ite kaka olan olmuş. Artık gelecek hayatına odaklan. Gecmis olsunm

Ciddi degilsinizdir umarım ! Balayına çıkardı diye dovulmeyi göz ardı mi etsin ? Dayak yiyince normal psikolojide mi oluyor insanlar ? Siz çok mu yediniz ?

Yaaa bir anne için çok kötü bir durum. İnşallah çabucak boşanıp kurtulursunuz pi*likten

Ben bir kız annesiyim ve elim ayağım titredi okurken, ses kaydı geldiği anda annenizi düşünemiyorum bile.
Amansız hastalığı varmış maşallah geberememişte, gayet yaşıyor pamuk ipliğine bağlı falan da değilmiş. Şerefim yok diyemeyen de hastayım diyor vay arkadaş ya.
Siz hasta bakıcı değilsiniz, o kadar hastaysa anasına babasına, patronuna yapsın size yaptıklarını bakalım neler oluyor. Ayy yazık bu hasta mı diyecekler? Hastalık falan değil ya, gücü size yetmiş. Ahlak yoksunu faydasız.

adamın attığı ses kaydı bile yeterli olur diye düşünüyorum.
Evet darp günü kendi avukat arkadaşıı ile konuştuğunda öyle söylemiş ben de bazı ses kayıtları almıştım sorun çıkarmasın diye telefonumdan silmesine izin verdim. "senin aileme attığın ses yetiyor benim başka bir delile ihtiyacım yok biliyorsun değil mi dediğimde evet avukat da öyle söyledi demişti

Kocam benim sayemde yurtdisina yerlesecek. Artik sabah aksam döverim en az iki defa döverim bu devirde vize, oturum almak kolay mi?
Bence çok mantıklı. Ben de eşimi beni yurt dışına götürmediği için döveceğim mesela. Şimdi götürdü diye dövme hakkı doguyorsa götürmedi diye dövme hakkı da bize ait olmalı ay of konuyu sulandırmış gibi oldum. Bu kaba saba adamlardan daha iğrenç bir şey varsa o da onlara bir yönden hak veren böyle düşük profilliler işte

Çok seviyordum annesinin umrunda değil. Çok değer verdim üzerine çok titredim ama katıksız bir nankör imiş. Yine de hastalığı zamanında neler yaşadığımı ben biliyorum hala hassasım bu konuda tedavisi de bitmedi 1 yıl daha sürecek gerçekten evlerden ırak bir hastalık ne yazık ki canımı yakabiliyor ama aşacağım inşallah

Yeniden birine nasıl güvenebildiniz? Ben tekrar güvenemem hayata karışamam diye korkuyorum çünkü 8 yıldır neredeyse her gün onunla yemek yedim, onunla gezdim her anım onunlaydı

Ay ne olur yapmayın ya, lütfen yapmayın bu kadar merhamet çok fazla. Şu merhameti kendinize hissedin. Sizi balayında döven, boğazınızı sıkan, kaç saat uzaklıktaki annenize ses kayıtları atan adamın neyine merhamet edeceğim.
Evlerden ırak hastalığı varsa otursun edebiyle tedavisini olsun. Siz mi hasta ettiniz sanki? Her hastalanan ağzımızı burnumuzu mu kıracak?

Uzakta hastalığını yaşasın... Sakın geri adım atmayın. Geçmiş olsun...

Sende dayak yiyorsun sanırım. Dayaktan kafan uçmuş zira.

Aileniz var kimsesiz kalmısim gibi hissediyorum yazmıssiniz.Onlara sıkı sarılın asıl aileniz olmasa neler yapacaktı size bir düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…