- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi Cokcaresizm
Dışarı çıkacaktık hazırlanıyordum benim telefonumu alıp aile wp grubuna girdi ilk dediği şey annen car car konuşmuş oldu sesimi çıkarmadım. ben annemlere gezdiğim yerden fotoğraf vs atmıştım o sırada başka şeyler konuşmuşlar bana yanıt vermemişler o da niye atıyorsun ki ban seni si...lememişler falan demeye başladı ben de benim ailemle olan iletişime karışma. Öyle bile olsa seni ilgilendirmez dedim ki gayet sakince makyaj yapıyorum yapmaya devam ettim bu kendince bir şeyler demeye devam etti. Ben de tekrardan benim annem beni umursamıyor değil bizim öyle bir ilişkimiz yok senin annen seni umursamıyor diye benim de si..klenmediğimi düşünme dedim ve hazırlanmaya devam ettim (çünkü annesi yurtdışına gittiğimizden beri bir kez olsun varsınız mı diye sormadı, oğlu defalarca kez aradı telefonu açmadı) sonra bir şeyler söyledi ama tam hatıralayamıyorum. bu onun zoruna gitti beni tartaklamaya başladı kolumu ters falan çevirdi 3 4 kez tokat attı ben de küfür ettim o sırada duvara yumruk atıp elini kırmış ben vurduğunu fark etmedim ondan sonra sen misin benim anneme küfür eden diye bir tur daha dövdü (boğaz sıkmak, kafa atmak, duvara fırlatmak)
Ooooo sen peki daha neyi dusunuyorsun? Kafani siddetli sekilde vursa elinin ayari kacsa ölürsün farkinda misin? Darp raporu almaliydin ve acilen uzaklastirma alip bosanmalisin...Adami duzeltmeye calisma