• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayında dayak yedim

Dışarı çıkacaktık hazırlanıyordum benim telefonumu alıp aile wp grubuna girdi ilk dediği şey annen car car konuşmuş oldu sesimi çıkarmadım. ben annemlere gezdiğim yerden fotoğraf vs atmıştım o sırada başka şeyler konuşmuşlar bana yanıt vermemişler o da niye atıyorsun ki ban seni si...lememişler falan demeye başladı ben de benim ailemle olan iletişime karışma. Öyle bile olsa seni ilgilendirmez dedim ki gayet sakince makyaj yapıyorum yapmaya devam ettim bu kendince bir şeyler demeye devam etti. Ben de tekrardan benim annem beni umursamıyor değil bizim öyle bir ilişkimiz yok senin annen seni umursamıyor diye benim de si..klenmediğimi düşünme dedim ve hazırlanmaya devam ettim (çünkü annesi yurtdışına gittiğimizden beri bir kez olsun varsınız mı diye sormadı, oğlu defalarca kez aradı telefonu açmadı) sonra bir şeyler söyledi ama tam hatıralayamıyorum. bu onun zoruna gitti beni tartaklamaya başladı kolumu ters falan çevirdi 3 4 kez tokat attı ben de küfür ettim o sırada duvara yumruk atıp elini kırmış ben vurduğunu fark etmedim ondan sonra sen misin benim anneme küfür eden diye bir tur daha dövdü (boğaz sıkmak, kafa atmak, duvara fırlatmak)

Ooooo sen peki daha neyi dusunuyorsun? Kafani siddetli sekilde vursa elinin ayari kacsa ölürsün farkinda misin? Darp raporu almaliydin ve acilen uzaklastirma alip bosanmalisin...Adami duzeltmeye calisma

Ooooo sen peki daha neyi dusunuyorsun? Kafani siddetli sekilde vursa elinin ayari kacsa ölürsün farkinda misin? Darp raporu almaliydin ve acilen uzaklastirma alip bosanmalisin...Adami duzeltmeye calisma
Ayrılmakta kararlıyım sadece süreç beni çok üzüyor yaşadıklarım yıprattı teselli bulmak için burada konu açtım

Ayrılmakta kararlıyım sadece süreç beni çok üzüyor yaşadıklarım yıprattı teselli bulmak için burada konu açtım
Boşanarak çok iyi yapıyorsun canım,bu süreçte üzülmen böyle duygular normal sadece sevdiğin için üzülmüyorsun olan bitene üzülüyorsun ama şöyle düşün devam edersen bugün arkanda olan sen düşme diye seni tutan insanların da sabrı azalacak yarın belki yanında olamayabilirler,şanslı olduğunu gör ,kendi ayakların üstünde de duruyorsun zaten,ha belki beynin senle arada oyun oynar güzel hatırları hatırlayıp bunun da manipülasyonların etkisinde olduğun için olduğunu anlarsın 🥰bir de şunu da düşünme amansız rahatsızlığı vardı acaba ben yarı yolda mı bıraktım diye ,o kadar fedakarlığına minnet etmesi gerekirken seni duvara fırlatıp dövüp tartaklayarak mı karşılığını verecek,annesi arkasında olsun,emeklerine üzülme şunu da düşün bundan sonraki yıllarına üzül devam edersen hep daha kötüsü olacak diye ,bir gün öyle bir noktaya gelirsin ki devam attiğinde seni ne sen ne başkası kurtarabilir.Yani kısacası ben ayrıldım zamanla iyileşeceğim de ve sürece güven 🥰beni ilerde bekleyen daha kötü günlerden kurtuldum ve izin vermedim de kendine !!! :)

Boşanarak çok iyi yapıyorsun canım,bu süreçte üzülmen böyle duygular normal sadece sevdiğin için üzülmüyorsun olan bitene üzülüyorsun ama şöyle düşün devam edersen bugün arkanda olan sen düşme diye seni tutan insanların da sabrı azalacak yarın belki yanında olamayabilirler,şanslı olduğunu gör ,kendi ayakların üstünde de duruyorsun zaten,ha belki beynin senle arada oyun oynar güzel hatırları hatırlayıp bunun da manipülasyonların etkisinde olduğun için olduğunu anlarsın 🥰bir de şunu da düşünme amansız rahatsızlığı vardı acaba ben yarı yolda mı bıraktım diye ,o kadar fedakarlığına minnet etmesi gerekirken seni duvara fırlatıp dövüp tartaklayarak mı karşılığını verecek,annesi arkasında olsun,emeklerine üzülme şunu da düşün bundan sonraki yıllarına üzül devam edersen hep daha kötüsü olacak diye ,bir gün öyle bir noktaya gelirsin ki devam attiğinde seni ne sen ne başkası kurtarabilir.Yani kısacası ben ayrıldım zamanla iyileşeceğim de ve sürece güven 🥰beni ilerde bekleyen daha kötü günlerden kurtuldum ve izin vermedim de kendine !!! :)
Uzun süreli ilişkim vardı ayrıl barış en son ben ayrıldım ama kafamda hala soru işaretleri vardı manipülasyonların etkisindeyim,evlenecektik:) ben 2 ay sonra kendime gelmeye başladım :) şaşırdım bu kadar erkenden daha sağlıklı düşünüyor olmama çünkü o hallerimi özlemişim doğruyu yanlışı ayırt etmeyi özlemişim ..iyi hissetmeyi özlemiştim Sırf güzel ilişki olsun diye mücadelem artık benim boyumu aşmaya başlamıştı,birkaç kez bana dönmeue çalıştı ama kabul etmedim,en son ayrıldığımda da beni suçladı onu zor durumda bıraktığımı söyledi hayatıma hemen birini alarak da iyileşmeye çalışmadım ,sürece güvendim öyle de oldu,sonra başka birisiyle evlendim mutluyum 🥰

Geçinemiyormuşsunuz ki sürekli kavga olduğundan belli farkında da değilsiniz. Geçinme konusunda ılımlı biri olsanız kavga esnasında onun annesine küfür etmezdiniz anneyi neden karıştırdınız. Bunun tamir olması da zor saygı azalmıştır annesi bile küfrettiğinizi biliyor ve kendi havasında belliki. Siz eşinizin değişmesini bekliyorsunuz ama yanlış. ya olduğu gibi kabul edip hiçbişeyi dikte etmeyecek ona da ailesine de saygılı olacaksınız ya da boşanacaksınız. Evliliğe devam edeceksen kendini yormadan zorlamadan saygıyı da koruyarak. Balayında kim kimi yurtdışına getiriyor biraz teşekkür etmeyi de öğren olumlu taraflarına bak
Hanımefendinin kaynanası falan mısınız?

Uzun süreli ilişkim vardı ayrıl barış en son ben ayrıldım ama kafamda hala soru işaretleri vardı manipülasyonların etkisindeyim,evlenecektik:) ben 2 ay sonra kendime gelmeye başladım :) şaşırdım bu kadar erkenden daha sağlıklı düşünüyor olmama çünkü o hallerimi özlemişim doğruyu yanlışı ayırt etmeyi özlemişim ..iyi hissetmeyi özlemiştim Sırf güzel ilişki olsun diye mücadelem artık benim boyumu aşmaya başlamıştı,birkaç kez bana dönmeue çalıştı ama kabul etmedim,en son ayrıldığımda da beni suçladı onu zor durumda bıraktığımı söyledi hayatıma hemen birini alarak da iyileşmeye çalışmadım ,sürece güvendim öyle de oldu,sonra başka birisiyle evlendim mutluyum 🥰
34 yaşındayım :) bu arada

Yani bir kadın başka bir kadına bu konuda nasıl hak etmişsin demeye getirebilir ki 🤷🏻‍♀️
Ama yani bu devirde kim kimi yurt dışına balayına götürüyor ki? Bence mantıklı. Hemen konu sahibinin kocasından özür dileyin

Ama yani bu devirde kim kimi yurt dışına balayına götürüyor ki? Bence mantıklı. Hemen konu sahibinin kocasından özür dileyin
Evet yurtdışı önemli yorumu yazan için :) konu sahibi fiziksel şiddet duygusal şiddet görmüş hiç umrunda değil..

Uzulursun tabiki ama siddetten iyidir...
Nafaka vermemek icin ugrasio demisin ama calismiyor musun sen calisana nafaka yok diye biliyordum
Çalışıyorum derdim nafaka değil istemiyorum da zaten ama o daha olayın sıcağında onun derdine düşmüştü paradan bu kadar korkuyorsa kuralına göre oynarım ben de

Hem de sular seller gibi para akıttı. Hiç düşünmedi sürekli tembihledi canın ne çekiyorsa iste diye sürekli alışveriş yaptırdı. Nankörmüşüm zaten ben yurtdışına çıkarmış ama ona küfür etmişim 3 gün çenemi tutamamışım😉şaka değil bu arada tüküreyim onun yurtdışı seyahatine bazı kadınlar kadınların yüz karası

Hem de sular seller gibi para akıttı. Hiç düşünmedi sürekli tembihledi canın ne çekiyorsa iste diye sürekli alışveriş yaptırdı 😉şaka değil bu arada tüküreyim onun yurtdışı seyahatine bazı kadınlar kadınların yüz karası
Sizin altınlarla falan ödeme yapmamıştır ya da ödemeyi düşünmemiştir inşallah ❤️

Back