• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayında dayak yedim

sizi Allah korumuş bu psikopat heriften öldürebilirdi gerçekten. Merak etmeyin hepsi geçecek hiç bir şey bu durumdan daha kötü olmayacak.
Hala beni suçluyordu küfür ettiğim için kolunu tırmaladığım için o kadar şuursuzdu ki oradan başka ülkeye geçecektik bana "aklını kullan o kadar izin aldın gezelim dönünce boşanırsın, x ülkeye geçecektik sağ ol mahvettiğin için bile dedi,." o şahıs kim tanıyamaz hale geldim 1 haftada

Hala ne sevgisinden bahsediyorsun sen ya seni öldürürüm demiş öldürmeye teşebbüste etmiş boğazını sıkarak, acilen darp raporu ve uzaklaştırma al sonra da def et hayatından.Cesedin ailene ulaşmasın istiyorsan tabi, ulaşsın istiyorsan barışabilirsin.

Boşan kurtul bu gerizekalıdan. Hastaysa gitsin ötede gebersin, her hasta olan kuduz köpek gibi etrafına saldırmıyor... Şerefsizligine hep bir bahane var
Boşanacağım bunların hiçbirini hak etmedim ben elimden geleni yaptım içim çok rahat. Benim ailemi böyle perişan etti ya allahından bulsunlar

çok üzüldüm rabbim kimsenin basına vermesin böyle evlilik olacağına hiç olmasın
kınamak ıcın sormuyorum 8 yıllık bırlıktelıkte hıc belirti vermedi mi? küfür olsun siddet olsun.
alıskanlıkları bırakmak cok zordu bende böyleyim maalesef. gececek zamanla gecmesı ıcın caba gostereceksınız allah korumuş sizi

Ben de buna benzer bir sığıra 10 sene kadar merhamet gösterdim
Sonuçta boşandım (çok şükür), olan yıllarıma ve maddi-manevi kayıplarıma oldu.
Burda asla boşanamaz diye adım çıkmıştı, yokluğuna alışamam onsuz yapamam muhabbeti yapıp duruyordum. Üçüncü günde manipülasyonsuz normal bir hayata alıştım, mutluluktan ağlıyordum hatta :KK70:
Özetle alışırsın, insan iyiye güzele çabuk alışıyor.
Louder ikidir asla boşanamayacak bir kadındım yazıyosun merak edip mesajlarına bakacaktım beşbine yakın mesaj görünce vazgeçtim 🙈

Şu an evli mutlu çocuklusun galiba 😊

Darısı mutsuz ama ayrılmaktan korkan kadınların başına diyelim.

Romantik ilişkilere acıma duygusu girince iş çirkinleşiyor. Karşı tarafta bunun ezikliği de var. Başka problemler, kişilik sorunları hepsi birleşince korkunç bir hata olmuş. Ay hepsini geçtim o kadar uzak ülkeye gitmeye nasıl cesaret ettiniz hasta, tuhaf psikolojide adamla. Hadi evlendiniz de 😬

çok üzüldüm rabbim kimsenin basına vermesin böyle evlilik olacağına hiç olmasın
kınamak ıcın sormuyorum 8 yıllık bırlıktelıkte hıc belirti vermedi mi? küfür olsun siddet olsun.
alıskanlıkları bırakmak cok zordu bende böyleyim maalesef. gececek zamanla gecmesı ıcın caba gostereceksınız allah korumuş sizi
Ufak sinyaller vermişti aslında ama üzdüyse hep telafi etmeye çalıştı yaralarımızı sarmaya çalıştık. Belki inanmayacaksınız ama gerçekten kollarında huzur buluyordum. Düğüne yakın yine geçimsizlik yaşarız diye şüphelerim vardı ama o kadar seviyordum ki bırakamadım, yarım kalmasından korktum. Birlikte o kadar kadar zorluğun üstesinden geldik ki bunu da aşarız sandım. Hiç narsist olduğunu düşünmemiştim ama hem narsist hem de kişilik bozukluğu var bence çünkü yurtdışındayken insanlara karşı inanılmaz sapkın düşünceleri vardı. Ona dğeil kendime kızıyorum zaten her açıdan bana, aileme yakışmayan birini böylesine baş tacı ettim

Niye o ülkede polis çağırmadınız? Otelin resepsiyona gitseniz onlar bile arardı hemen. Şakası yok aylarca çıkamazdı hapisten. Adam sizi öldürmeye niyetlenmiş ya durmasaydı? Tepenize çıkarmışsınız yetmemiş, ne yapsa ne söylese onun adına bahaneler üretmişsiniz. Nasıl yaparım ederim demeyin, şans eseri hayatta kaldığınızı, ölmek üzereyken kurtulduğunuzu düşünün.

Louder ikidir asla boşanamayacak bir kadındım yazıyosun merak edip mesajlarına bakacaktım beşbine yakın mesaj görünce vazgeçtim 🙈

Şu an evli mutlu çocuklusun galiba 😊

Darısı mutsuz ama ayrılmaktan korkan kadınların başına diyelim.

Louderin bu konusu başta cinnetlik basliyor ama mutlu sonlu. Konu sahibi de okusun tavsiye ederim.

Hala beni suçluyordu küfür ettiğim için kolunu tırmaladığım için o kadar şuursuzdu ki oradan başka ülkeye geçecektik bana "aklını kullan o kadar izin aldın gezelim dönünce boşanırsın, x ülkeye geçecektik sağ ol mahvettiğin için bile dedi,." o şahıs kim tanıyamaz hale geldim 1 haftada
Evlenmeden önce de ruh hastalığını gayet göstermiş ne demek 1 haftada tanıyamadım.

Niye o ülkede polis çağırmadınız? Otelin resepsiyona gitseniz onlar bile arardı hemen. Şakası yok aylarca çıkamazdı hapisten. Adam sizi öldürmeye niyetlenmiş ya durmasaydı? Tepenize çıkarmışsınız yetmemiş, ne yapsa ne söylese onun adına bahaneler üretmişsiniz. Nasıl yaparım ederim demeyin, şans eseri hayatta kaldığınızı, ölmek üzereyken kurtulduğunuzu düşünün.
Çünkü katıksız bir saf olarak zarar görsün, üzülsün istemedim. Hapse vs girerse kullanması gerekn ilaçlar var diye merhamet ettim Sadece boşanmak istiyorum artık

Geçinemiyormuşsunuz ki sürekli kavga olduğundan belli farkında da değilsiniz. Geçinme konusunda ılımlı biri olsanız kavga esnasında onun annesine küfür etmezdiniz anneyi neden karıştırdınız. Bunun tamir olması da zor saygı azalmıştır annesi bile küfrettiğinizi biliyor ve kendi havasında belliki. Siz eşinizin değişmesini bekliyorsunuz ama yanlış. ya olduğu gibi kabul edip hiçbişeyi dikte etmeyecek ona da ailesine de saygılı olacaksınız ya da boşanacaksınız. Evliliğe devam edeceksen kendini yormadan zorlamadan saygıyı da koruyarak. Balayında kim kimi yurtdışına getiriyor biraz teşekkür etmeyi de öğren olumlu taraflarına bak

Son düzenleme:
Çünkü katıksız bir saf olarak zarar görsün, üzülsün istemedim. Hapse vs girerse kullanması gerekn ilaçlar var diye merhamet ettim Sadece boşanmak istiyorum artık
Adam darp ediyor öldürmekle tehdit ediyor.Hala ilacı diyorsun bergen triplerine girmeyin
Ve bana küfretti vs diye sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Tahminen yapacaktır. Onun için üzülmeyi bırakman gerek.

Ay korkmayın gebermez. Bi doktora götürürler fenalaşınca.

Back