balayı

Ne saçma. Bence de gidilmez.
Hem görümcen sizi tanıyor bakalım eşi rahat edebilecek mi?
Bence gitmeyin yer mi yok?

görümcenin gelinii balayında istemesi çok tuhaf geldi bana

ne tuhaffff acaba sevmeden mi evleniyor diye düşündüm kabull etmeyin hatta siz yeni evlenmiş olmanıza rağmen ! başbaşa kalmak istemiyor olabilrsiniz ! ama ben eşimle başbaşa tatil yapmak istiyorum deyin :

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için bir mahzuru olmazdı.
Benim balayıma her isteyen gelebilir,çok samimi tanıdıklarımın da balayında tatil yapabilirim.
Aynı odayı,banyoyu kullanmadıktan sonra benim için sıkıntı yok!

Bu yoruma katılıyorum. Tepkiler abartılmış bence. Ben de mesela aşkımdan ölsem de kimseyle başka insanların yanın öpüşüp koklaşacak değilim, ee özelini de çift kendi odasında yaşacaklarsa, yemekti, yürüyüştü sohbetti arkadaşlarla keyifli oluyor. Zaten görüşüp hoş vakit geçirdiğiniz bir çiftse, teklifte ısrarla onlardan geliyorsa bence de bir sorun yok. Sizin içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın diyorum konu sahibi :)

.

aynen cnm hesabı size mi yükleemek istiyorlar acaba diyen bile olmş gerçekten komik :))

balayından yeni gelmiş bir insan olarak fikrimi söyleyeyim; sırf otelde kalınacaksa sıkıcı olur, çok samimi olduğunuz bir aile dostu ya da akraba ile gidilebilir sonuçta 24 saat beraber olmuyorsunuz..havuz deniz ye iç kısmında berabersiniz onun haricinde herkesin odası başka..keyifli bile olabilir kişiler kasılmazsa..
animasyon, gezi, tur kısmı eğlenceli ve keyifli oluyor grupla..

Biz balayına gelen başka bir çiftle tanışıp kaynaşmıştık hatta ayrılırken çok duygusal anlar yaşandı kızla alışmışız birbirimize:)) aynı şehirdeyiz eşlerin iş durumlarını ayarlamasını bekliyoruz misafircilik oynayacağız

odalar ayrı neticede herkes kendi çapında bence olabilir
En önemlisi ben olsam anlaşabildiğim bir çiftse karşımdakiler olur.
Birlikde eğlenip ayrı odalardasınız neticede renk olur.

canım ben olsam kabul etmezdim soraki tatillerinizde birlikte gidin ama balayı özeldir yıllarca hatırlanır birlikte giderseniz balayı olmaz ki zaten ..

malesef kızlar onlar ayarlamışlar gidiliyormuş zaten bana soran yada fikrimi önemseyen yok kendileri oy çokluğuyla karar verdiler. 4 sene sonra tekrar balayı da yapmış olacağım

Ben olsam gitmezdim. Ki zaten genelde eşimle tatil yapmayı yeğlerim. Kalabalık bana göre değil =)

İnsanlar balayına ne kadar da çok anlam yüklemişler.Ne kadar takıntılı bir durum.Ne kadar artniyetli bakılıyor.Bunların aşılması lazım artık.Bunun edeple,ahlakla ne alakası var.Herkes nikahlı sonuçta.Olaya hep cinsellik olarak mı bakılması gerekiyor.
Eğer herkes için sakınca yoksa,yani damatta istiyorsa,gidilebilir ne var ki bunda.Tatilde grup olmak iyidir.Yalnız kalmak istememeişlerdir.Sizinle de kafası uyuyorsa neden olmasın.Yok ilk defaymış,yok özelmiş,yok parayı size yükleyecekler.....
Gereksiz takıntılar.Önemli olan mutlu huzurlu anılarla dolu bir tatil geçirmek.

Görümcen seni çok seviyor heralde bence ayrı gidin siz de başbaşa eşinle vakit geçirin napacaksın cümbür cemaat tatilde ... adı üstünde tatil

aynen cnm hesabı size mi yükleemek istiyorlar acaba diyen bile olmş gerçekten komik :))

Komik olan ne? Burada görümceyi tanıyan var mı herkes acaba neden böyle istiyo olabilirler diye seçenekleri düşünüp yazıyo.

Konu sahibi arkadaşım çok fazla kasıyosun balayı konusunu senin balayın değil oyüzden balayına kaç kişi gidilir, abi varken balayı olur mu kısmını bırak. Eşinle tek başına tatile gitmek isteyebilirsin ancak burada sorun zaten eşin. Resmen seni tınlamamışlar bile kararlar verilmiş çoktan.

Bu durumda sorun balayına kaç kişi gidilir sorunu değil, eşinin senin fikrini almadan karar alması... Konunun içeriği toptan değişti bence.

benim arkadaşlarım kızın 2 kız kardeşi
erkeğin kız kardeşi ve eşi
hep beraber gittiler balayına.
ben çok ilginç bulmuştum.

Bana tuhaf geldi acikcasi.balayina ozel anlamaktan degil de esle basbasa gecirilecek bir tatili olmasin mi insanin.buna da uhtiyac duyuyor insan.heleki yeni evlisiniz.basbasa olmak bana daha cazip gelir sahsen.ama sizin durumunuzda gorumcen talep ediyor o sebeple bisey diyemiyorum.ama sonucta senin de bir soz hakkin olmaliydi.sirf onlarin bereber tatili istiyor olmalari kafi mi yani.ben sahsen hicbir yakinimin balayi tatilinde bulunmak istemem.zorlanmayi da hos karsilamam.karsi taraf istiyor diye de gitmem.eger huzursuz olacaksan sen de itiraz etmeliydin kesin bir dille.ama galiba mecbursun artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gayet de normal bir istek. Asıl sizin garipsemeniz ve altında başka şeyler aramanız çok tuhaf. Bu insanlar 7-24 sevişmeyecekler herhalde?? Tatil dediğin kalabalıkla, sevdiğin insanlarla güzel olur.

Bence gayet makul bir istek.
Sanki size ayni yatak odasinda kalalim denilmis gibi tepki vermis bazi yorumcular.
Balayi cinsellik mi demek oluyor? 7/24 sevisilmiyor herhalde? Tatil sonucta. 2 cift gidince de surekli yapisik gibi gezmenize de gerek yok. Ister gun icinde ayri takilip aksam yemekte bulusulur, ister hep beraber toplanip gun icinde gezilir, aksam ciftler yalniz kalir, vs. Balayina cinsellik degil tatil gibi bakinca gayet normal bir istek bana gore. Millet de merakli degildir bir ciftin balayini izlemeye. Yani sevismek olarak bakinca. Onlarin derdi toplanip tatil yapmak, abartmaya gerek yok.

Boyle birseyin altinda hinlik aramak da sacma. Vay acaba ne tur bir cikari, ne tur bir fesatligi var ki birlikte gidelim diyorlar... Bazi yorumlar bu sekilde olmus, sasirdim. Bu tur dusuncelerle kendi kendinizi doldurmayin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…