- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
- Konu Sahibi guz_cadisi
-
Ha yani düğünden önce cinsellik yaşamayan insanlar sırf sevilmek için evleniyor. Bunu da öğrendiğim iyi oldu, bilmemek ayıp değil tabi :)
merhaba kızlar
direk konuya gireceğim bu yaz görümcem evleniyor bizde mecburen izinlerimizi onların düğün tarihine göre aldık sonrasında da tatile gitmeyi planlıyoruz fakat balayı çifti tutturdu beraber gidelim tatile diyekafam çok karıştı sizce balayı çiftiyle birlikte böyle bir tatil mantıklı mı?
Benim için bir mahzuru olmazdı.
Benim balayıma her isteyen gelebilir,çok samimi tanıdıklarımın da balayında tatil yapabilirim.
Aynı odayı,banyoyu kullanmadıktan sonra benim için sıkıntı yok!
Bazı yorumlar çok komik :)
Ben hiç artniyet görmedim ne var kalabalık seviyolar demekki ben olsam ben de birileriyle denk gelmek isterdim ne var bunda. Evlilikte zaten bol bol yalnız kalıcaklar tatilde kalabalık istemişler. Balayı demek her an sevişmek demek değil heralde
Bravo sizekurduğum cümleden bu anlamı çıkarttınız ya hayran kaldım doğrusu
Ben olsam gitmezdim. Ki zaten genelde eşimle tatil yapmayı yeğlerim. Kalabalık bana göre değil =)merhaba kızlar
direk konuya gireceğim bu yaz görümcem evleniyor bizde mecburen izinlerimizi onların düğün tarihine göre aldık sonrasında da tatile gitmeyi planlıyoruz fakat balayı çifti tutturdu beraber gidelim tatile diyekafam çok karıştı sizce balayı çiftiyle birlikte böyle bir tatil mantıklı mı?
merhaba kızlar
aynen cnm hesabı size mi yükleemek istiyorlar acaba diyen bile olmş gerçekten komik :))
İnsanlar balayına ne kadar da çok anlam yüklemişler.Ne kadar takıntılı bir durum.Ne kadar artniyetli bakılıyor.Bunların aşılması lazım artık.Bunun edeple,ahlakla ne alakası var.Herkes nikahlı sonuçta.Olaya hep cinsellik olarak mı bakılması gerekiyor.
Eğer herkes için sakınca yoksa,yani damatta istiyorsa,gidilebilir ne var ki bunda.Tatilde grup olmak iyidir.Yalnız kalmak istememeişlerdir.Sizinle de kafası uyuyorsa neden olmasın.Yok ilk defaymış,yok özelmiş,yok parayı size yükleyecekler.....
Gereksiz takıntılar.Önemli olan mutlu huzurlu anılarla dolu bir tatil geçirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?