balayı

Son kararınız nedir peki

sakın gitmeyin iyi olur kötü olur
görümce kendi çağırdığını unutur "balayında bile rahat vermediler" der
daha neler artık...

Hadi yaa israrlari fazla oldu galiba.
Amannnn sen eğlenmene bak boşversene sen

Aynen ben artık eğlence kısmına bakmaya çalışacağım

sakın gitmeyin iyi olur kötü olur
görümce kendi çağırdığını unutur "balayında bile rahat vermediler" der
daha neler artık...

canım ben gitmeyi zaten uygun bulmuyorum ama kalabalığa karşı tek kaldım. Mecburum yani bu durumda

Aynen ben artık eğlence kısmına bakmaya çalışacağım

canım ben gitmeyi zaten uygun bulmuyorum ama kalabalığa karşı tek kaldım. Mecburum yani bu durumda

Bende aslında gitmeme taraftariyimdir. Sonuçta insanlar değişebiliyor ilerde ayyy bak balayimizi bile burnumzdn getirdi bile diyebilir. Insanoğlu neler duyuyoruz sonuçta. :?

Eşin ne dedi bu konuda canım?

benim nisan da düğünüm balayı için yunanistanı seçtik ve yanımıza 2 çift daha çapırdık benim yakın arakdaşlarım güzel olacağını düşünüyoruz eğlenmek gezmek için gidiyoruz ve kalabalık daha güzel olur bu bence

Baş başa sıkılıyorlar mı yahu, olmaz öyle şey, gitmeyin..

:) Ay cok sevimliler.. benim kuzrn benden bi sene sonra evlendi kuzen dedigimde amca kızı kardesten farksiz..bize esimle tutturdu kari koca ikiside beraber tatil yaoqlim diye.. hele kuzenimm :) dedim kizim git isine deki misin nesin kocanla basbasa kal azcik tadini cikar bu günlerin. .ben gidemedim evkendigmde balayina da sagolsun kv hergun genetik yakinligi olqn herkesi toplayip toplayıp gelmisti de ben neler yasamistim dedim kuzenimede cik git manyak kizz kocanla gez eglen kimseyi de pesine takma

çok saçma ya bunu isteyen gelin şimdi olmasa da ileride pişman olur.cümbür cemaat her zaman tatil yapılır ama balayı sadece bir kez

biz birde başka bir ülkeye gideceğiz ondan dolayı yanımızda tanıdığımız çiftler olması bize mantıklı geliyor odamız ayrı sonuçda

biz birde başka bir ülkeye gideceğiz ondan dolayı yanımızda tanıdığımız çiftler olması bize mantıklı geliyor odamız ayrı sonuçda

Sizin tercihiniz tabi ama arkadaşlarla ben bir tatile gitsem hele hele başka bir ülkeye sabahtan akşama kadar gezmek isterim. Her yerini görmek isterim. Ama balayı çifti akşam sevişir geç yatar, sabah yatakta keyif yapmak ister, romantik akşam yemekleri yemek ister ki bence bunların hepsini de istemeli. Balayı ile kültür turu arasında fark olmalı bence. Çiftlerden biri gezmeye biri de düğün stresinden sonra eşiyle romantik bir balayı yapmaya geldiyse fark olur gibi geliyor.

aynen öyle çoğunluk bunu istiyor (balayı çiftleri) ama bizde gezmeye gidiyoruz sabahtan akşama kadar gezmeyi eğlenmeyi yorulmayı sonrasında zaten bolca romantik gün geçirebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…