- 1 Nisan 2012
- 968
- 24
- 68
- Konu Sahibi guz_cadisi
-
merhaba kızlar
direk konuya gireceğim bu yaz görümcem evleniyor bizde mecburen izinlerimizi onların düğün tarihine göre aldık sonrasında da tatile gitmeyi planlıyoruz fakat balayı çifti tutturdu beraber gidelim tatile diyekafam çok karıştı sizce balayı çiftiyle birlikte böyle bir tatil mantıklı mı?
Son kararınız nedir peki
gidiyoruz malesef.. Şu durumda kaçınılmaz benim için zevk almaya bakacağım
Hadi yaa israrlari fazla oldu galiba.
Amannnn sen eğlenmene bak boşversene sen
sakın gitmeyin iyi olur kötü olur
görümce kendi çağırdığını unutur "balayında bile rahat vermediler" der
daha neler artık...
Aynen ben artık eğlence kısmına bakmaya çalışacağım
canım ben gitmeyi zaten uygun bulmuyorum ama kalabalığa karşı tek kaldım. Mecburum yani bu durumda
merhaba kızlar
direk konuya gireceğim bu yaz görümcem evleniyor bizde mecburen izinlerimizi onların düğün tarihine göre aldık sonrasında da tatile gitmeyi planlıyoruz fakat balayı çifti tutturdu beraber gidelim tatile diyekafam çok karıştı sizce balayı çiftiyle birlikte böyle bir tatil mantıklı mı?
Baş başa sıkılıyorlar mı yahu, olmaz öyle şey, gitmeyin..merhaba kızlar
çok saçma ya bunu isteyen gelin şimdi olmasa da ileride pişman olur.cümbür cemaat her zaman tatil yapılır ama balayı sadece bir kez
biz birde başka bir ülkeye gideceğiz ondan dolayı yanımızda tanıdığımız çiftler olması bize mantıklı geliyor odamız ayrı sonuçda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?