• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balayı

Niye herkes balayına cinsellik açısından bakıyor anlamadım. Evlenirken abisi bilmiyor mu o kizin sevişeceğini, balayında yanında olursa mı aklına gelecek bu? Tamamen saçmalık. Aklınız fikriniz cinsellikte valla kızlar.

Eğer iyi anlaşıyorsanız bence birlikte gitmekte bir sakınca yok. Biz yalnız gittik balayına, sürekli bizim tayfada olsaydı, şöyle yapardık, böyle yapardık dedik durduk. Sıkıldığımızdan değil, kalabalık olunca daha eğlenceli oluyor herşey.

Balayında olmak sürekli dipdibe zaman geçirmek, öpüşmek koklaşmak mı yani size göre? Bana göre birlikte gidilen bir tatil, kafa dinleme, düğünün stresini atma falan filan. Ne anlamlar yüklenmiş bir tatile yahu.

Düğünden önce bu deneyimi hiç yaşamamış insanlar için ewet sevişmektir. Ama tabi öncesinde cinsellik yaşayanlara alışkanlıklarından dolayı normal gelebilir. Yani onlar için farklı bir durum olmayabilir :52:

merhaba kızlar

direk konuya gireceğim bu yaz görümcem evleniyor bizde mecburen izinlerimizi onların düğün tarihine göre aldık sonrasında da tatile gitmeyi planlıyoruz fakat balayı çifti tutturdu beraber gidelim tatile diye :19: kafam çok karıştı sizce balayı çiftiyle birlikte böyle bir tatil mantıklı mı?

hiç mantıklı gelmedi bu fikir,genelde çiftler yanlız kalmak ister doğal olarak bunlar niye böyle düşündü anlamadım

Arkadaşımın abisi elendi tatile gitmediler bir sene sonra kardeşide evlendi birlikte gittiler daha güzel geçti canımız sıkılmadı dedi arkadaşım bana tuhaf geliyor ben istemezdim en özel bir haftamda milletin işi ne

Düğünden önce bu deneyimi hiç yaşamamış insanlar için ewet sevişmektir. Ama tabi öncesinde cinsellik yaşayanlara alışkanlıklarından dolayı normal gelebilir. Yani onlar için farklı bir durum olmayabilir :52:

Ha yani düğünden önce cinsellik yaşamayan insanlar sırf sevilmek için evleniyor. Bunu da öğrendiğim iyi oldu, bilmemek ayıp değil tabi :)

Benim görümden yani eşimin ablası bizden 3 yıl sonra evlendi. Biz düğünlerinden sonra tatile gittik onlar da bizden sonra aynı yere gelip bize sürpriz yaptılar ben gelin olsam gitmezsin ama o gelindi ve eğlendik yani bir sorun olmadı bizim açımızdan

merhaba kızlar

direk konuya gireceğim bu yaz görümcem evleniyor bizde mecburen izinlerimizi onların düğün tarihine göre aldık sonrasında da tatile gitmeyi planlıyoruz fakat balayı çifti tutturdu beraber gidelim tatile diye :19: kafam çok karıştı sizce balayı çiftiyle birlikte böyle bir tatil mantıklı mı?

Biz balayina giderken esimin arkadasi ve eside geldi bizimle biz cagirmistik ve cok eglendik guzel vakit gecirdik.Sonucta odalar farkli yani ayni odada kalinmiyor ki.Anlasabiliyorsaniz guzel olabilir bence.

Tabiki yalnız gidin ya düşünmeniz bile saçma olmuş..

acaba masrafları mı yükleyecekler başka bir sebep gelmedi aklıma
ben gitmezdim eşiniz için daha tuhaf olmaz mı yaa:44:
ben abi olayım gidemezdim heralde tövbe tövbee:1:

bende böyle düşünüyorum.
masraflardan başka birşey gelmedi aklıma.

kesinlikle gitmemelisiniz.:34:

Hiç cinselik yaşamadım ama balayı sevişmek olarak gelmiyo bana. Balayı çiftler şu düğün stresinden arınsınlar diye var. Oyüzden genelleme yapmayalım bence:31:

Eğer siz balayı çiftiyle gidelim diye tuttursaydınız konu farklı olurdu ne işiniz var ilk tatilleri derdim de çift kendi istiyomuş.
Oyüzden durup ayy abisinden utanır insan cıkcık demek çok yersiz.
Evlenmiş kız sevişirken niye utansın sanki gözünüzün önünde gelişecek malum durumlar.
Oldu olacak evlenenler babalarınıza görünmeyin o da biliyo aynı yatakta uyuduğunuzu ha balayı ha normal zaman:27:

Ben iki türlü düşündüm kalabalık daha çok eğleniriz gezeriz diye düşündüler, ikinci olarak da maddi konuları eşin üstlenir diye düşünmüş olabilirler.

İstemiyosanız net söyleyin bayadır bi'yere gidemedik biz de başbaşa olalım sonra hep beraber gideriz diye:44:

Bütün yorumları okumadım ama başka bir ülkede misiniz acaba?? Yani gorumceniz abisini çok sık görmüyorsa yani senede 1-2 defa görüyorsa bence mantıklı :) anlaşabiliyorsanız bence çok eğlenceli olur

sadece ve sadece sizi ilgilendiren evlenmeden önce cinsellik yaşayıp yaşamadığınız ayrıntısını nasıl bu kadar rahat yaabiliyorsunuz anlayamadım.bakire olarak evlendiğiniz sadece sizi ilgilendirir.buraya yazmannız gelin görümce balayı tatiline gitme fikrinden daha garip geldi.bence gidilebilir.odalar ayrı yataklar ayrı.balayımız hayatımın en özel günleriydi.kimbilir belki de odaya tıkılıp kalmadığımız gittiğimiz yerin altınıüstüne getirdğimiz içindir.odaya tıkılıp saaltlerce çıkmasam sanırım çok kötü hissederdim.görümceniz ve eşiyle iyi anlaşıyorsanız gitmekte sakınca yok bence.

Bazı yorumlar çok komik :)

Ben hiç artniyet görmedim ne var kalabalık seviyolar demekki ben olsam ben de birileriyle denk gelmek isterdim ne var bunda. Evlilikte zaten bol bol yalnız kalıcaklar tatilde kalabalık istemişler. Balayı demek her an sevişmek demek değil heralde

Benim kuzenimde arkadaşlarıyla gitmişti. Ablamlar tek gitmişti çok sıkılmışlardı. Bence kalabalık ortamları seven insanlar ben olsam giderdim eğer iyi anlaşıyorsam mis gibi eğlenceli bir tatil olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkes birbirini seviyorsa çok eğlenceli olur bence sonuçta 24 saat boyunca sevişmeyecekler :)

balayı insanların bir kere gittiği bir şey ondan dolayı bence çiftin yalnız gitmesi daha uygun.

sonuçta önlerinde bir sürü tatil olacak onlar da kalabalık giderler istedikleri gibi eğlenirler.

bence balayı biraz romantik olmalı.:12:

ne var ki bunda yatak odasında gelip aramıza yatın mı demiş her tatıl 4 gunden sonra sıkıyor ne kadar cok kişi okadar güzel

Ben gitmezdim, balayı cıftını yalnız bırakmak ıcın degıl (onlar ıstıyor cunku), eşimle basbasa gitmek ıstedıgımden.
Balayımızda ıkımızdık esımle ama orada tanıstıgımız cok ınsanlar oldu, hatta bır kacıyla gorusuyoruz hala, geçenlerde bır çift haftasonu ıcın evımıze geldı kaldı. bu şekilde tanısıp kalabalıklık güzel gelmıstı ama benımle bırının gıdıp her daım aynı kısılerle vakıt gecırmek sıkıcı olurdu.

Bnlar sizi cok sevdiği icin v3 de sıkılmamak için cagitiyor olabilirler. Onlar kendilerini kasmiyor siz kndinizi kasiyorsunuz. Bosvern szin canınız nasıl istiyorsa öyle yapın. Sonuçta balayı ilk tatil diye gectigindende ozeldit. Tutup yilllar sonra ayyy balayimizada yengemlerle gttydik drmrzse sknti yok. Ben siz k4ndnizi düşünün öyle karar verin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar

Değil bence. Hem onlar da yalnız kalsınlar canım ne garipler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back