Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Bende okudum baya cogu kisi kullandigim ay kaldim yazmış bazıları da kur yuzunden kist oldu yazmis
Evet kist yapanda olmuş . Acayip iştahım açıldı öküzler gibi yiyorum kürü yemedim daha karnım tok az vakit geçmesini bekliyorum :)) kilo almaya çalışıyorum zaten belki alırım bu sayede :) kürle ilgisi varmı bilmiyorum ama doymak bilmiyorum :))))

Benim istahta degisiklik yok ben kuru tok karna yiyorum yoksa mide yanmasindan duramiyorum dun gece cok rahatsiz oldum

Ben bu ay kullandım şimdi beklemedeyim hatta 3 gün erken yumurtlama oldu ve çatldı normalde bende değil çatlam yumurtlama olmazdı. Düzensiz adetlerim var. Bat 2 mart bekliyorumm

Ben bu ay kullandım şimdi beklemedeyim hatta 3 gün erken yumurtlama oldu ve çatldı normalde bende değil çatlam yumurtlama olmazdı. Düzensiz adetlerim var. Bat 2 mart bekliyorumm
Ay bize mutlaka haber ver olur mu . Akıntı kasik agrisi vs oldu mu canim

Ay bize mutlaka haber ver olur mu . Akıntı kasik agrisi vs oldu mu canim
Valla kuzum şöyle yumurtlamadan ve çatlamadan sonraki günde kasık batmalarım vardı özellikle sağ kasık. Yattığımda daha batmalar oluyordu gaz sancısı gibiydi. Ara ara ateş basmaları geliyor. Bu sabahtan akşama kadar bişey yiyemedim canm hiç bişey istemedi. Sağ bel kemiğimde ağrı ve bel boşluklarımda ağrılarım oluyor. Bu sabah peçeteye tuhaf bir akıntı geldi kahverengi desem değil turuncu desem değil bi damladan az dahada görmedim. Göğüslerimde hasaslık yok sadece koltuk altıma doğru üst kısımlarda gün içinde üşütürsünde sancı saplanır ya öyle oluyor Genital bölgemde de baskı hissediyorum acaba enfeksiyon mu var. 8 aydır denemede olduğum için sürekli kendimi izliyorum her hareketi dinliyorum

Valla koltuk altına doğru olan sancı gebeliğin en basında oluyo çoğu kişi göğüs agrisindan basliyo belirtilere özellikle koltuk altı dediğin . Bata 12 gün var dimi . Daha önce böyle belirtiler oldu mu hiç . Ama gebelik olmuş olsa bu kadar erken başlar mi bilmiyorum . İnsallah vardır içerler biseyler :)

Yokk olmamıştı 3 ay önce bi göğüslerim dolmuştu oda yumurtlamadan dolayıydı adete kadar sürdü ama uçlarına domunamazdım. Şimdi koltuk altından ara ara oluyor. İnşallah vardır takıntı yaptım zaten şu 12 gün nasıl geçer bilmiyorumm

Çok iyi anlıyorum seni . Takıntı yapma ne kadar üzerine düşersek o kadar olmuyo yaşayıp görüyoruz . Düşünme demiyorum çünkü bende yapamıyorum hatta bana diyenlere de gıcık oluyorum . Ama takıntı haline getirme kendini oyala . Mesela ben kanevice yapmaya başladım aslında sevmem öyle elişi falan ama sırf oyalanmak icin ogrendim yapıyorum gayet dağıtıyo beni en azından aglamayi kestim. Bu süreç hiçte kolay değil ama elimizden geleni yapalım rabbim en hayırlısını versin

Senin bat ne zamann ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…