- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Ya içim kıpır kıpır deme öyle seyler :))))Benim hamile kaldigim ay da erken bitmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya içim kıpır kıpır deme öyle seyler :))))Benim hamile kaldigim ay da erken bitmisti
Bununla bir ilgisi var mi hamileligin onu bilmiyorum amaYa içim kıpır kıpır deme öyle seyler :))))
Genelde hamile kalmadan önce ya gecikiyo yada erken geliyo .Bununla bir ilgisi var mi hamileligin onu bilmiyorum ama
Ben soyle bi karistirip bir tatli kasigi yiyorum ama dolu dolu degilSimdi yedim kürü yalnız ben ölçülü yemedim galiba çok az kaldı bu yetmezki 1 hafta daha . Fazla mi yedim acaba yaaa
Ama bizde adet kisa surdu gecikme erken gelme yok kiGenelde hamile kalmadan önce ya gecikiyo yada erken geliyo .
Ben dolu dolu yedim hatta ilk gün 1 yemek kasigi dolusu yedimBen soyle bi karistirip bir tatli kasigi yiyorum ama dolu dolu degil
Ben o kadar yiyemem ya tatli kasigi silme oluyor ama altinda da karistirirken yapisanlar oluyor birazBen dolu dolu yedim hatta ilk gün 1 yemek kasigi dolusu yedim
Bu ay erken oldum dememismiydin yanlış mi hatırlıyorumAma bizde adet kisa surdu gecikme erken gelme yok ki
Yok zamaninda oldum ama adet kisa surduBu ay erken oldum dememismiydin yanlış mi hatırlıyorum
Ben fazla kaçırdım o zaman basıma is açıcam durduk yerdeBen o kadar yiyemem ya tatli kasigi silme oluyor ama altinda da karistirirken yapisanlar oluyor biraz
Hıı ben erken oldun sanarak öyle dedim canim . Erken bitmesini küre bağlıyorum herkes öyle yazıyo bide geciken çok oluyo insallah gecikmeyiz ben 26 günde oluyorum ama en son 30 da oldum bu ay batı 30. Gün olarak hesaplicam eğer geçerse ayvayı yedim demektirYok zamaninda oldum ama adet kisa surdu
Ben 30 gunde oluyorum geneldeHıı ben erken oldun sanarak öyle dedim canim . Erken bitmesini küre bağlıyorum herkes öyle yazıyo bide geciken çok oluyo insallah gecikmeyiz ben 26 günde oluyorum ama en son 30 da oldum bu ay batı 30. Gün olarak hesaplicam eğer geçerse ayvayı yedim demektir
Hemen hemen aynıyız hayırlı haber alırız insallahBen 30 gunde oluyorum genelde
Eger bu ay hamile kalirsak bu macundan derim kesinHemen hemen aynıyız hayırlı haber alırız insallah
Ben hiç hamile kalamadım 14 ay oldu gerçekten kalırsam bu kürü önüme gelene yayarım :)))Eger bu ay hamile kalirsak bu macundan derim kesin![]()
Ben inofolic combi ilacıyla 2.ayda hamile kalmistim buda yumurta gelistirdigi icin ise yarar belkiBen hiç hamile kalamadım 14 ay oldu gerçekten kalırsam bu kürü önüme gelene yayarım :)))
İnsallah dua ediyorum hep olucak inanıyorum .. eğer bu ay olmazsa bende ona başlicamBen inofolic combi ilacıyla 2.ayda hamile kalmistim buda yumurta gelistirdigi icin ise yarar belki
Ben ondan kalan 6 tane var onu da iceyim diyorumİnsallah dua ediyorum hep olucak inanıyorum .. eğer bu ay olmazsa bende ona başlicam
İçme hem kür hem o fazla buyur kiste döner diye korkuyorum zaten içmişsin bırak gerisini bence Bu ay olmazsa içersin . Tabi benim fikrim canimBen ondan kalan 6 tane var onu da iceyim diyorum