• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Başım felaket ağrıyo bu kür yapmış olamaz dimi herseyi buna bağlıyorum :))

Sanmam canim bende öyle bisey yok sadece adetim kisa surdu ve benim hamile kaldigim ay da adetim kisa sürmüştü tesaduf mu bilemedim
Ay insallah yaa :) benim az az geliyo simdi yarin tamamen biter büyük ihtimalle . Benim içimde böyle değişik bi his var ya . Ben çok kür yaptım bu kadar heyecan yapmadım kendimi kaptırmak istemiyorum ama mesela bu konuları okuyunca falan hep moralsiz oluyodum simdi içimde değişik bi his var sanki olucakmis gibi . Kürü uyguluyorum diye desem öncesinde böyle olmazdım geçen ay hsg çekildim umutluydum evet ama sebepsiz heyecan yapmiyodum. İnsallah boş çıkmaz içimdeki his hamile kalırız insallah

S Sedaaedaa34 ben hamile kaldigim ay 2 gun yogun gelmisti sonra 2 gunde leke geldi benimde bitti sayilir adet ped batmiyor bile yumurtladigimi anladigimda yazarim canim ama daha erken

S Sedaaedaa34 ben hamile kaldigim ay 2 gun yogun gelmisti sonra 2 gunde leke geldi benimde bitti sayilir adet ped batmiyor bile yumurtladigimi anladigimda yazarim canim ama daha erken
Benimde bu ay ilk iki gün ped yetiştiremedim hatta yatılı misafirliğe gittim 2 dk bir wc ye gidiyodum çok utandım :) 1 paket bitirdim 2 günde hiç bu kadar yoğun olmamıştı ben hsg çekildim diye ona yordum

Back