- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Canim normalde kullaniyo musun ve bu macun tiroide de iyi geliyomusSuan hastaneye gidiyorum tiroid icin ilaç kullanmaya baslicam. Bu tiroid ilacı kullandığım ay düşer mi bi bilgin var mi canimNaberr
Hayır ilk defa kullancam canim . Olmadı ben yarin tekrar kan verir bakarım tiroideCanim normalde kullaniyo musun ve bu macun tiroide de iyi geliyomus
Evet doktor ne dicek bakalimHayır ilk defa kullancam canim . Olmadı ben yarin tekrar kan verir bakarım tiroide
Yarin sabah tekrar kan tahlili istedi . Mart’ın 8 inde usg cekiceklermis bogazdan of yaEvet doktor ne dicek bakalim
O zamana kadar macunu yemeye devam et bakalımYarin sabah tekrar kan tahlili istedi . Mart’ın 8 inde usg cekiceklermis bogazdan of ya
Hastahane bana 1 saat uzaklıkta burda bi akrabada kalcam eşimi aradım kürü bana getir dedim :))) nelere kaldık yarabbimO zamana kadar macunu yemeye devam et bakalım
Hahahhaah iliskilere ne zaman baslicaksinHastahane bana 1 saat uzaklıkta burda bi akrabada kalcam eşimi aradım kürü bana getir dedim :))) nelere kaldık yarabbim
Bu akşam malum misafirlikteyim yarin baslicam :))) ben sana bisey danışıcam canimHahahhaah iliskilere ne zaman baslicaksin
Bende baslicam bu aralar nedir canim sorBu akşam malum misafirlikteyim yarin baslicam :))) ben sana bisey danışıcam canim
Ben inanmam boyle seyleri canim bosver hamamla ne alakasi var yani buharla alakaliysa evde de beline havlu bagla buhara durNaberr
Eşim 2 gün önce hocaya sordurmuş kendisini . Sadece benim icin biseyler söyle demiş . Ama hoca dediğine göre baya iyimis . Hocada sen çocuk istiyosun demiş eşim sok oldum diyo . Çocuğun olucak demiş çok zaman yok ama çokta yakın dememiş . Ama cok zaman yok demiş üstüne baka baka . Çok erkek istiyosun ama kız çocuğun olucak demiş . 2 Tane çocuğun olucak demiş . Ve bunları baba burda misafirlikte söyledi sinir oldum . Ayrıca şaşkınım inanmak istemiyorum sonuçta allahtan başkası geleceği goremez dimi . Kafam çok karışık ya sebepsiz saatlerce ağlayasım var . İçim çok huzursuz inansam gunah olur inanmak istemiyorum zaten ama hoca başka şeyler söylemiş hepsi çıkmış . (Başkaları icin söylemiş) . Bana akıl ver ne dusunecegimi bilmiyorum öyle salak gibi düşünüyorum çok moralim bozuldu . Hem eşime çok kızdım neden gittiğini bana söylemedi diye hemde böyle bisey olabilir mi yanı bilmiyorum . Ha birde hamama gitsin öyle olucak demiş .
Onu yaptım denedim olmadı . Kafam karıştı moralim bozuldu gereksiz yereBen inanmam boyle seyleri canim bosver hamamla ne alakasi var yani buharla alakaliysa evde de beline havlu bagla buhara dur
Hic kafana takma bence gereksiz işlerOnu yaptım denedim olmadı . Kafam karıştı moralim bozuldu gereksiz yere
Bencede ama eşim öyle anlattı ki sinir oldumHic kafana takma bence gereksiz işler
Of iyice stres oldum ya . Ultrason 8 Mart’ta ona daha çok varDur bakalim doktor ne diyecek ultrasonda ne cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?