- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Kiz korktum bi an nasil bakarizHiç belli olmaz :)
Ben 1 tane istiyorum rabbim versinde istediği kadar versin :) bakılır be bisey olmaz ama kaynana daha çıkmaz benim evimden bana 1 yeter :))Kiz korktum bi an nasil bakariz
Ayyy bide ikiz olmasın
Evet . İkizi bile olan olmuş bu kürle :) bekliyoruz iste daha yolun basındayız
Benimkilerin ikiside uzakta :) iki bebege bakmaya maddiyatta yetmezBen 1 tane istiyorum rabbim versinde istediği kadar versin :) bakılır be bisey olmaz ama kaynana daha çıkmaz benim evimden bana 1 yeter :))
Senin deneyip hamile kalan tanidiginda mi ilk ayda hamile kaldiİste o zaman ayvayi yediniz
Evet, hatta ben tahmin etmedigimden ufak capli bi sok yasamistim :))Senin deneyip hamile kalan tanidiginda mi ilk ayda hamile kaldi
Benim hormonlarda pek sorun yoktu lh cok az yuksekti ve estradiol 10duEvet, hatta ben tahmin etmedigimden ufak capli bi sok yasamistim :))
Kiz korktum bi an nasil bakariz
benimkilerde 2 saat uzagimdalar ama çocuk olursa bağlasalar durmazlar ilk olucak onlar icin :)Benimkilerin ikiside uzakta :) iki bebege bakmaya maddiyatta yetmez
E2 10 olduğu icin bunu kullanman çok iyi olucak . Yumurtan sağlıksız oluyo dusuk oluncaBenim hormonlarda pek sorun yoktu lh cok az yuksekti ve estradiol 10du
Bizimkilerde gelir tabi canim :)benimkilerde 2 saat uzagimdalar ama çocuk olursa bağlasalar durmazlar ilk olucak onlar icin :)
Hayırlısıyla olsunda şaka bir yana hepsine kapım acık bu ay olumlu sonuç alicaz insallah inanıyorum . Bol bol dua edelim bunu bize vericek olan tek rabbim insallah dualarımız Kabul olucakBizimkilerde gelir tabi canim :)
Umarim canim ya yumurtalar fazla gelisip kiste donmesin deHayırlısıyla olsunda şaka bir yana hepsine kapım acık bu ay olumlu sonuç alicaz insallah inanıyorum . Bol bol dua edelim bunu bize vericek olan tek rabbim insallah dualarımız Kabul olucak
Valla ben diger hormonlarimi hic hatirlamiyorum ama bi tek amh dusuktu galibaBenim hormonlarda pek sorun yoktu lh cok az yuksekti ve estradiol 10du
Kötü düşünmeyelim insallah öyle bisey olmayacakUmarim canim ya yumurtalar fazla gelisip kiste donmesin de
Umarim yumurtalar kiste donusmez fazla büyüyüp kist olanlar olmusValla ben diger hormonlarimi hic hatirlamiyorum ama bi tek amh dusuktu galiba
Amh ye nasıl bakiliyo ben onu hiç bilmiyomValla ben diger hormonlarimi hic hatirlamiyorum ama bi tek amh dusuktu galiba
Ya bunu 2 hafta kullananlar var hamile kalmışlar belli olmuyo . Dikkat ettimde e2 si yüksek olanlar kullanınca genelde kist olmuş . Yüksek olunca zaten yumurta sağlıklı oluyo bide Kür yapmış fazla olup kiste dönüşmüşUmarim yumurtalar kiste donusmez fazla büyüyüp kist olanlar olmus
Umarim yumurtalar kiste donusmez fazla büyüyüp kist olanlar olmus
Amh ye nasıl bakiliyo ben onu hiç bilmiyom
Adetin 2. Günü hormon verirken mi bakılıyor buna yoksa normal her zaman bakiliyomuUmarim olmaz oyle bi sey
Kandan bakiliyor, yumurta rezervini gosteriyor
Benim biraz midemi agritiyo sende de oluyo muYa bunu 2 hafta kullananlar var hamile kalmışlar belli olmuyo . Dikkat ettimde e2 si yüksek olanlar kullanınca genelde kist olmuş . Yüksek olunca zaten yumurta sağlıklı oluyo bide Kür yapmış fazla olup kiste dönüşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?