- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
İlk gün çok kötü oldum ama suan biseyim yok . Ben hemen su içiyorum yedikten sonra ilk gün içmedim çok agridi . Sen su iciyon mu hemenBenim biraz midemi agritiyo sende de oluyo mu
Yok icmiyorum yedikten sonraİlk gün çok kötü oldum ama suan biseyim yok . Ben hemen su içiyorum yedikten sonra ilk gün içmedim çok agridi . Sen su iciyon mu hemen
Su iç biraz ağrımaz dicem Ama belkide su içince etki etmez bende içmesem mi offffYok icmiyorum yedikten sonra
Her zaman bakilabiliyor hatirladigim kadariylaAdetin 2. Günü hormon verirken mi bakılıyor buna yoksa normal her zaman bakiliyomu
Bence farketmezSu iç biraz ağrımaz dicem Ama belkide su içince etki etmez bende içmesem mi offff
Yedikten 5 dk sonra içerim bundan sonraBence farketmez
Aç diye okudum heryerde bilmiyomkiS Sedaaedaa34 tok karna yesek nolur ki ac karna yedigimiz icin midemiz agriyormus arastirdim biraz
Ben bu sefer ufak biseyler atistirip yedim canim ac karna cok agritti midemiAç diye okudum heryerde bilmiyomki
Olsun o kadarciktan bisey olmaz :)Ben bu sefer ufak biseyler atistirip yedim canim ac karna cok agritti midemi
Benim adet 6 gün sürerdi bugün 5. Gün dün aksamdan beri kesildi anlamadım biseyOlsun o kadarciktan bisey olmaz :)
Benim de 5 gub falan surerdi dun 3.gundh gece bitti gibi simdi leke geliyo sadece :)Benim adet 6 gün sürerdi bugün 5. Gün dün aksamdan beri kesildi anlamadım bisey
Aynen ya :) ya baticaz ya çıkıcaz hadi bakalım :)Benim de 5 gub falan surerdi dun 3.gundh gece bitti gibi simdi leke geliyo sadece :)
Sanmam canim bende öyle bisey yok sadece adetim kisa surdu ve benim hamile kaldigim ay da adetim kisa sürmüştü tesaduf mu bilemedimBaşım felaket ağrıyo bu kür yapmış olamaz dimi herseyi buna bağlıyorum :))
Ay insallah yaa :) benim az az geliyo simdi yarin tamamen biter büyük ihtimalle . Benim içimde böyle değişik bi his var ya . Ben çok kür yaptım bu kadar heyecan yapmadım kendimi kaptırmak istemiyorum ama mesela bu konuları okuyunca falan hep moralsiz oluyodum simdi içimde değişik bi his var sanki olucakmis gibi . Kürü uyguluyorum diye desem öncesinde böyle olmazdım geçen ay hsg çekildim umutluydum evet ama sebepsiz heyecan yapmiyodum. İnsallah boş çıkmaz içimdeki his hamile kalırız insallahSanmam canim bende öyle bisey yok sadece adetim kisa surdu ve benim hamile kaldigim ay da adetim kisa sürmüştü tesaduf mu bilemedim
Erken yumurtlama olursa mutlaka haber ver olur mu. Normalde kaçıncı günlerde yumurtlama oluyoSanmam canim bende öyle bisey yok sadece adetim kisa surdu ve benim hamile kaldigim ay da adetim kisa sürmüştü tesaduf mu bilemedim
Benimde bu ay ilk iki gün ped yetiştiremedim hatta yatılı misafirliğe gittim 2 dk bir wc ye gidiyodum çok utandım :) 1 paket bitirdim 2 günde hiç bu kadar yoğun olmamıştı ben hsg çekildim diye ona yordumS Sedaaedaa34 ben hamile kaldigim ay 2 gun yogun gelmisti sonra 2 gunde leke geldi benimde bitti sayilir adet ped batmiyor bile yumurtladigimi anladigimda yazarim canim ama daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?