Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Başım felaket ağrıyo bu kür yapmış olamaz dimi herseyi buna bağlıyorum :))

Sanmam canim bende öyle bisey yok sadece adetim kisa surdu ve benim hamile kaldigim ay da adetim kisa sürmüştü tesaduf mu bilemedim
Ay insallah yaa :) benim az az geliyo simdi yarin tamamen biter büyük ihtimalle . Benim içimde böyle değişik bi his var ya . Ben çok kür yaptım bu kadar heyecan yapmadım kendimi kaptırmak istemiyorum ama mesela bu konuları okuyunca falan hep moralsiz oluyodum simdi içimde değişik bi his var sanki olucakmis gibi . Kürü uyguluyorum diye desem öncesinde böyle olmazdım geçen ay hsg çekildim umutluydum evet ama sebepsiz heyecan yapmiyodum. İnsallah boş çıkmaz içimdeki his hamile kalırız insallah

S Sedaaedaa34 ben hamile kaldigim ay 2 gun yogun gelmisti sonra 2 gunde leke geldi benimde bitti sayilir adet ped batmiyor bile yumurtladigimi anladigimda yazarim canim ama daha erken

S Sedaaedaa34 ben hamile kaldigim ay 2 gun yogun gelmisti sonra 2 gunde leke geldi benimde bitti sayilir adet ped batmiyor bile yumurtladigimi anladigimda yazarim canim ama daha erken
Benimde bu ay ilk iki gün ped yetiştiremedim hatta yatılı misafirliğe gittim 2 dk bir wc ye gidiyodum çok utandım :) 1 paket bitirdim 2 günde hiç bu kadar yoğun olmamıştı ben hsg çekildim diye ona yordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…