- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Yok canim simdi baslayabilirsinKöydeyim canim giremiyorum internete zor cekiyo. Ben iyice sokuldum adet oldum tamamen 3. Günüm iste . İnfolic adet bittikten iki gün sonra iciliyodu dimi .
Ciddi mi yaa ben koydeyim ancak yarin alabilirim 5. Günüm oluyo başlasam fayda edermiYok canim simdi baslayabilirsin
Olur heralde canim net bilmiyorum bende adet oldum bugun bendeCiddi mi yaa ben koydeyim ancak yarin alabilirim 5. Günüm oluyo başlasam fayda edermi
Hadi yaaOlur heralde canim net bilmiyorum bende adet oldum bugun bende
Alistim galiba artik hic üzülmedim yarim paket o ilactan vardi onu icecem bende yineHadi yaabende ilacı alamadım bu aydan geçti bidahaki ay kullanırım artık bu ay soğan kuru yapcam sadece . Üzülme sende canim hiç değilse gecikmedin
Mayıs ayı bize iyi gelir insallahAlistim galiba artik hic üzülmedim yarim paket o ilactan vardi onu icecem bende yine
Hic duymadim canim ama doktor böyle konuştuğuna gore iyidir devlete mi gidiyorsun ay hadi bu ay olsun yaNaberr canim bugun doktora gittim yumurtlama takibi yaptiricam bu ay . GynOsitol diye folic asit verdi . Yumurtayı hızlı büyütüyormuş. Bugun adet olalı 8. Günüm , yumurtam 13 mm olmuş Salı gününe kadar bu ilaçla büyür yumurtan dedi . Pazartesi iliski olsun Salı günü gel çatlama iğnesi yapicam dedi . Yumurtaların çok kaliteli hiç bi sıkıntın yok bu ay hamile kalırsın büyük ihtimal çünkü yumurtan çok erken büyümüş dedi . Heycanlandim ya . İlacın ismini ilk defa duydum araştırdım biraz iyi biseye benziyo fiyatı 130 tl hiç duydun mu bunu
Yok özele gittim . İnsallah olur ya doktor çok güzel konuştu kafam rahatladı valla çok pozitifti. Ben bu işi yapicam sen bana bırak diyo :) ümitlendim bayaHic duymadim canim ama doktor böyle konuştuğuna gore iyidir devlete mi gidiyorsun ay hadi bu ay olsun ya
Umarim canim bende inofolic iciyorun atesimi falan olcmuyorum bu ayNaberr klomen gibi bi ilaçmış bu kist yapmıyormuş çok iyi yorumlar okudum insallah ise yarar .
Canim uzulme olabilir insaniz hata yapabiliriz ben artik o kadar bos bakiyorum ki konuya o kadar takmiyorum ki ne oldu bende bilmiyorum ama umidim yok hic cocugum olmayacak gibi davranıyorumNaberr ben bugun ne farkettim biliyomusun. Tiroid ilacı içiyorum 25 mg olandan başladım doktor kontrole gittiğimde 1 buçuk tane iç ondan dedi . Bende gittim 75 mg lık aldım yanlışlıkla . 1 aydır verdiği dozun 3 katını içiyorum haberim yok . Adetim 6 gün gecikti bu ay ona bağlıyorum . Farkettiğimden beri ağlıyorum sinirimden . Eşim bu ay sende bisey var diyodu herseye gereksiz ağlıyorum sinir sistemimi bozdum salakligima mi yanayım ne yapayım .....
Böyle düşünmen bi yandan güzel ama umudunu kaybetmenide istemiyorum bosverince olurya hep insallah öyle olur canim benim . Zor zamanlar geçirdin hiç kolay değil evet ama elimizden sabretmekten başka bisey gelmiyoCanim uzulme olabilir insaniz hata yapabiliriz ben artik o kadar bos bakiyorum ki konuya o kadar takmiyorum ki ne oldu bende bilmiyorum ama umidim yok hic cocugum olmayacak gibi davranıyorum
Canım ne alemdesin bende senin gibi husranları yaşıyorum. Kpss çalışayım diyorum aklım bi yandan burda bugun 3 gün gecikmeyle adet oldum aynı senin gibi test yaptım pozitif cıktı uctum havalara falan ama yok bişey.. Klomen çatlatma ignesi inofolic kullandım bende ayrıcaCanim uzulme olabilir insaniz hata yapabiliriz ben artik o kadar bos bakiyorum ki konuya o kadar takmiyorum ki ne oldu bende bilmiyorum ama umidim yok hic cocugum olmayacak gibi davranıyorum
Ben bundan sonra tekrar hamile kaldim suan 7+4. Hic ummadigim ay oldu. Bende kpss kursuna yazilmistim. Bebek konusunu birakmistimCanım ne alemdesin bende senin gibi husranları yaşıyorum. Kpss çalışayım diyorum aklım bi yandan burda bugun 3 gün gecikmeyle adet oldum aynı senin gibi test yaptım pozitif cıktı uctum havalara falan ama yok bişey.. Klomen çatlatma ignesi inofolic kullandım bende ayrıca
Yaa cok sevindim canım içime de dogdu biliomusun kesin hamiledir die. Saglıkla sıhhtle dogur inşallah yavrunu.Ben bundan sonra tekrar hamile kaldim suan 7+4. Hic ummadigim ay oldu. Bende kpss kursuna yazilmistim. Bebek konusunu birakmistim
Peki bişey kullandınmı herhangi bitkisel bişey veya ilaçBen bundan sonra tekrar hamile kaldim suan 7+4. Hic ummadigim ay oldu. Bende kpss kursuna yazilmistim. Bebek konusunu birakmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?