- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Bak deme öyle seyler gaza geliyorum :))))) ayyy insallah rabbim yüzümüzü güldürsün insallah .Hatta benim 2 arkadasim da bununla hamile kaldi :) hatta benim hic umudum yoktu, tek iliskiden hamile kaldim ben
Amin cumlemizinkini, Allah kimsenin kucagini bos birakmasin, tum cocuklara da saglik, sihhat, huzur versinAllah razı olsun amiin . Rabbim çocuğunu sana bağışlasın böyle seyler duyunca mutlu oluyorum
Ben banyodan çıkmıyorum 1 buçuk senedir pozitifi göremedim :))) tek iliski süpermiş :)Yaptigim ay kaldim canim, iste adetin 2. Gunu basliyorsun ya, ortalama 14-15. Gunu tek iliski ve sonuc pozitif
Bak deme öyle seyler gaza geliyorum :))))) ayyy insallah rabbim yüzümüzü güldürsün insallah .
Amiiiiiiiin canım benimAmin cumlemizinkini, Allah kimsenin kucagini bos birakmasin, tum cocuklara da saglik, sihhat, huzur versin
Benim doktorum dogal yolla hamile kalamazsin demisti, ben de pek ihtimal vermiyordum dr oyle diyince. Hatirlamiyorum simdi ama amh’im baya dusuk cunku. Neyse valla 2 yasina girdi bebeBen banyodan çıkmıyorum 1 buçuk senedir pozitifi göremedim :))) tek iliski süpermiş :)
İste böyle haberler bana umut oluyo süper oluyo :) gidip 2 kaşık daha yiyesim geldiBenim doktorum dogal yolla hamile kalamazsin demisti, ben de pek ihtimal vermiyordum dr oyle diyince. Hatirlamiyorum simdi ama amh’im baya dusuk cunku. Neyse valla 2 yasina girdi bebedarisi tum isteyenlere
Yok yemeyin; cunku diger baslikta soyle bir uyari vardi: corekotunun ya da tarcinin fazlasi (tam hatirlamiyorum) kiste sebep oluyordu. Bakiyorum ama bi turlu bulamadim oteki basligi daİste böyle haberler bana umut oluyo süper oluyo :) gidip 2 kaşık daha yiyesim geldi
Ben bayağı araştırdım hormonlarım bunu yemeye müsait araştırmalarıma göre . Tam ölçülü yaptım kurala göre ilerliyorum . Yinede kist olucaksa varsın olsun rabbimin vardır bi bildiği ben elimden geleni yapayımda:)Yok yemeyin; cunku diger baslikta soyle bir uyari vardi: corekotunun ya da tarcinin fazlasi (tam hatirlamiyorum) kiste sebep oluyordu. Bakiyorum ama bi turlu bulamadim oteki basligi da
Hakkinizda hayirlisi olsun. Bebek, zamani gelince bir bahaneyle geliyor merak etmeyinBen bayağı araştırdım hormonlarım bunu yemeye müsait araştırmalarıma göre . Tam ölçülü yaptım kurala göre ilerliyorum . Yinede kist olucaksa varsın olsun rabbimin vardır bi bildiği ben elimden geleni yapayımda:)
Aynen öyle rabbim zaman verdi biz bekliyoruz iste zamanı var gelicek biliyorum ama insanogluyuz iste sabır yokHakkinizda hayirlisi olsun. Bebek, zamani gelince bir bahaneyle geliyor merak etmeyin
Umarim sizin icin en dogru zamanda gelirAynen öyle rabbim zaman verdi biz bekliyoruz iste zamanı var gelicek biliyorum ama insanogluyuz iste sabır yok
Amiiin iyi dileklerin icin teşekkür ederim :) gece gece moralim düzeldi umut oldunUmarim sizin icin en dogru zamanda gelir
Aynen insallahCanim zaten erken yumurtlarsak adet erken gelir umarim bizde ilk aydan hamile kaliriz yaWOMAN gibi
Canim zaten erken yumurtlarsak adet erken gelir umarim bizde ilk aydan hamile kaliriz yaWOMAN gibi
Amiiin iyi dileklerin icin teşekkür ederim :) gece gece moralim düzeldi umut oldun
Ayyy bide ikiz olmasınSaniyorum 1’den fazla yumurtlamaya ve yumurta kalitesini arttirmaya sebep oluyor bu kur.
:))
Evet . İkizi bile olan olmuş bu kürle :) bekliyoruz iste daha yolun basındayızSaniyorum 1’den fazla yumurtlamaya ve yumurta kalitesini arttirmaya sebep oluyor bu kur.
:))
Hiç belli olmaz :)Ayyy bide ikiz olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?