Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Canim parmagini vajinaya sokarak anlayabiliyosun ulasmak zor ve dudağın kadar yumusaksa ovulasyon donemi ulasilmasi kolay ve burnuna dokunuyo gibiysen ovulasyonda degilsin
Ayyyy ben galiba anlamadım :))) gün aşırı denicem ben başka çarem yok :)

Ben bu karışımı 3 sene önce denemiştim adetimin 2.gününden itibaren yanlış hatırlamıyosam 12 gün boyunca yedim... sonra adetim bi türlü gelmedi öyle sevindimki bu sefer oldu dedim ve kan tahlilinde negatif gördüm hıçkıra hıçkıra ağladım adetim tam 20 gün gecikti sonra oldum. Yani bende işe yaramamıştı inşaAllah size yarar
Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Evet adeti geciktiriyo ama sonuç alanda çok bi Umut yapıyoruz iste insallah ters tepki yapmaz

Yumurtlamayi erkene cekiyosa adet nasil gecikiyor kizlar cunku yumurtlamadan 14 gun sonra adet gelir

Ben bu kurle hamile kaldim. Hatta bir baslik vardi forumda, tam hatirlamiyorum. Amh’im dusuk benim de.

Umarim tum isteyenlerin bebisi olur demeye geldim

Ben bu kurle hamile kaldim. Hatta bir baslik vardi forumda, tam hatirlamiyorum. Amh’im dusuk benim de.

Umarim tum isteyenlerin bebisi olur demeye geldim
Allah razı olsun amiin . Rabbim çocuğunu sana bağışlasın böyle seyler duyunca mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…