- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
İlk defa duydum bunu nasıl bisey oluyo hic dikkat etmedimBen ateşten anliyorum bide rahim agzi yumusuyo ve yukari cikiyo
Bende yicem birazdanSuan aldım karıştırıyorum yicem
Çok dua ediyorum bu ay mutlu olalımBende yicem birazdan
Canim parmagini vajinaya sokarak anlayabiliyosunİlk defa duydum bunu nasıl bisey oluyo hic dikkat etmedim
Ayyyy ben galiba anlamadım :))) gün aşırı denicem ben başka çarem yok :)Canim parmagini vajinaya sokarak anlayabiliyosunulasmak zor ve dudağın kadar yumusaksa ovulasyon donemi ulasilmasi kolay ve burnuna dokunuyo gibiysen ovulasyonda degilsin
Ayyyy ben galiba anlamadım :))) gün aşırı denicem ben başka çarem yok :)
Ben kendimi deşerim yanlışlıkla hiç bulasmiyim :)))biraz anatomiyi bilmek gerekiyor bunu anlamak icin canim ya da baya denemek gerekiyor
Hahahaha benim bugun adetin 3.gunu ama bitti gibi sanki cok az geliyor zaten ilk gunde cok az gelmistiBen kendimi deşerim yanlışlıkla hiç bulasmiyim :)))
Yorumlarda yine adeti azalttığını okudum ama baştan öyle gelmiş . Peki kaverengi mi üstüne görmüş olmayasınHahahaha benim bugun adetin 3.gunu ama bitti gibi sanki cok az geliyor zaten ilk gunde cok az gelmisti
Yok canim kirmiziYorumlarda yine adeti azalttığını okudum ama baştan öyle gelmiş . Peki kaverengi mi üstüne görmüş olmayasın
Evet adeti geciktiriyo ama sonuç alanda çok bi Umut yapıyoruz iste insallah ters tepki yapmazBen bu karışımı 3 sene önce denemiştim adetimin 2.gününden itibaren yanlış hatırlamıyosam 12 gün boyunca yedim... sonra adetim bi türlü gelmedi öyle sevindimki bu sefer oldu dedim ve kan tahlilinde negatif gördüm hıçkıra hıçkıra ağladım adetim tam 20 gün gecikti sonra oldum. Yani bende işe yaramamıştı inşaAllah size yarar
Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim beynim yandı ya herkes farklı seyler soyluyo . Gecikende oluyo erken olanda oluyo hamile kalanda oluyo kist yapandaYumurtlamayi erkene cekiyosa adet nasil gecikiyor kizlar cunku yumurtlamadan 14 gun sonra adet gelir
Al iste örnek :)))Ben bu kurle hamile kaldim. Hatta bir baslik vardi forumda, tam hatirlamiyorum. Amh’im dusuk benim de.
Umarim tum isteyenlerin bebisi olur demeye geldim
Canim ben kadar sonra hamile kaldınBen bu kurle hamile kaldim. Hatta bir baslik vardi forumda, tam hatirlamiyorum. Amh’im dusuk benim de.
Hatta benim 2 arkadasim da bununla hamile kaldi :) hatta benim hic umudum yoktu, tek iliskiden hamile kaldim benAl iste örnek :)))Naberr
Allah razı olsun amiin . Rabbim çocuğunu sana bağışlasın böyle seyler duyunca mutlu oluyorumBen bu kurle hamile kaldim. Hatta bir baslik vardi forumda, tam hatirlamiyorum. Amh’im dusuk benim de.
Yaptigim ay kaldim canim, iste adetin 2. Gunu basliyorsun ya, ortalama 14-15. Gunu tek iliski ve sonuc pozitifCanim ben kadar sonra hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?