- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Göğsümün agrisi geciyo adet olucam kesinDur kiz oyle deme hemen
Canim test yapsana bi taneKızlar ben hala adet olmadım dün akşam çok az kahverengi leke geldi tamam oluyorum dedim kesildi gitti Hala gelen giden yok
Testim yokCanim test yapsana bi tane
3 saat sivi almadan bekle sonra biraz idrarini yapsan yeterNaberr ovulasyon testi sipariş vermiştim şimdi onlar geldi içinde 2 tane gebelik testi 1 tane erken gebelik testi var . Ama wc den çıktım kapı çaldı testler geldi aksama yapicam mecbur . Sarı sarı lekelenme başladı bende insallah sokulmem ya
TAmam yapcam hiç umudum yok ama bakalım3 saat sivi almadan bekle sonra biraz idrarini yapsan yeter
Canım inşallah hamilesindirTAmam yapcam hiç umudum yok ama bakalım
Ahhh insallah canim benimCanım inşallah hamilesindir
Canim bence erken gebelik testini yap daha garanti idrarin varsa hemen de yapabilirsinNaberr lekelenme tamamen kesildi bende . Saat 7 de yapsam olur dimi testi . Bide erken gebelik testini mi yapıyım normal olanımı kararsız kaldım
Hala tutuyorum cisimi patladım misafirler simdi gitti birazdan yapicam . 1 bardak çay içtim unuttumCanim bence erken gebelik testini yap daha garanti idrarin varsa hemen de yapabilirsin
Foto atsana bi bakayimNaberr negatif
Anliyorum seni canim ama bu ay zaten evde degildin o yuzden cok uzulme onumuzdeki ay inofolic combi kullansana sende zarari olacagini sanmiyorum ben kullanıyorum dis gebelikte onunla hamile kalmistim bu ay da kullandimDayak yemiş gibiyim sanki . Ağlamak istiyorum eşim anlicak diye dökülemiyorum çok yoruldum çok
Tamam alicam bu sefer . Ne zaman kullanmaya baslicam bide kaç gün icicem süresi var miAnliyorum seni canim ama bu ay zaten evde degildin o yuzden cok uzulme onumuzdeki ay inofolic combi kullansana sende zarari olacagini sanmiyorum ben kullanıyorum dis gebelikte onunla hamile kalmistim bu ay da kullandim
Ben adetten 2 gun sonra falan baslayip 10 12 gun ictim yani yumurtladigimi anlayana kadar gunde 1 taneTamam alicam bu sefer . Ne zaman kullanmaya baslicam bide kaç gün icicem süresi var mi
Tamam canim sagolBen adetten 2 gun sonra falan baslayip 10 12 gun ictim yani yumurtladigimi anlayana kadar gunde 1 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?