Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Kızlar ben hala adet olmadım dün akşam çok az kahverengi leke geldi tamam oluyorum dedim kesildi gitti Hala gelen giden yok

Naberr ovulasyon testi sipariş vermiştim şimdi onlar geldi içinde 2 tane gebelik testi 1 tane erken gebelik testi var . Ama wc den çıktım kapı çaldı testler geldi aksama yapicam mecbur . Sarı sarı lekelenme başladı bende insallah sokulmem ya

3 saat sivi almadan bekle sonra biraz idrarini yapsan yeter

Naberr lekelenme tamamen kesildi bende . Saat 7 de yapsam olur dimi testi . Bide erken gebelik testini mi yapıyım normal olanımı kararsız kaldım

Dayak yemiş gibiyim sanki . Ağlamak istiyorum eşim anlicak diye dökülemiyorum çok yoruldum çok

Dayak yemiş gibiyim sanki . Ağlamak istiyorum eşim anlicak diye dökülemiyorum çok yoruldum çok
Anliyorum seni canim ama bu ay zaten evde degildin o yuzden cok uzulme onumuzdeki ay inofolic combi kullansana sende zarari olacagini sanmiyorum ben kullanıyorum dis gebelikte onunla hamile kalmistim bu ay da kullandim

Anliyorum seni canim ama bu ay zaten evde degildin o yuzden cok uzulme onumuzdeki ay inofolic combi kullansana sende zarari olacagini sanmiyorum ben kullanıyorum dis gebelikte onunla hamile kalmistim bu ay da kullandim
Tamam alicam bu sefer . Ne zaman kullanmaya baslicam bide kaç gün icicem süresi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…