- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
30 dk dan sonra benim testlerimde hep ikinci çizgi cikiyo aylardır böyle bende 10 dk geçtikten sonra atıyorum hemen modunu düşürme daha bisey belli değil benim göğüs belirtim hiç yok hafif dolgun sadece acı falan yok yanı sadece kasiklarim batiyo oda her ay oluyo zaten . Bende bi umut bekliyorum bi gün mutlaka alicaz o haberi buna İnan .Kendimi baya hamile olduguma inandirmistim belirtilerim ayni olunca ama cikmayinca kotu oldum işte aman neyse ben artik teste bakip durmamak icin hemen atiyorum testi yoksa cebimde gezdiriyorum deli gibi
Ben bu ay da olmazsa 2020 hazirana kadar birakicam canim esime soylemedim ama oyle dusunuyorum korunmam galiba ama boyle takip etmicem yumurtlamayi falan30 dk dan sonra benim testlerimde hep ikinci çizgi cikiyo aylardır böyle bende 10 dk geçtikten sonra atıyorum hemen modunu düşürme daha bisey belli değil benim göğüs belirtim hiç yok hafif dolgun sadece acı falan yok yanı sadece kasiklarim batiyo oda her ay oluyo zaten . Bende bi umut bekliyorum bi gün mutlaka alicaz o haberi buna İnan .
Niye o kadar uzak vakit olarak . Benim yine kahverengi leke oldu her an sökülebilirimBen bu ay da olmazsa 2020 hazirana kadar birakicam canim esime soylemedim ama oyle dusunuyorum korunmam galiba ama boyle takip etmicem yumurtlamayi falan
Kpss icin dersaneye gitmek istiyorum canim agrin var miNiye o kadar uzak vakit olarak . Benim yine kahverengi leke oldu her an sökülebilirim
Vardı geçti suan ama büyük ihtimal yarin adet olurum sürekli gelmeye başladı lekeKpss icin dersaneye gitmek istiyorum canim agrin var mi
Dayak yemiş gibiyim sanki . Ağlamak istiyorum eşim anlicak diye dökülemiyorum çok yoruldum çok
KAhverengi akıntım çoğaldı çok korkuyorum çokAyyyy var inşaAllah yaaaaovu testi tamamen koyu çıkacak diye bekleme. Benim adet 4 gün geçince ovu kopkoyu anca çıktı
KAhverengi akıntım çoğaldı çok korkuyorum çokdusuk mu yapıyorum acaba
Sİmdi çıktı sonuç negatif kızlarAllah Allah hayrolsun yaaaa. Acaba yerleşme devam mı ediyorKan sonucun çıkmadı mı daha
Hadi ya kac cikti canim
Uzuldum canim bende test yaptim yine bisey çıkmadı bende umudumu kestim yapacak bisey yok elbet birgun olacak bizimde0.100 çıkmış . Çok umutlanmıştım
KAcinci günündesinUzuldum canim bende test yaptim yine bisey çıkmadı bende umudumu kestim yapacak bisey yok elbet birgun olacak bizimde
Bugun 13 ama yapmadim testKAcinci günündesin
Köydeyim canim giremiyorum internete zor cekiyo. Ben iyice sokuldum adet oldum tamamen 3. Günüm iste . İnfolic adet bittikten iki gün sonra iciliyodu dimi .S Sedaaedaa34 atesim dustu iyice adeti bekliyorum bende sende durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?