• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Naberr Naberr nasil gidiyo . Ben hala adet olmadım test yapıyorum negatif geçen ay tam günümde oldum neden gecikti ya :(

Benim bat 15 canim bekliyorum goguslerim hassas sadece senin bekli gec dollenme falan olabilir mi
Bilmiyorum ki dün olmam lazımdı bugun de olmadım test yaptım hayali bi çizgi var ama ben onları hep goruyorum geçen ayda çizgi vardı adet oldum bilmiyorum ya kafam karıştı olsamda bitsem soğan kuru yapicam

Naberr Naberr anlamadigim şey benim göğsüm adetten 10 gün önce ağrımaya başlar hep bu ay hiç agri sizi olmadı 2 gün önce başladı ağrımaya adet olucagim gün . Dengem mi şaştı ben mi çok kolluyorum bilmiyorum

Yok canim foto cektim ama hiç gozukmuyo ciplak gözle bile zor görüyom ya zaten adet günümü geçtim olsa bile az belirgin çıkardı bence . Gecikmeli olmaktan nefret ediyorum ya

Eklentiler

• 2AD5251D-0EFE-47DC-810C-172D621143AD.jpeg
    2AD5251D-0EFE-47DC-810C-172D621143AD.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 41
Yok canim ya testime baksana attım simdi adet günümü geçmeme rağmen çizgi yok denecek kadar az . Olsa çıkardı bence

Belki geç döllenmedirr canımm. Bazılarının adetten bir kaç hafta sonra çıkabiliyor. Yarın tekrarla testini bence 🙈🙈

Yok canim foto cektim ama hiç gozukmuyo ciplak gözle bile zor görüyom ya zaten adet günümü geçtim olsa bile az belirgin çıkardı bence . Gecikmeli olmaktan nefret ediyorum ya
Gec dollenme olunca hemen cikmiyo canim beklemekten baska care yok stres yapinca da gelmiyor

Back