- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Dün test yaptım canım negatiffNaptın canim
Sen bu ay da kür falan yaptın mı canımNaberr nasil gidiyo . Ben hala adet olmadım test yapıyorum negatif geçen ay tam günümde oldum neden gecikti ya
Benim bat 15 canim bekliyorum goguslerim hassas sadece senin bekli gec dollenme falan olabilir miNaberr nasil gidiyo . Ben hala adet olmadım test yapıyorum negatif geçen ay tam günümde oldum neden gecikti ya
Dün test yaptım canım negatiff
Bilmiyorum ki dün olmam lazımdı bugun de olmadım test yaptım hayali bi çizgi var ama ben onları hep goruyorum geçen ayda çizgi vardı adet oldum bilmiyorum ya kafam karıştı olsamda bitsem soğan kuru yapicamBenim bat 15 canim bekliyorum goguslerim hassas sadece senin bekli gec dollenme falan olabilir mi
Fotoğrafını atsana testinNaberr anlamadigim şey benim göğsüm adetten 10 gün önce ağrımaya başlar hep bu ay hiç agri sizi olmadı 2 gün önce başladı ağrımaya adet olucagim gün . Dengem mi şaştı ben mi çok kolluyorum bilmiyorum
Fotoda hiç gözükmüyo ama az oynayıp atayımFotoğrafını atsana testin
Fotoda hiç gözükmüyo ama az oynayıp atayım
Yok canim ya testime baksana attım simdi adet günümü geçmeme rağmen çizgi yok denecek kadar az . Olsa çıkardı benceAyyyy belkide bu ayyy gebelik haberidir bu silik çizgiiiii
Yok canim ya testime baksana attım simdi adet günümü geçmeme rağmen çizgi yok denecek kadar az . Olsa çıkardı bence
Gec dollenme olunca hemen cikmiyo canim beklemekten baska care yok stres yapinca da gelmiyorYok canim foto cektim ama hiç gozukmuyo ciplak gözle bile zor görüyom ya zaten adet günümü geçtim olsa bile az belirgin çıkardı bence . Gecikmeli olmaktan nefret ediyorum ya
Elimde test kalmadı dünden beri görmemiş gibi test yapıyorum . Ama yarında olmazsam gider alırımBelki geç döllenmedirr canımm. Bazılarının adetten bir kaç hafta sonra çıkabiliyor. Yarın tekrarla testini bence
Hayali bisey goruyo gibiyim ama emin degilim
Aynen beklicem mecburGec dollenme olunca hemen cikmiyo canim beklemekten baska care yok stres yapinca da gelmiyor
Hayali bisey gördüm bende ilk 10 dk sonra bıraktım bakmadım gözlerim agridi bakmaktan . Çok çok az gözüküyo zaten . Ben ne zaman ümidi kessem adet oluyorum kestim bekliyorum :)Hayali bisey goruyo gibiyim ama emin degilim
Dur kiz oyle deme hemenHayali bisey gördüm bende ilk 10 dk sonra bıraktım bakmadım gözlerim agridi bakmaktan . Çok çok az gözüküyo zaten . Ben ne zaman ümidi kessem adet oluyorum kestim bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?